Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaari: SOTE-uudistukseen valmistautuminen

Arter Oy
Yhteenveto
Kesto: 1,5 tuntia
   
Paikkakunta: Verkossa/etänä
Koulutustyyppi: Verkkokurssit
Kouluttaja: Arter Oy plus

Webinaari: SOTE-uudistukseen valmistautuminen

Webinaari: SOTE-uudistukseen valmistautuminen / Arter Oy

Mitä muutoksia Sote-uudistus vaatii?

Sote- ja maakuntauudistus tulee voimaan 1.1.2020 alkaen. Tällöin sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisvastuu siirtyy maakunnille.  Tiedätkö, mitä muutoksia uudistus vaatii toimintatavoissanne? Onko muutoksen vaiheet määritelty? Miten muutoksia pystytään parhaiten kuvaamaan ja hallitsemaan? 

Tule linjoille kuuntelemaan, miten Mäkinen oikoo Sote-mutkat suoriksi, ja valaa uskoa siihen, että maakuntauudistuksesta selvitään kaikesta huolimatta ja juuri siksi. Webinaarin vetäjä on Arterin vanhempi konsultti Elina Mäkinen, joka pitkään luuli voivansa väistellä Sote- ja maakuntauudistusta, mutta päätyikin ottamaan lennosta kopin. Elina on pitkän linjan liiketoiminnan kehittäjä, jonka esimerkit ovat aina yhtä lapsellisia ja naiiveja, mutta juuri siksi niin oivalluttavia.

Sote-webinaarin tavoite ja kesto

Webinaarin tavoitteena on selventää Soten kokonaiskuvaa ja antaa vinkkejä miten kokonaisarkkitehtuurin näkökulmasta tilannetta voi hahmottaa esimerkiksi Arterin ARC-ohjelmistoa hyödyntäen.

Webinaari alkaa kello 09.00 ja päättyy kello 10.30. Webinaariin osallistuminen ei edellytä webinaariohjelmiston asennusta. Webinaariin osallistutaan internet-selaimella. Osallistuminen webinaariin tapahtuu sähköpostiin lähetettävän linkin kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Webinaari: SOTE-uudistukseen valmistautuminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Webinaari on tarkoitettu kokonaisarkkitehtuurista ja Sotesta kiinnostuneille sekä Soten, maakuntauudistuksen ja maakunta-arkkitehtuurin parissa työskenteleville henkilöille

Kustannukset

Webinaari on maksuton.

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Webinaari: SOTE-uudistukseen valmistautuminen.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden koulutuksen järjestäjään.


Kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Seuraa Arter Oy:ta Facebookissa

Seuraa Arter Oy:ta Twitterissä


Arter Oy

Arter Oy

Arter Oy on kasvava B2B-ohjelmisto-, palvelu- ja koulutusorganisaatio, joka auttaa asiakkaitaan menestymään kehittämällä ohjelmistopalveluita heidän tarpeisiinsa muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä. Arter Oy tarjoaa asiakkailleen monipuolisia asiantuntijapalveluita laadunhallinnan, tiedonhallinnan ja muutoksenhallinnan tueksi. Arter Oy:n tuotemerkkejä ovat IMS- ja ARC-ohjelmistot sekä Qualitas Fennica...


Lue lisää kouluttajasta Arter Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arter Oy

Valimotie 21
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.arter.fi