Näin luot toimivan muutoksenhallinnan prosessin

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus
Tabletti ja kädet

Näin luot toimivan muutoksenhallinnan prosessin

Muutos vaatii ajattelun ja tekemisen muutosta kaikilta sen piirissä olevilta sidosryhmiltä. Kuinka hyvin ja miten pystymme hallitsemaan tätä kokonaisuutta?

Webinaarissa Jari Saali pohtii ja avaa elementtejä, joiden avulla voit parantaa muutoksenhallintaa omassa organisaatiossasi ja käy läpi, mitä tulee ottaa huomioon muutoksenhallinnan kehitystyössä, sekä miten tunnistaa toimintatapoja ja työkaluja, joiden avulla saadaan muutos sekä tapahtumaan että pysymään hallinnassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Näin luot toimivan muutoksenhallinnan prosessin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat parantaa omaa muutosjohtamista, muutosviestintää ja muutokseen sitoutumista.

Kouluttaja

Jari Saali, Vanhempi konsultti

Kustannukset

Webinaari on ilmainen. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Näin luot toimivan muutoksenhallinnan prosessin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Näin luot toimivan muutoksenhallinnan prosessin täytä seuraavat tiedot: