Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Arvioinnit aiheesta BCI Business Coaching Institute Oy

Keskiarvo: 5

Päivi Mäkelä
(5)
Koulutus antoi hyvän kokonaisnäkemyksen coachauksen kentästä, jota on ollut helppo syventää sekä coachausta tehden että kirjallisuuteen paneutuen. Vetäjien erittäin ammattitaitoinen ote oli ilonaihe koko koulutuksen ajan.
Maria Kenola, Senior Consultant
(5)
Antaa hyvän kuvan siitä mitä coaching on ja antaa sekä teoreettista tietoa että käytännön välineitä coachina keittymiseen. Selkeä rakenne ja hyvät kouluttajat.
Sanna Puhakka, Ekspansiivi
(5)
Ravisteleva ja kokemuksellinen tapa valmentautua Business coachiksi. Ohjelmassa oli ammattimainen ote alusta loppuun, oppimista tukeva upea yhteisö ja se ”spirit”!
Sirkka Auvinen
(5)
Intensiivinen, tehokas ja ammattimaisesti toteutettu koulutus, oli hämmästyttävää nähdä kuinka tehokkaasti vetäjät saivat kaikki osallistujat kehittymään coachingtaidoissa. Voin sydämestäni suositella tätä ohjelmaa kaikille coachingammattilaisille ja coachingtaitojaan kehittäville.
Sini Jokiniemi, CRM-päällikkö
(5)
Jos haluat kuulla omien mannerlaattojesi kohinaa, kun vanhat tavat, tottumuksen & uskomukset väistyvät ja tilalle tulee uusia näköaloja, saat tähän mahdollisuuden CBC-koulutuksessa. Positiivinen tulosvaroitus: tämä koulutus voi vaikuttaa voimakkaasti oppilaan elämänpiiriin.
Anneli Koivunen, Priorite Oy
(5)
Tämä oli ehdottomasti laadukkaimmin ja ammattitaitoisimmin toteutettu koulutus, jonka olen elämäni aikana käynyt. Voin lämpimästi suositella tätä kaikille, jotka haluavat vahvan perustan omalle tielleen business coachina.
Raija Salomaa, Business Coach
(5)
Ammattimaisesti ja laadukkaasti koostettu koulutuskokonaisuus, joka sopii erinomaisesti ammatticoacheille, valmentavasta työtavasta kiinnostuneille esimiehille/ johtajille sekä konsulteille.
Johanna, coach
(5)
Erittäin taitavat vetäjät! Kaikki kurssilaiset saivat hyvin tilaa keskuteluissa ja erilaiset mielipiteet ja kokemukset laittavat aivonystyrät käyntiin. Uskomatonta, että näin tiiviissä ajassa opimme paljon ja saimme hyvät eväät coachingpolullemme. Sisältö oli mielestäni hyvin tasapainossa ja se oli hyvää että harjoittelua painotettiin ja sille o...
Näytä kokonaan
Osallistuja vuodelta 2013
(5)
Koulutus oli hyvä, mielekäs ja koen sen antaneen oikeasti osaamista ja kokemusta aiheeseen. Sain enemmän kuin odotin.
Osallistuja vuodelta 2014
(5)
Koulutus on ollut MAHTAVA ELÄMYS! Jopa ylitti odotukset!
Osallistuja vuodelta 2014
(5)
Koulutuksessa oli parasta systemaattinen ydintaitojen läpikäynti. Pienehkö ryhmä mahdollisti aktiivisen lab- ja vertaiscoachingosallistumisen. Vaihtuvien opettajien mukanaan tuomat näkökulmamuutokset oli plussaa. Erinomainen koulutus, suosittelen!
Leena Ilomäki
(5)
Monimuotoinen Business Coaching koulutus antaa erittäin hyvän perustan ja innostuksen coachauksen aloittamiseen erilaisissa toimintaympäristöissä.
Pia Vallenius
(5)
Suosittelen koulutusta! Sain enemmän kuin odotin, iso kiitos siitä.
Marita Malinen, Coach, valmentaja
(5)
Koulutus on kuin coaching-prosessi; antaa aikaa ajatuksille ja kehittymiselleni coachina. Ehdottomasti kannattava prosessi.
Tuija Jokinen
(5)
Sain uutta ajattelua ja taitoja, ehkä enemmän kuin odotinkaan. Ryhmä oli todella hyvä, jossa muodostui nopeasti luottamuksellinen ja rakentava oppimisen ilmapiiri.
Liisa Puskala, koulutusasiantuntija, AEL Oy
(5)
Koulutuksen sisältö on hyvin harkittu. Coaching on minulle jatkossa merkittävä työkalu ja toimintatapa, sekä kouluttajana että kehittäjänä.
Merja Oljakka, johtaja, henkilöstön kehitys, Sol Palvelut Oy
(5)
Voimme hyödyntää koulutuksen oppeja henkilöstömme kehittämisessä ja esimiesvalmennuksissa kasvattaen heidän taitojaan käyttää coachingia.
Sanna Tulokas, Abbvie Oy
(5)
This is a very good program for those who want to develop their coaching skill and coaching culture in organizations.
Terhi Vesterinen, Solpoint Oy
(5)
Osallistuminen CBC koulutukseen oli osaltani harkittu, mutta onnistunut investointi sekä coaching- osaamiseni että tulevaisuuden organisaatioiden kehittämiseen.
Ira Lange, Q.Motion Oy
(5)
Mikäli haluat kehittää syvällisesti omaa osaamistasi ja vastata näin asiakkaiden kyvykkyyden kehittämisen haasteeseen – business coaching on erinomainen tapa lähteä liikkeelle!
Suvi Tasanen
(5)
Suosittelen koulutusta ehdottomasti – erittäin hyvä peruskurssi coaching-polun alkuun mm. koulutus- ja kehitystehtävissä toimiville. Käytännön harjoitukset tuovat opit konkretian tasolle. Kurssilla saatuja vinkkejä on helppo soveltaa omassa työssä erilaisiin coaching- ja vuorovaikutustilanteisiin.
Coach 2014
(5)
Hyvin rakennettu kokonaisuus, joka eteni askel askeleelta. Kokenut, ammattitaitoinen vetäjä ja hyvä ryhmä, jossa pienestä koostaan huolimatta oli erinomaisen hyvää heterogeenisuutta. Käytännön harjoitukset opettivat.
studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.