Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Peili-käyttäytymisprofiili

Ava-akatemia
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus
Kolme naista keskustelee neuvotteluhuoneessa.

Peili-käyttäytymisprofiili

Työyhteisö on täynnä erilaisia persoonia: uhka vai mahdollisuus? Erilaisuus on mahtava voimavara, ja sitä on hyvä ymmärtää. Muiden ymmärtäminen lähtee itsensä tuntemisesta. Tervetuloa peilaamaan omaa käyttäytymistä.

Ava-akatemian valmennukset rakennetaan yrityksen ja osallistuvien henkilöiden tavoitteita tukeviksi. Valmennusten painopiste on käytännönläheisyydessä: tähtäimessä on tietotaidon suora siirtäminen osallistujien työelämään.

Oman ja työkaverin käyttäytymistyylin tunnistaminen auttaa ymmärtämään, miksi reagoimme eri tavoin erilaisiin tilanteisiin. Peili-valmennus antaa osallistujille välineitä esimerkiksi palautteen antamiseen, haastavien tilanteiden selvittämiseen, kehityskeskustelujen käymiseen ja palaverien vetämiseen.

Sisältö

Valmennuksessa käsitellään muun muassa

  • mitkä asiat vaikuttavat ihmisen käyttäytymiseen
  • mitä on erilaisuusosaaminen ja mitä hyötyä siitä on
  • hyvin toimivia vuorovaikutussuhteita
  • joustavuuden kehittämistä
  • palautteen antamista erilaisille ihmisille
  • työyhteisön ongelmatilanteita ja niiden käsittelyä
  • käyttäytymistyylien huomiointia ryhmän ohjaamisessa ja johtamisessa.

Toteutus

Valmennus sisältää henkilökohtaisen Peili-analyysin, jonka avulla perehdytään omaan käyttäytymistyyliin, joustavuuteen sekä itseen muiden silmin katsottuna. Käyttäytymisprofiili muodostetaan itsearvioinnin ja viiden osallistujan hyvin tuntevan henkilön arvioinnin perusteella. Kysely toteutetaan sähköisesti ennen lähivalmennuspäivää, jossa profiilit käydään läpi.

Valmennuspäivä sisältää lisäksi lyhyitä ja osallistavia luento-osuuksia sekä pienryhmissä ja pareittain tehtäviä aktivoivia harjoituksia.

Räätälöimme valmennuskokonaisuuden yrityksen tai henkilön omien toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Peili-käyttäytymisprofiili, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Valmennus sopii koko työyhteisölle edistämään keskinäistä ymmärtämystä toisten erilaisuudesta. Erityisen hyödyllinen valmennus on esimiehille tai esimiehiksi aikoville.

Kustannukset

Tiedustele lisää kouluttajalta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Peili-käyttäytymisprofiili? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Ava-akatemia

Tervetuloa Ava-akatemiaan!

Ava-akatemia on rohkeasti tulevaisuuteen katsova valmennustalo ja ammatillinen oppilaitos. Ava-akatemia on suuntaa näyttävä kumppani ja valmentaja muuttuvilla työelämän markkinoilla. Tule rakentamaan oma tiesi menestykseen! Erityisosaamista ovat räätälöidyt valmennukset ja ammatilliset tutkinnot. Ava-akatemiassa opiskelee eri alojen osaajia, joita yhdistää halu kehittää...


Lue lisää kouluttajasta Ava-akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ava-akatemia

Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
akatemia.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Peili-käyttäytymisprofiili täytä seuraavat tiedot: