⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Koulutus
Ei arviointeja

Business Facilitator Diploma

BCI Business Coaching Institute Oy, paikassa Espoo (+1 sijaintia)
Kesto
1–2 kk
Hinta
750 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
8 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kesto
1–2 kk
Hinta
750 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
8 syyskuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Hybriditoteutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Business Facilitator Diploma

Business Facilitator Diploma

Järjestätkö työssäsi koulutustilaisuuksia, työpajoja tai ideointipalavereita? Vastatko prosessien läpiviennistä? Tahtotilanasi on todennäköisesti saada yhteistyön ja kokoontumiset sujumaan onnistuneesti ja tavoitteellisesti. Ehkä mietit, miten organisoit ajankäytön järkevästi ja saat tilaisuuden eri vaiheet palvelemaan kokonaisuutta. Entä kuinka auttaa ihmisiä toimimaan yhteen? Tässä kaikessa sinua auttavat fasilitoinnin ja hyvän suunnittelun taidot.

Business Facilitator Diploma on täydennyskoulutus, jossa saat tarvittavan osaamisen tilaisuuksien, prosessien ja työpajojen organisointiin. Koulutuksen käytyäsi ymmärrät, mitä tilaisuuden hyvä suunnittelu vaatii, millä keinoilla saat aikataulun haltuun ja kuinka ryhmä pääsee tavoiteltuun lopputulokseen. Opit monia hyödyllisiä ja hauskojakin menetelmiä. Saat varmuutta pitää ohjat käsissäsi.

Koulutus on erittäin käytännönläheinen sekä toiminnallinen. Lähtökohtana on asioiden omaksuminen yhdessä ajattelun ja oivalluttavan tekemisen kautta.

MITÄ BUSINESS FASILITAATTORI TEKEE?

 • Hallitsee niin yksittäisten tilaisuuksien kuin laajempien kehittämisprosessien suunnittelun ja fasilitoinnin.
 • Asettaa tavoitteet, jaksottaa toiminnan ja miettii välietapit yhdessä johdon ja osallistujien kanssa eri näkökulmat huomioiden.
 • Huolehtii siitä, että sovitut asiat tulee tehtyä vahvistamalla yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden toimeenpanotaitoa.
 • Pitää rattaat pyörimässä ja auttaa eteenpäin joskus jyrkissäkin ylämäissä, mutta ei tee muiden puolesta.
 • Rakentaa yhteistyötä, luottamusta ja arvostusta yli organisaatiossa olevien esteiden ja rajojen.
 • Nostaa aina toiminnan keskiöön osallistujat, sillä silloin kaikki on mahdollista.
 • Lisäksi parhailla business fasilitaattoreilla on coachaava työote ja he uskovat yksilöissä, tiimeissä ja organisaatiossa olevaan potentiaaliin.

Koulutuksen sisältö

 • Koulutus antaa osallistujille tarvittavat valmiudet ja vankan osaamisperustan erilaisten tilaisuuksien suunnitteluun ja fasilitointiin. Koulutuksen jälkeen osallistuja osaa suunnitella ja fasilitoida niin yksittäisiä tilaisuuksia kuin pidempiä prosesseja asiantuntevalla, tavoitteellisella ja ammattimaisella tavalla, erilaiset osallistujat huomioiden.
 • Koulutuksen aikana tutustutaan fasilitaattorin erilaisiin rooleihin ja toimintatapoihin, onnistuneen tilaisuuden suunnittelun vaiheisiin ja työkaluihin, luottamuksen ja toimivan vuorovaikutuksen rakentamiseen sekä omaan esiintymiseen ja vuorovaikutukseen. Perehdymme fasilitointiprosessiin ja sen soveltamiseen sekä laajaan kirjoon erilaisia menetelmiä. Kaiken taustalla on vankka ymmärrys ihmisen oppimisesta, aivojen roolista uuden omaksumisessa, yksilöiden erilaisuudesta ja ryhmien toiminnasta.
 • Tietosisältöjen lisäksi ohjelman läpikäyneet saavat kattavan kokoelman menetelmiä, malleja ja työvälineitä tilaisuuksien ja prosessien suunnitteluun sekä fasilitointiin.

Koulutuksen laajuus ja kesto

Koulutus koostuu kolmesta opetusjaksosta, joiden pituus on 1 + 0,5 + 0,5 päivää.

Opetusta on klo 9–16 ja klo 12–16. Koulutus järjestetään viihtyisässä tilassamme Espoon Keilaniemessä.

Tietomoduulien, casejen, menetelmädemojen, käytännön harjoittelun sekä yhteisten keskustelujen avulla osallistujat saavat business fasilitointiin tarvittavat tiedot ja taidot.

Koulutus on erittäin käytännönläheinen ja toiminnallinen. Lähtökohtana on asioiden omaksuminen yhdessä ajattelun ja oivalluttavan tekemisen kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Business Facilitator Diploma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

8 syyskuuta, 2023

 • Hybriditoteutus
 • Espoo

Kohderyhmä

Fasilitointitaidot ovat äärimmäisen tärkeitä jokaiselle esimiehelle, päällikölle, johtajalle ja HR- ammattilaiselle. Niitä tarvitsevat kaikki, jotka haluavat vetää tilaisuuksia ja prosesseja tuloksellisesti. Koulutus sopii erinomaisesti myös coacheille, jotka haluavat laajentaa omaa työkalupakkiaan ja saada lisää eväitä erikokoisten ryhmien kanssa toimimiseen.

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa fasilitointikokemusta.

Tutkinto / todistus

Oletko kansainvälisesti (ICF) sertifioitu coach? Tästä koulutuksesta saa CCE-pisteitä, joita voit hyödyntää sertifikaattisi uusimiseen. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta saa 15 CCE-pistettä resurssien kehittämisen osa-alueella.

Aikataulu

KOULUTUKSEN AIKATAULU

 • Moduuli 1: 8.9. klo 9:00 – 16:00 (lähiopetus)
 • Moduuli 2:  13.10. klo 12:00 – 16:00 (etäopetus)
 • Moduuli 3:  10.11. klo 12:00 – 16:00 (etäopetus)

Kouluttaja

Sini Rantama, Certified Business Coach Master®, PCC, OTM

Olen työyhteisöjen vuorovaikutusasioista kiinnostunut business coach ja coachingtaitojen kouluttaja. Pohjakoulutukseltani olen oikeustieteen maisteri ja varatuomari. Tämän lisäksi olen kouluttautunut myös ratkaisukeskeiseksi työyhteisösovittelijaksi Helsingin Psykoterapiainstituutissa. Parhaat oivallukset omassa työssäni olen tehnyt business coachingin ansiosta. Siksi coachingin ilosanoman levittäminen mahdollisimman laajalle uusia coacheja kouluttamalla on minulle erityisen mieluinen tehtävä, ja innostus aiheen merkityksestä välittyy koulutuksissa muillekin.

Kustannukset

Koulutuksen kokonaishinta on 750 € + alv  24 %. BCI:n alumnit saavat hinnasta -10 % alennuksen.

Koulutuksen voi maksaa 1-5 maksuerässä. Osamaksuissa laskuun lisätään käsittelykulu 5 € / lasku.

-20% kun ilmoittaudut 2kk ennen koulutuksen aloitusta. Etu koskee kaikkia koulutuksia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Business Facilitator Diploma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
BCI Business Coaching Institute Oy
BCI
Puolikkotie 8
02230 Espoo Uusimaa

» BCI somessa BCI Business Coaching Institute on Suomen johtava coach-kouluttaja – eli alan pioneeri ja suurin toimija. BCI:n valttikortteja ovat vahva asiantuntijuus sekä käytännönläheiset koulutukset. BCI tarjoaa laadukasta, tuloksellista, testatusti toimivaa ja kansainvälisesti vertailukelpoista business coach -koulutusta. BCI:n koulutuksissa...

Lue lisää kouluttajasta BCI Business Coaching Institute Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu