Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Tiedonhallintamallin toteutus ARC-ohjelmistolla

Arter Oy
Yhteenveto
1 tunti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Tiedonhallintamallin toteutus ARC-ohjelmistolla

Julkisorganisaatioita koskeva tiedonhallintalaki astui voimaan vuoden alussa. Monissa organisaatioissa pohdittaneenkin, mitä tämä laki meiltä vaatii ja miten lain vaatimukset voidaan täyttää käytettävissä olevilla resursseilla? Paras tapa lain lähestymiseen on lain vaatiman tiedonhallintamallin laatiminen.

Webinaarissa Arterin avainasiakaspäällikkö Mikko Tuominen käy läpi, miten organisaatiot voivat lähteä laatimaan itselleen tiedonhallintamallia. Mitään pakotettua muotoa mallille ei ole, mutta siitä tulee löytyä lain vaatimat tiedot.

ARC-ohjelmistonavulla on helppoa luoda organisaatiollenne sen tarpeita vastaava tiedonhallintamalli visuaaliseen ja ymmärrettävään muotoon. Arter Oy:n konsultaation avulla voitte lisäksi varmistaa, että mallista löytyvät kuvattuna lain vaatimat asiat.

Webinaari sopii organisaatioille, joita uusi tiedonhallintalaki koskee, sekä kaikille niille organisaatiolle, jotka haluavat tehostaa tiedonhallintaansa ja tietoarkkitehtuuriaan.

Webinaarin avulla:

  • Opit, mitä uusi tiedonhallintalaki vaatii julkisorganisaatioilta
  • Hahmotat, mitä kuvauksia tiedonhallintamalli vaatii
  • Näet käytännössä, miten laadit tiedonhallintamallin ARC-ohjelmiston avulla

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tiedonhallintamallin toteutus ARC-ohjelmistolla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kaikille uudesta tiedonhallintalaista kiinnostuneille.

Kouluttaja

Mikko Tuominen on Arterin avainasiakaspäällikkö. Mikko auttaa löytämään parhaat ratkaisut toiminnan mallintamiseen juuri teidän organisaationne  tarpeiden mukaisesti. Mikon erityisosaamisiin kuuluvat muutoksenhallinta, kokonaisarkkitehtuuri, palveluiden johtaminen sekä tiedonhallinta.

Kustannukset

Webinaari on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tiedonhallintamallin toteutus ARC-ohjelmistolla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Seuraa Arter Oy:ta Twitterissä


Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 6 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tiedonhallintamallin toteutus ARC-ohjelmistolla täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ota Adobe-ohjelmat haltuun!

Pienryhmäkoulutukset lähi- tai etäopetuksena. Mm. InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat ja värinhallinta. Myös räätälöitynä tarpeesi mukaan!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: