Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Certified Business Coach® (CBC) -koulutus

BCI Business Coaching Institute Oy
Yhteenveto
5 X 2 päivää
3 950 EUR + alv 24 %
8.12.2022
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus
Certified Business Coach® (CBC) -koulutus

Certified Business Coach® (CBC) -koulutus

Coaching on yhä merkittävämpi johtamisen ja vuorovaikutuksen työkalu organisaatioissa. Kouluttaudu sinäkin työelämän kehittämisen ja coachauksen ammattilaiseksi!

Maineikas Certified Business Coach® -ohjelma on jo yli kymmenen vuotta ollut alan suosituin koulutus Suomessa. Se on korkeatasoinen, käytännönläheinen ja aidosti ajattelumalleja uudistava business coach -ohjelma.

Coaching on tutkittuihin menetelmiin perustuva kohtaamisen taito, joka tarjoaa käytännön työkaluja ihmisen ajattelun, päätöksentekokyvyn, kehittymisen, oppimisen ja suoriutumisen vahvistamiseen.

Business coaching on erityisesti organisaatioissa ja työelämän kontekstissa tapahtuvaa coachingia, joka samalla huomioi koko ihmisen tilanteen. Coachaava ote perustuu aina ihmistä arvostavaan ja kunnioittavaan suhtautumiseen.

Miksi opiskella business coachiksi?

Nykyisessä työelämässä tarvitaan yhä enemmän laaja-alaista osaamista, ajattelun taitoja ja itsensä johtamista. Siksi organisaatioissa on suuri kysyntä coaching-osaajista, jotka ammattitaitoisesti ohjaavat ihmisiä oppimaan ja kasvamaan ammattilaisina. Business coach auttaa selkeyttämään vahvuuksia ja saavuttamaan yhteisesti määriteltyjä tavoitteita.

Koulutetut business coachit ja coaching-taitoja hyödyntävät työelämän kehittäjät ovat olennainen voimavara organisaatioissa, jotka haluavat kehittyä ja pysyä elinvoimaisina.

Onko sinulla palo oppia uusia taitoja ja kehittyä coachingin osaajana?
Kiinnostaako sinua organisaatioiden ja yksilöiden tukeminen muutoksessa ja kasvussa? Kaipaatko tutkittuja ja toimivia työkaluja vuorovaikutukseen ja ihmisten kohtaamiseen?

Coachina olet ratkaisukeskeinen ajattelun ja toiminnan ohjaaja, joka tukee ihmisiä löytämään potentiaalinsa. CBC-koulutus vastaa nykyisen ja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin johtamisen, esimiestyön, henkilöstön kehittämisen ja yksilöiden ohjaamisen näkökulmista.

Koulutuksesta valmistuttuasi voit hyödyntää coachingia esimerkiksi johtajana, esimiestyössä, HR-työssä tai muussa ammattiroolissa. Saat ohjelmasta myös eväitä uudelle uralle ja pätevyyden business coachingin ammattimaiseen harjoittamiseen. Samoin voit toimia organisaation sisäisenä coachina ja muissa kehittämistehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Certified Business Coach® (CBC) -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

CBC-ohjelma sopii esimerkiksi:

  • Johtajille ja esimiehille johtamistyön tueksi
  • Uutta uraa etsiville ja itsenäistä coaching-työtä tavoitteleville
  • HR-ammattilaisille
  • Organisaation sisäisille coacheille ja kehittäjille
  • Coachingin perusteet osaaville, jotka haluavat oppia lisää ja saada sertifikaatin
  • Konsulteille, kouluttajille, opettajille
  • Aivan kaikille, jotka haluavat oppia vaikuttavan vuorovaikutuksen keinoja ja coaching-taitoja

Coaching-taidot eivät ole alasidonnaisia, niitä voi hyödyntää kaikessa vuorovaikutuksessa, johtamisessa ja ohjaamisessa. Koulutus ei edellytä aikaisempaa kokemusta coachingista tai tietyn alan tutkintoa.

CBC-koulutus soveltuu myös jo coachausta osaaville, sillä ohjelma tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oppia lisää, harjoitella ja saada ammatillinen pätevyys.

Oletpa sitten toimitusjohtaja, HR-ammattilainen, myyntijohtaja, juristi, lääkäri, konsultti tai vaikka koneinsinööri, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Jokainen hyötyy coaching-taidoista, sekä työssään että henkilökohtaisessa elämässään.

Kun valmistut CBC-koulutuksesta, BCI toivottaa sinut tervetulleeksi kasvavaan alumnien verkostoon. Aktiivinen coach-yhteisö tarjoaa verkostotapaamisia, koulutusmahdollisuuksia, vertaistukea sekä joukon samanhenkisiä ystäviä. Tule mukaan joukkoomme!

Tutkinto, todistus ym.

ACTP-akkreditointi

CBC-koulutus on kansainvälisesti kaksoisakkreditoitu coach-koulutusohjelma. Koulutuksen sisältö perustuu alan suurimman kansainvälisen kattojärjestön International Coach Federationin (ICF) määrittelemään yhteentoista coachingin ydintaitoon sekä eettiseen ohjeistoon, sekä European Mentor & Coaching Councilin (EMCC) määrittelemiin coaching-kompetensseihin ja eettiseen ohjeistoon.

Ammatillinen coachiksi sertifioituminen edellyttää ydintaitojen ja eettisen ohjeiston osaamista. Maailmanlaajuinen sertifiointijärjestelmä takaa, että koulutettava on pätevöitynyt coachiksi ja toteuttanut coachingia myös käytännössä oikeiden asiakkaiden kanssa.

Certified Business Coach® -koulutuksella on International Coach Federationin (ICF) korkeat laatu- ja sisältöstandardit täyttävä ACTP-akkreditointi ja se on Certified Business Coach Master® -koulutuskokonaisuuden ensimmäinen osa. Lisäksi European Mentoring & Coaching Council on myöntänyt Certified Business Coach® ja Certified Business Coach Master® -ohjelmille arvostetun EQA-laatupalkinnon.

Koulutuksen aikataulu

Koulutus sisältää 60 ICF- ja EMCC-akkreditoitua koulutustuntia, 20 tuntia asiakas-coachingia ja 10 tuntia vertais-coachingia. Lähiopetus koostuu neljästä kahden päivän mittaisesta koulutusjaksosta, jotka sijoittuvat 4-6 kuukauden aikavälille.

Osallistujat valmistautuvat jokaiseen lähiopetusjaksoon verkkoluennoilla ja ennakkotehtävillä. Ennen ohjelman alkua osallistujat opiskelevat coachingin perusteita itsenäisesti verkkotyötilassa.

Koulutustapaamisten ohjelma sisältää tasapainoisesti opetusta, pienryhmätyöskentelyä, harjoittelua, keskustelua ja reflektointia. Muiden osallistujien kokemukset ja aidot caset ovat tärkeä osa oppimista.

Koulutuspaikka

BCI

UMA Workspace (Accountor Tower 5. krs)

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Akkreditoitu coaching-kouluttaja

Ohjelman kouluttajina toimivat Suomen kokeneimmat sertifioidut ammatticoachit, joillla kaikilla on myös yli 10 vuoden kokemus kouluttajan työstä. Jokaisella kouluttajalla on taustallaan monipuolinen ja pitkä työkokemus ennen ammatticoachin ja -kouluttajan uraa.

CBC-koulutukseseen sisältyy myös videopankki vierailevista puhujista eri organisaatioista.

Jatko-opinnot

Koulutuksesta voi jatkaa suoraan Certified Business Coach Master® -ohjelmaan, joka täyttää International Coach Federationin määrittelemät PCC-tason sertifioinnin ehdot. 

Kustannukset

Koulutuksen hinta on alkaen 3950 € + alv. 24 %

Koulutusmaksun voi halutessaan suorittaa pienemmissä maksuerissä (1-15 korotonta maksuerää).

BCI Business Coaching Institute Oy

» BCI somessa BCI Business Coaching Institute on Suomen johtava coach-kouluttaja – eli alan pioneeri ja suurin toimija. BCI:n valttikortteja ovat vahva asiantuntijuus sekä käytännönläheiset koulutukset. BCI tarjoaa laadukasta, tuloksellista, testatusti toimivaa ja kansainvälisesti vertailukelpoista business coach -koulutusta. BCI:n koulutuksissa...


Lue lisää kouluttajasta BCI Business Coaching Institute Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Certified Business Coach® (CBC) -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : BCI Business Coaching Institute Oy

BCI Business Coaching Institute Oy

BCI
Puolikkotie 8
02230 Espoo Uusimaa

 Näytä puhelinnumero
www.bci.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 22 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Certified Business Coach® (CBC) -koulutus täytä seuraavat tiedot: