Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tee työstäsi LEAN: Miten saada enemmän aikaan tekemällä vähemmän? (maksuton webinaari)

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
0 EUR (arvonlisäverotonta)
Saatavilla
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kuvassa Greete Kriik

Tee työstäsi LEAN: Miten saada enemmän aikaan tekemällä vähemmän? (maksuton webinaari)

Kuvittelet olevasi tehokas. Arvioit ja priorisoit to-do-listaasi, selaat meilejä palaverissa, kurkkaat piippaavaa kännykkää työsi lomassa, multitaskaat. Tuli peittyy tehokkuuden nimissä rautojen alle. Tämä on kuitenkin vain illuusiota tehokkuudesta. Haasta itsesi ajatukseen: entä jos saisit enemmän aikaan tehdessäsi vähemmän?

Webinaarissa avaamme leanin maailmaa asiantuntijatyön lähtökohdista. Lean on trendikkyydessään vyörynnyt teollisuudesta tietotyöläisten huulille, mutta asiantuntijatyössä sen mahdollisuudet ovat edelleen vähemmän tunnettuja. Lean-ajattelu haastaa perinteisiä käsityksiämme tehokkuudesta ja tarjoaa siihen tutustuville yksinkertaisia, mutta tärkeitä oivalluksia. Webinaarissa pohdimme, miten sitä voidaan hyödyntää parantamaan niin asiakastyytyväisyyttä kuin omaakin hyvinvointia.

Miksi osallistua?

  • Opit mitä lean on ja miksi siitä kannattaa kiinnostua
  • Huomaat, miten leania voi soveltaa asiantuntijatyöhön
  • Opit vinkit, joiden avulla voit leanata omaa työtäsi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tee työstäsi LEAN: Miten saada enemmän aikaan tekemällä vähemmän? (maksuton webinaari), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kaikille Leanista kiinnostuneille!

Kouluttaja

Greete Kriik, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Arter

Greete on Arterin markkinointi- ja viestintäpäällikkö. Hän on kiinnostunut asiantuntijatyön jatkuvasta kehittämisestä ja oman työhyvinvoinnin huomioimisesta leanin menetelmin.

Kustannukset

Maksuton webinaaritallenne.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tee työstäsi LEAN: Miten saada enemmän aikaan tekemällä vähemmän? (maksuton webinaari)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tee työstäsi LEAN: Miten saada enemmän aikaan tekemällä vähemmän? (maksuton webinaari) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: