Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yritykselle kohdennettu koulutus (Adobe)

Asiatalo
Yhteenveto
Sovitaan tapauskohtaisesti
480 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
480 EUR
Aloitus sovitusti

Verkossa
Sopimuksen mukaan

Yritykselle kohdennettu koulutus (Adobe)

Yritykselle kohdennettu etäkoulutus on täsmällinen ja aikataulutehokas tapa oppia sinulle ja muille työtovereillesi tärkeää sisältöä.

Joustavuus tulee toteutuksesta

Voit unohtaa valmistautumiset, poissaoloviestit ja pitkät varaukset kalenteriin. Siirryt etäkoulutukseen sovittuun aikaan, opettelet ja keskustelut. Kaikki tämä suoraan työpisteeltä.  Koulutus toteutetaan etäopetuksen Zoom-ohjelmaa hyväksikäyttäen.

Ei koulutuspäiviä vaan -tunteja

Uuden asian opettelu on raskasta. Asiatalon räätälöityihin koulutuksiin ei käytetä koko työpäivää, vaan vain 1-3 tuntia kerrallaan, mikä pitää mielen virkeänä. 

Laadukas toteututus

Koulutuksen rakenne on teemakoulutus. Pääteemojen välillä keskustellaan ja sovitaan yhteisistä työtavoista, minkä jälkeen siirrytään eteenpäin.

Kohdennettu koulutus* pähkinänkuoressa

  • Sisältö on se mitä tarvitsette ja laajuus mikä sovitaan.
  • Oppimateriaalina voi olla omia toimeksiantoja tai Asiatalon materiaalia.
  • Koulutusajat sovitaan teille sopivaksi ja ajat varataan kalentereista.
  • Kutsu zoom-alustelle tulee kaksi päivää ennen toteutusta.
  • Avataan zoom ja ruvetaan omaksumaan.

*Etäkoulutukset nauhoitetaan. Jotta pystyt sisäistämään uuden asian työtavaksi, saat käyttöoikeuden nauhoituksiin kuukauden ajaksi.

Kohderyhmä

Asiatalon kohdennetut koulutukset on tarkoitettu parantamaan henkilöstön osaamista ja yhteisen tekemisen käytäntöjä. Koulutus sopii erinomaisesti työyhteisöille ja yhdessä toteuttaville, jotka haluavat tehostaa työtapojaan. 

Aikataulu

Koulutuksen aikataulu ja toteutuksen rytmi sovitaan tilaajan kanssa.

Kouluttaja

Janne Nummela, asian mies

Jannella on graafisen viestinnän tekijänä yli 26 vuoden kokemus ja alan ohjelmistoja hän on kouluttanut lähes 20 vuotta. Hänen etäkoulutustensa laadun takaa yli 12 vuoden kokemus sekä online-toteutuksista että valmiista verkkokoulutuksista.

Laajimmillaan Jannen vetämät koulutukset ovat olleet audiovisuaalisen viestinnän 12 kk:n ammattitutkintoja, lyhimmillään tunnin mittaisia yhden ongelman ratkaisuun keskittyneitä opastuksia. Monipuolinen kouluttajakokemus takaa, että Janne osaa sekä vastata tilaajan tarpeisiin että mukautua osallistujien vaihtelevaan osaamistasoon.

Kustannukset

Yritykselle kohdennetun koulutuksen alkaen hinta on 480* euroa / 2 tuntia (+alv), 670* euroa / 3 tuntia (+alv). Toteutuksen hintaan vaikuttaa koulutuksen teemat, kokonaiskesto ja osallistujamäärä.

*Esimerkkihinnat ovat perusosaamisen tasoisen, kohdennetun etäkoulutuksen hinta 3 hengelle (yksi kerta).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yritykselle kohdennettu koulutus (Adobe)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Asiatalo sosiaalisessa mediassa

Asiatalo

Avoimet etäkoulutukset

Asiatalo kouluttaa viestinnän parhaat työtavat ja ohjelmat etäkoulutuksena suoraan työpisteelle toimitettuna.  Asiatalolla on laaja tarjonta Adoben parhaita ammattiohjelmien koulutuksia avoimina etäkoulutuksena. Koulutukset ovat laadukas poikkileikkaus yleisimpien ammattiohjelmien perusosaamista ja ammattitaitoa syventäviä teemakoulutuksia. Voit unohtaa valmistautumiset, poissaoloviestit ja pitkät varaukset kalenteriin....


Lue lisää kouluttajasta Asiatalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Asiatalo

Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 10 arviointiin

Osallistuja
(Photoshop, Illustrator, InDesign, Creave Cloud) Vanhojen asioiden mieleenpalauttaminen, ja samalla tuli myös paljon uutta asiaa. Photoshopin uusiin mahdollisuuksiin tutustuminen.
Osallistuja
(Photoshop, InDesign, Bridge, Creave Cloud) Koulutuksessa oli parasta Bridgen opettelu. Ohjelmasta tulee olemaan paljon hyötyä. Erittäin hyvätasoista ja selkeää opetusta, ja vastaukset löytyvät kiperiinkin kysymyksiin.
Osallistuja
(Photoshop, animointi) Rentous ja selkeys. Sopi myös täysin kuunteluoppilaalle, koska aihe oli kiinnostava. Looginen etenemisjärjestys helpommasta haastavaan. Myös uusien työtapojen läpikäyminen (bridge, smart object linkitykset ym.) oli hyödyllistä.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 10 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,7)
Perustuu 39 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yritykselle kohdennettu koulutus (Adobe) täytä seuraavat tiedot: