Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen ekosysteemianalyysin avulla (maksuton webinaari)

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
0 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
0 EUR
20.4.2021

Verkossa
0 EUR
Saatavilla
Kuvassa näkyy läppärin äärellä oleva henkilö

Riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen ekosysteemianalyysin avulla (maksuton webinaari)

Pohditko, miten kokonaisuutta voisi hallita siten, että analyyseihin käytetty aika olisi tarkoituksenmukaista suhteessa analyyseistä saatavaan hyötyyn? Tai onko tilanteesi se, että kaipaat jotakin uutta näkökulmaa strategisen suunnittelun ja riskienhallinnan tueksi? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, saatat hyvinkin olla tämän webinaarin kohderyhmää.

Tässä webinaarissa Arterin vanhempi konsultti Elina Mäkinen pohjustaa ekosysteemiajattelun merkitystä ja esittelee, miten voit käytännössä tehdä helpon ekosysteemianalyysin ja hyödyntää sitä riskien ja mahdollisuuksien tunnistamisessa, sekä organisaation strategisessa suunnittelussa ja riskienhallinnassa.

Kaikessa liiketoiminnassa tärkeää on tunnistaa omassa toimintaympäristössä meneillään olevia ja mahdollisia tulevia muutoksia. Ne voivat liittyä esimerkiksi:

 • asiakkaiden käyttäytymiseen ja toiveisiin,
 • toimittajien ja alihankkijoiden muutoksiin,
 • rahoitukseen,
 • ympäristövaatimuksiin,
 • uuteen teknologiaan,
 • raaka-aineiden saatavuuteen tai hankintaan,
 • kilpailijoiden käyttäytymisen tai toiminnan muutoksiin,
 • lainsäädännön muutoksiin,
 • henkilöstön ikääntymiseen,
 • globaaleihin pandemioihin tai
 • aiempaa voimakkaampiin sääilmiöihin.

Muutosten tunnistaminen on tärkeää, koska havaitsemalla tulevat muutokset voimme paremmin valmistautua niihin, ja parhaimmillaan jopa muuttaa uhkat mahdollisuuksiksi.Toimintaympäristön muutokset vaikuttavat kaikkiin sidosryhmiin. Toisiin enemmän ja toisiin vähemmän. Siksi myös riskien ja mahdollisuuksien pohtiminen kannattaa aloittaa analysoimalla omaa ekosysteemiä.

Webinaarissa:

 • Kuulet, miten oman ekosysteemin analysointi kannattaa aloittaa ja mitä asioita tulee huomioida.
 • Harjoittelemme, miten analysoinnin havainnot voi sijoittaa SWOT:iin (vahvuudet, heikkoudet, uhat ja mahdollisuudet -nelikenttä).
 • Pohdimme, mitä hyötyä ekosysteemianalyysistä voi olla strategiatyössä ja riskienhallinnassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen ekosysteemianalyysin avulla (maksuton webinaari), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kaikille riskienhallinnasta, strategiatyöstä ja ekosysteemiajattelun hyödyntämisestä kiinnostuneille! Ilmoittautumalla hyväksyt, että henkilötietosi tallennetaan Arter Oy:n suoramarkkinointirekisteriin.

Kouluttaja

Elina Mäkinen

Vanhempi konsultti

Kustannukset

Maksuton webinaari

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen ekosysteemianalyysin avulla (maksuton webinaari)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen ekosysteemianalyysin avulla (maksuton webinaari) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: