Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

» BCI somessa

BCI somessa

BCI Business Coaching Institute

BCI Business Coaching Institute – käytännönläheistä koulutusta

BCI Business Coaching Institute on Suomen johtava coach-kouluttaja – eli alan pioneeri ja suurin toimija. BCI:n valttikortteja ovat vahva asiantuntijuus sekä käytännönläheiset koulutukset. BCI tarjoaa laadukasta, tuloksellista, testatusti toimivaa ja kansainvälisesti vertailukelpoista business coach -koulutusta.

BCI:n koulutuksissa kehität ja ylläpidät ammattitaitoasi coachina. Todellisen menestyksen takaa löytyy aina hyvinvoiva työyhteisö ja motivoituneet ihmiset. Coachingin avulla kaikki piilossa oleva potentiaali saadaan näkyviin ja valjastettua käyttöön.

Coach-koulutus harjaannuttaa coaching-taitojasi; kokonaisvaltaista ajattelu-, vuorovaikutus- ja toimintamallia, jolla autat yksilöä parantamaan suorituskykyään ja toimintatapojaan.

Monipuolista koulutusta

BCI:n koulutusten ytimen muodostaa Certified Business Coach (CBC)® -koulutus, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2007. Koulutukselle myönnettiin ensimmäisenä Suomessa alan kansainvälisen kattojärjestön, International Coach Federationin (ICF), arvostettu akkreditointi. Tätä coachien peruskoulutusta on järjestetty säännöllisesti sekä avoimena koulutuksena että organisaatioiden sisäisinä koulutuksina. CBC® on edelleen erittäin suosittu koulutusohjelma ja siitä on valmistunut yli tuhat sertifioitua business coachia.

Certified Business Coach Master -ohjelmakokonaisuus on ensimmäinen kokonaan suomalainen ja suomenkielinen koulutusohjelma, jolla on ICF:n korkeat laatustandardit täyttävä ACTP-tason akkreditointi.

Sertifiointikoulutusten lisäksi BCI tarjoaa useita muitakin coach-koulutuksia ja tukea coachina kehittymisen polulla. Koulutustarjontaan sisältyy syventäviä jatkokoulutuksia, täydennyskoulutuksia ja eri ammattiryhmille suunnattuja coach-koulutuksia. BCI järjestää lisäksi kuukausittain webinaareja ja asiantuntijatilaisuuksia.

Kiinnostuitko coach-koulutuksista?

Ota yhteyttä Business Coaching Instituteen ja pyydä lisätietoja.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Johtaminen
Esimieskoulutus Kesto Hinta Paikka Alkaa
Business Facilitator Diploma 2 kuukautta Alkaen 750 EUR + alv 24 % Espoo 20.10.2020
Kasvatus / Ohjaus
Coaching
Certified Business Coach Master® (CBCM) -koulutus 6 kuukautta Alkaen 4 900 EUR + alv 24 % Espoo 26.1.2021
Certified Business Coach® (CBC) -koulutus Alkaen 4 790 EUR + alv 24 % Useita (4) Useita (5)
Coachaava HR 2 päivää Alkaen 750 EUR + alv 24 % Useita (2) 30.3.2021
Valmentava esimies -verkkovalmennus Alkaen 199 EUR + alv 24 % Verkossa 31.8.2020
Valmentavan keskustelun perusteet 3 kuukautta Alkaen 599 EUR + alv 24 % Verkossa Jatkuva ilmoittautuminen

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta BCI Business Coaching Institute Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

BCI Business Coaching Institute Oy

BCI
Keilaniementie 1
02150 Espoo Uusimaa

 Näytä puhelinnumero
www.bci.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 22 arviointiin

Päivi Mäkelä
(5)
Koulutus antoi hyvän kokonaisnäkemyksen coachauksen kentästä, jota on ollut helppo syventää sekä coachausta tehden että kirjallisuuteen paneutuen. Vetäjien erittäin ammattitaitoinen ote oli ilonaihe koko koulutuksen ajan.
Maria Kenola, Senior Consultant
(5)
Antaa hyvän kuvan siitä mitä coaching on ja antaa sekä teoreettista tietoa että käytännön välineitä coachina keittymiseen. Selkeä rakenne ja hyvät kouluttajat.
Sanna Puhakka, Ekspansiivi
(5)
Ravisteleva ja kokemuksellinen tapa valmentautua Business coachiksi. Ohjelmassa oli ammattimainen ote alusta loppuun, oppimista tukeva upea yhteisö ja se ”spirit”!
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 22 arviointiin
Yhteydenotto

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan BCI Business Coaching Institute Oy täytä seuraavat tiedot: