🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Ava-akatemia, Verkossa
Kesto
1,5 vuotta
Hinta
0 EUR + alv 24 % (yht. 0 EUR)
Hinta
Maksuton
Seuraava toteutus
Kysy seuraavaa aloitusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
1,5 vuotta
Hinta
0 EUR + alv 24 % (yht. 0 EUR)
Hinta
Maksuton
Seuraava toteutus
Kysy seuraavaa aloitusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Kaksi naista katsovat tietokonetta ja hymyilevät.

Sinä palvelualalla työskentelevä! Ota ammatillisen tiedon lisäksi haltuun nykyaikaisen liiketoiminnan perusteet ja vie osaamisesi uudelle tasolle. Työelämä on nykyisin täynnä jatkokertomuksia: tämä tutkinto antaa taitojen lisäksi hakukelpoisuuden korkeakouluun.

Sisältö

Liiketoiminnan perustutkinnon valmennus järjestetään yhteistyössä Business College Helsingin kanssa. Valmennuksen aikana opit muun muassa:

  • nykyaikaisen liiketoiminnan perusteita
  • asiakaspalvelutaitoja
  • myyntitaitoja digitaalisuus huomioiden
  • Office-taitoja (Word, Excel, Power Point)
  • kielitaitoa (englanti ja ruotsi)
  • työyhteisötaitoja
  • oman alan syvennettyä tietoa (asiakkuudet, palvelumuotoilu, tapahtumatuotanto, projektityö, kannattavuudenhallinta).

Toteutus

Ennen merkonomiopintojen aloitusta laadit yhdessä oppilaitoksen ohjaajan ja työpaikkaohjaajasi kanssa oppisopimuksen sekä henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), joka tukee tutkinnon suorittamistasi. Siinä huomioidaan aiempi osaamisesi ja tarkennetaan, minkälaista osaamista sinun tarvitsee vielä hankkia ja minkälaisella aikataululla suoritat liiketoiminnan perustutkinnon ja valmistut merkonomiksi.

Tutkinnon suorittaminen kestää keskimäärin 1,5 vuotta. Tarvittava ammattitaito hankitaan suurimmaksi osaksi työtehtävissä, joita tukevat teoriaopinnot valitaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähiopetuksesta ja itsenäisestä sekä ohjatusta verkko-opiskelusta. Lähiopetus järjestetään pääsääntöisesti kahden päivän jaksoissa Ava-akatemian Helsingissä sijaitsevissa toimitiloissa, toistaiseksi opetus on verkossa etäopetuksena.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Video

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy seuraavaa aloitusta

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Tutkinto sopii asiakaspalvelussa toimiville, myyjille, yrittäjille ja hotellissa, ravintolassa tai liikenneasemilla työskenteleville sekä logistiikka-alalla toimiville. Peruskoulun jälkeistä tutkintoa ei vaadita, mutta alan työkokemus on eduksi. Kun sinulla on sopiva palvelualan työpaikka, voit osallistua oppisopimuskoulutukseen. Tämä on oikea koulutus juuri sinulle, joka olet jo liiketoiminnan tehtävissä, mutta sinulta puuttuu alan tutkinto. Liiketoiminnan perustutkinto sopii myös sinulle, jos olet vasta tullut alalle ja kaipaat tukea työhösi.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Kustannukset

Oppisopimuksena suoritettava tutkinto on osallistujalle maksuton.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Ava-akatemia
Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki

Tervetuloa Ava-akatemiaan!

Ava-akatemia on rohkeasti tulevaisuuteen katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Ava-akatemia on suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla. Tule rakentamaan oma tiesi menestykseen! Erityisosaamistamme ovat räätälöidyt valmennukset ja ammatilliset tutkinnot. Ava-akatemiassa opiskelee eri alojen osaajia, joita yhdistää halu kehittää...

Lue lisää kouluttajasta Ava-akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu