Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Business Coachingin perusteet

BCI Business Coaching Institute Oy
Yhteenveto
6 viikkoa
suomi
   
Verkossa
Koulutus

Business Coachingin perusteet

Business Coachingin perusteet, BCI Business Coaching Institute

Sukella coachingin maailmaan – opi valmentavan keskustelun taito!

Business Coachingin perusteet -verkkokurssi antaa loistavat perustiedot työelämän valmentamiseen liittyvistä lähestymistavoista ja menetelmistä. Se tutustuttaa coachingin ydintaitoihin ja antaa työkaluja valmentavan keskustelun käymiselle.

Koulutuksessa opit mitä coaching on ajattelutapana ja asenteena, tutustut ammattimaisen coachingin ydintaitoihin sekä opit käyttämään coachaavan keskustelun perusmalleja. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet käydä valmentavia keskusteluja ja soveltaa valmentavaa otetta eri työelämän ja arjen tilanteisiin. 

Koulutuksen runko ja ydinsisältö perustuvat International Coach Federationin (ICF) määrittelemiin coachingin ydintaitoihin. 

Miksi hyödyntää coachingia?

Coachingilla on näkyviä positiivisia vaikutuksia niin yksilön, tiimin kuin organisaationkin tasolla. Coachingin suurimpia hyötyjä ovat

  • Johtajien ja johtajuuden kehittäminen. Tuetko alaistesi osaamista ja kannustatko heitä tuomaan oman potentiaalinsa esiin?
  • Viestintätaitojen kehittäminen. Kulkeeko hiljainen tieto organisaatiossanne eteenpäin? Rohkaistaanko työntekijöitä avoimeen kommunikaatioon?
  • Tiimityön tehostaminen. Onko teillä selkeät tavoitteet tiimityöskentelylle? Rohkaiseeko ilmapiiri avoimuuteen ja luottamukseen?
  • Päätöksenteon parantaminen. Tuntuuko päätöksenteko hankalalta ja aikaavievältä? Valuuko kallisarvoista työaikaa hukkaan?
  • Tuottavuuden ja tehokkuuden kasvattaminen. Voisitteko työskennellä tehokkaammin? Menetetäänkö työntekijöiden potentiaalia, koska sitä ei saada näkyviin?
  • Sitoutumisen vahvistaminen. Puhallatteko yhteen hiileen? Ovatko kaikki työntekijät sitoutuneita ja motivoituneita saavuttamaan toivotut tulokset?

Koulutus toteutetaan verkko-opiskeluna

Business Coachingin perusteet -koulutus opiskellaan itsenäisesti verkossa.  Saat sähköpostiisi joka viikko linkin kyseisen viikon oppimismoduuleihin sekä harjoitustehtäviä, jotka voit opiskella sinulle sopivana ajankohtana. Oppimismoduulit sisältävät tasapainoisesti verkkoluentoja, webinaareja ja demovideoita ja -audioita. Ohjelman kokonaiskesto on 6 viikkoa. 

Voit tarvittaessa suorittaa ohjelman myös oman aikataulusi puitteissa. Ohjelman suorittamista suositellaan kuitenkin edellä mainitussa kuudessa viikossa. Tämä mahdollistaa vaikuttavan ja keskeytymättömän oppimisprosessin, ja siten asioiden aidon sisäistämisen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Business Coachingin perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille coachingista kiinnostuneille.

Koulutuksesta hyötyvät esim. ammattivalmentajaksi tähtäävät, HR-tehtävissä ja organisaation sisäisinä kehittäjinä toimivat henkilöt sekä esimiehet, tiiminvetäjät ja johtajat, jotka haluavat tutustua business coachingiin. Koulutus ei edellytä aikaisempaa kokemusta coachingista tai tietyn alan tutkintoa.

Kustannukset

259 € + alv 24%. Voit maksaa koulutuksen halutessasi kolmessa maksuerässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Business Coachingin perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

BCI Business Coaching Institute Oy

Business Coaching Institute Oy

» BCI somessa BCI Business Coaching Institute on Suomen johtava coach-kouluttaja – eli alan pioneeri ja suurin toimija. BCI:n valttikortteja ovat vahva asiantuntijuus sekä käytännönläheiset koulutukset. BCI tarjoaa laadukasta, tuloksellista, testatusti toimivaa ja kansainvälisesti vertailukelpoista business coach -koulutusta. BCI:n koulutuksissa...


Lue lisää kouluttajasta BCI Business Coaching Institute Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

BCI Business Coaching Institute Oy

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bci.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 22 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Business Coachingin perusteet täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: