Pikastartti kokonaisarkkitehtuuriin

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus
Tietokone ja kädet

Pikastartti kokonaisarkkitehtuuriin

Ota pikastartti kokonaisarkkitehtuurin kuvaamiseen Arter Framework -hallintamallin avulla. Tässä webinaarissa tutustut siihen, miten ARC-ohjelmisto ja Arterin kehittämä kokonaisarkkitehtuurin hallintamalli auttaa organisaatiota visualisoimaan toimintaansa, tietojärjestelmiä, tietoa, teknologiaa ja strategiaa.

Viiden osa-alueen viitekehys, Arter Framework, ohjaa tekemistä, eikä kuvaamistyötä tarvitse aloittaa täysin tyhjästä. Webinaarin avulla hahmotat, miten Arter Framework -mallipohjan avulla kuvataan organisaation kokonaisarkkitehtuuria, eli organisaation toimintaa, tietojärjestelmiä, tietoa, teknologiaa ja strategiaa visuaalisella tavalla.

Webinaarissa pääset myös tutustumaan Arterin kokonaisarkkitehtuurin mallintamiseen ja hallintaan kehitettyyn ARC-ohjelmistoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pikastartti kokonaisarkkitehtuuriin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Webinaari sopii:

  • Kokonaisarkkitehdeille,
  • kaikille organisaation ja toiminnan kehittämisestä vastaaville
  • niin julkisen kuin yksityisen sektorin toimijoille.

Aikataulu

TI 04.10.2022

Klo 09:00 - 10:00

Webinaarin tallenne on katsottavissa webinaarin jälkeen

Koulutuspaikka

Webinaarin toteutetaan Teams-webinaarina. Voit osallistua webinaariin joko internet-selaimella tai Teams-sovelluksella. Osallistuminen tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiin lähetettävän linkin kautta. Webinaarin tallenne lähetetään kaikille osallistujille webinaarin jälkeen. 

Kouluttaja

Mikko Tuominen, Avainasiakaspäällikkö

Kustannukset

Webinaari on ilmainen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pikastartti kokonaisarkkitehtuuriin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pikastartti kokonaisarkkitehtuuriin täytä seuraavat tiedot: