Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yksityistunnit (Adobe)

Asiatalo
Yhteenveto
1-?
90 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
90 EUR
Aloitus sovitusti

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Yksityistunnit (Adobe)

Yksityistunneilla sisäistetään tehokkaasti sinulle sopivin tapa tehdä tehdä töitä Adoben ohjelmilla. Tunnit pidetään Zoom-etäyhteydellä. 

Työssä tarvitaan usein monipuolista osaamista ohjelmien välillä. Yksityistunnit suunnitellaan ja rakennetaan sinun työtapoihisi sopiviksi. Kalenterimerkinnästä varsinaiseen toteutukseen yhdellä klikillä. Laitat oveen punavalon tai lapun, avaat Zoomin ja siirryt koulutukseen.

Privaattikoulutuksessa voi olla mukana Adoben yleisimmät työasemasovellukset (Bridge, Photoshop, Illustrator, InDesign, Lightroom, Premeriere Pro  jne. ) ja hybridi-sovellukset (Creative Cloud, Premiere Rush, Adobe Spark jne.). 

Yksityistunti* pähkinänkuoressa

  • Sisältö on se mitä tarvitset ja laajuus mikä sovitaan.
  • Lisää ohjausta voit hankkia vaikka tunti kerrallaan.
  • Oppimateriaalina voi olla omia toimeksiantoja tai Asiatalon materiaalia
  • Varauskalenteri (Calendly) on käytössäsi tuntien varaamista varten.
  • Koulutusajat voidaan sopia myös valmiiksi, jolloin sinut kutsutaan sovittuna aikana etäkoulutukseen.

*Yksityistunti nauhoitetaan. Jotta pystyt sisäistämään uuden asian työtavaksi, saat käyttöoikeuden nauhoituksiin kuukauden ajaksi.

Kohderyhmä

Yksityistunnit on tarkoitettu työssä tarvittavan osaamisen tehokkaaseen kehittämiseen. Koulutuksessa opetellaan ja omaksutaan sinulle sopivin tapa tehdä tehdä töitä sekä käyttää Adoben ohjelmia.

Kouluttaja

 Janne Nummela, asian mies

Janne Nummelalla on graafisesta viestinnästä yli 26 vuoden ja sen kouluttamisesta lähes 20 vuoden kokemus. Pisimmät Jannen vetämät koulutukset ovat audiovisuaalisen viestinnän 12 kk:n ammattitutkintoja, lyhimmät toteutukset tunnin mittaisia tietyn asian ongelmanratkaisuun keskittyneitä opastuksia.

Monipuolinen kouluttajakokemus takaa, että Janne osaa vastata yksityistuntien suunnittelussa koulutettavan lähtötasoon ja rakentaa juuri siihen sopivan kokonaisuuden.

Kustannukset

Yksityistunnin alkaen hinta on 90 euroa / tunti (+alv). Kaverilisä on 25 euroa per osallistuja (+alv). 

Hintaan sisältyy yksityistuntien taltioinnit (katseluaika 1kk)

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yksityistunnit (Adobe)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Asiatalo sosiaalisessa mediassa

Asiatalo

Asiatalon koulutuksissa omaksutaan

Asiatalon koulutuksissa yhdistyvät monialaisuus ja laaja kosketuspinta viimeisimpiin työtapoihin. Hyvin jäsennellyt koulutussisällöt ja työtavat auttavat, kun haluat ottaa opin heti tehokkaaseen hyötykäyttöön. Asiatalolla on laaja tarjonta Adoben parhaita ammattiohjelmien koulutuksia etätoteutuksena. Koulutukset ovat laadukas poikkileikkaus yleisimpien ammattiohjelmien perusosaamista ja ammattitaitoa...


Lue lisää kouluttajasta Asiatalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Asiatalo

Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 3 arviointiin

Osallistuja
(Photoshop, InDesign) Sain erittäin henkilökohtaista koulutusta jota voin hyödyntää työssäni. Opettaja oli erittäin mukava ja yksityiskohtainen opetuksessaan.
Osallistuja
(Photoshop, animointi) Koulutuksessa oli parasta yksityisopetus ja työhön kohdennettu sisältö. Sain hyviä vinkkejä omaan työhöni.
Osallistuja
(InDesign, taulukot) Parasta oli opetuksen monimuotoisuus. Sain erittäin yksilöityä opetusta ja opin paljon, jota voin hyödyntää tulevaisuudessa.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 39 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yksityistunnit (Adobe) täytä seuraavat tiedot: