Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Ava-akatemia
Yhteenveto
1,5 vuotta
Maaliskuu 2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Tutkinto

Video

Kaksi naista katsovat tietokonetta ja hymyilevät.

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Sinä palvelualalla työskentelevä! Ota ammatillisen tiedon lisäksi haltuun nykyaikaisen liiketoiminnan perusteet ja vie osaamisesi uudelle tasolle. Työelämä on nykyisin täynnä jatkokertomuksia: tämä tutkinto antaa taitojen lisäksi hakukelpoisuuden korkeakouluun.

Sisältö

Liiketoiminnan perustutkinnon valmennus järjestetään yhteistyössä Business College Helsingin kanssa. Valmennuksen aikana opit muun muassa:

  • nykyaikaisen liiketoiminnan perusteita
  • asiakaspalvelutaitoja
  • myyntitaitoja digitaalisuus huomioiden
  • Office-taitoja (Word, Excel, Power Point)
  • kielitaitoa (englanti ja ruotsi)
  • työyhteisötaitoja
  • oman alan syvennettyä tietoa (asiakkuudet, palvelumuotoilu, tapahtumatuotanto, projektityö, kannattavuudenhallinta).

Toteutus

Ennen merkonomiopintojen aloitusta laadit yhdessä oppilaitoksen ohjaajan ja työpaikkaohjaajasi kanssa oppisopimuksen sekä henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), joka tukee tutkinnon suorittamistasi. Siinä huomioidaan aiempi osaamisesi ja tarkennetaan, minkälaista osaamista sinun tarvitsee vielä hankkia ja minkälaisella aikataululla suoritat liiketoiminnan perustutkinnon ja valmistut merkonomiksi.

Tutkinnon suorittaminen kestää keskimäärin 1,5 vuotta. Tarvittava ammattitaito hankitaan suurimmaksi osaksi työtehtävissä, joita tukevat teoriaopinnot valitaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähiopetuksesta ja itsenäisestä sekä ohjatusta verkko-opiskelusta. Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti kahden päivän jaksoissa Ava-akatemian Helsingissä sijaitsevissa toimitiloissa, toistaiseksi opetus on verkossa etäopetuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto sopii asiakaspalvelussa toimiville, myyjille, yrittäjille ja hotellissa, ravintolassa tai liikenneasemilla työskenteleville sekä logistiikka-alalla toimiville. Peruskoulun jälkeistä tutkintoa ei vaadita, mutta alan työkokemus on eduksi. Kun sinulla on sopiva palvelualan työpaikka, voit osallistua oppisopimuskoulutukseen. Tämä on oikea koulutus juuri sinulle, joka olet jo liiketoiminnan tehtävissä, mutta sinulta puuttuu alan tutkinto. Liiketoiminnan perustutkinto sopii myös sinulle, jos olet vasta tullut alalle ja kaipaat tukea työhösi.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Kustannukset

Oppisopimuksena suoritettava tutkinto on osallistujalle maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ava-akatemia

Tervetuloa Ava-akatemiaan!

Ava-akatemia on rohkeasti tulevaisuuteen katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Ava-akatemia on suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla. Tule rakentamaan oma tiesi menestykseen! Erityisosaamista ovat räätälöidyt valmennukset ja ammatilliset tutkinnot. Ava-akatemiassa opiskelee eri alojen osaajia, joita yhdistää halu kehittää...


Lue lisää kouluttajasta Ava-akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ava-akatemia

Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
akatemia.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haluatko parempia tuloksia?

Kehitä myyntiä ja johtamista, ja saavuta parempia tuloksia Uranon kanssa. Koulutukset järjestetään verkossa tai räätälöidysti paikan päällä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi täytä seuraavat tiedot: