Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa/etänä
Etä- ja verkkokoulutus

Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla

Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla Arter Oy

Palvelumuotoilu sosiaali- ja terveysalalla

Palvelualoilla, etenkin sosiaali- ja terveyspalveluiden kentällä, on käynnissä murroksen aika. Huonoa palvelua ei enää siedetä ja asiakkaat äänestävät jaloillaan entistä rohkeammin. Toisaalta tämä avaa samaan aikaan mahdollisuuden palveluntarjoajille: asiakkaat oikealla tavalla tavoittavat ja hyvin tuotetut palvelut tulevat kukoistamaan.

Valinnanvapaus tulee muuttamaan sosiaali- ja terveysalan käytäntöjä. Palvelumuotoilun tarjoama asiakasymmärrykseen pohjaava palveluiden kehittäminen on erinomainen tapa uudistaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Sote-uudistus tuo organisaatioille haasteita, mutta samalla avaa monia mahdollisuuksia niille, jotka haluavat ja uskaltavat kuunnella asiakasta sekä etsiä uusia tapoja toimia. Miten kehittää palveluita niin, että asiakkaan tarpeisiin vastataan ja odotukset jopa ylitetään sekä pidetään liiketoiminta samaan aikaan kannattavana?

Miten kehittää palveluita niin, että asiakkaan tarpeisiin vastataan ja odotukset jopa ylitetään sekä pidetään liiketoiminta samaan aikaan kannattavana?

Webinaarissa keskustellaan siitä, mitä on palvelumuotoilu ja miten palvelumuotoilun avulla voidaan kehittää asiakkaiden saamaa palvelukokemusta. Lisäksi pohditaan palvelumuotoilun etuja ja hyödyntämistä suuren myllerryksen keskellä operoivien sosiaali- ja terveysalan toimijoiden näkökulmasta.

Webinaariin saadaan mukaan myös vieras, kun Arterin asiakas Ylä-Savon soten kehittämispäällikkö Mira Ulmanen tulee kertomaan oman organisaationsa palvelumuotoiluprojektin kokemuksista ja opeista.

Koulutuksen hyödyt

  • Opit, mitä on palvelumuotoilu, sekä millaisia työkaluja palvelumuotoilussa käytetään
  • Hahmotat, miten palvelumuotoilua voidaan hyödyntää teidän organisaatiossanne
  • Kuulet, miten sote-alan toimijan palvelumuotoiluprojekti on edennyt

Tekninen toteutus

Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Webinaarin tallenne lähetetään kaikille ilmoittautuneille, eli kannattaa ilmoittautua vaikka et pääsisi kyseisenä ajankohtana webinaarin äärelle!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa organisaationsa tarjoamien palveluiden kehittäminen.

Kouluttaja

Sammeli Kuisma, Konsultti, Arter

Sammeli on Arterin liiketoimintakonsultti ja koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on tehnyt töitä markkinoinnin sekä digipalveluiden parissa niin suurissa kansainvälisissä kuin pienemmissä kotimaisissa yrityksissä. Liiketoimintakonsultilta vaaditaan Sammelin mielestä kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeet. Tämän jälkeen voidaan yhdessä etsiä sopivat toimintatavat ja ratkaisut. Sammeli on erityisesti mukana auttamassa asiakkaita palvelumuotoiluprojekteissa, minkä lisäksi hän taitaa Leanin salat. Sammeli auttaa organisaatioita sekä ARC- että IMS-ohjelmiston käytössä.

Mira Ulmanen, Kehittämispäällikkö, Ylä-Savon SOTE

Mira Ulmanen on Ylä-Savon soten tietopalveluiden ja kehittämistoiminnan kehittämispäällikkö. Arterin webinaarivieraana Mira kertoo Ylä-Savon soten palvelumuotoiluprojektista, avaten millainen projekti oli, mitä tehtiin ja miten palvelumuotoilu on jalkautunut organisaatioon.

Kustannukset

Webinaari on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Seuraa Arter Oy:ta Twitterissä


Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelumuotoilu ja sen hyödyntäminen sosiaali- ja terveysalalla täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hanki psykoterapeutin valmiudet

Oulun yliopiston traumapsykoterapeutti- ja psykodynaaminen psykoterapeutti -koulutuksissa tutustut keskeisiin teorioihin, viitekehyksiin ja hoitomenetelmiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: