Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Certified Business Coach® (CBC) -koulutus

BCI Business Coaching Institute Oy
Yhteenveto
5 X 2 päivää
4 500 EUR + alv 24 %
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
4 500 EUR
27.-28.10.2020

Certified Business Coach® (CBC) -koulutus

Certified Business Coach® (CBC)  -koulutus, BCI Business Coaching Institute

Kehity ihmisenä ja ammattilaisena Business Coaching -valmennuksessa

Certified Business Coach® -koulutusohjelma on työelämälähtöinen ja käytännönläheinen business coach -koulutus, joka antaa erinomaiset valmiudet ammattimaisen coachingtyön toteuttamiseen. Koulutus vastaa monipuolisesti tämän päivän työelämän tarpeita niin yksilöiden, johtamisen, esimiestyön, henkilöstön ja koko organisaation kehittämisen näkökulmasta.

Koulutuksesta valmistuvat voivat työskennellä organisaatioiden ulkoisina tai sisäisinä coacheina ja kehittäjinä, tai hyödyntää menetelmää esimerkiksi esimiestyössään tai muussa ammatti/työroolissaan.

Coaching-osaamisen lisäksi Certified Business Coach® -koulutus on osallistujalleen kokemuksellinen ja vaikuttava henkilökohtainen kehittymismatka, joka auttaa osallistujaa hahmottamaan omia henkilökohtaisia vahvuuksiaan, tavoitteitaan ja oman elämän suuntaviivojaan. 

Arvostettu business coach -koulutusohjelma

Certified Business Coach® -koulutus on erittäin arvostettu ja suosittu business coach-koulutusohjelma Suomessa. Ensimmäinen Certified Business Coach® -koulutusohjelma käynnistyi jo 10 vuotta sitten ja koulutusohjelmasta on valmistunut tähän mennessä tuhat coaching-alan ammattilaista.

Certified Business Coach® -koulutus antaa erinomaiset valmiudet coachina työskentelemiseen, ja coachaavan asenteen ja otteen hyödyntämiseen osana omaa työ/ammattiroolia. Koulutuksessa käsitellään monipuolisesti ja syvällisesti kaikkia niitä ydintaitoja, joiden hallintaa ja osaamista coach tarvitsee menestyäkseen työssään.  

 

Certified Business Coach® -koulutuksen erityisluonne perustuu ihmistä arvostavan coaching-asenteen ja -ajattelun painottamiseen, sekä näkemykseen, jonka mukaan coach itse – hänen persoonansa ja taitonsa – on coachingin tärkein työkalu.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Certified Business Coach® (CBC) -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

CBC®-koulutus on suunnattu ammatticoacheiksi tai organisaation sisäisiksi coacheiksi aikoville sekä tiiminvetäjille, esimiehille, johtajille ja HR-vastaaville, joita kiinnostaa henkilöstön kehittäminen coachingin avulla.

CBC®-koulutus ei edellytä aikaisempaa kokemusta coachingista tai tietyn alan tutkintoa.

Tutkinto, todistus ym.

ACTP-akkreditointi

Certified Business Coach® -koulutuksella on alan kansainvälisen kattojärjestön International Coach Federationin (ICF) korkeat laatu- ja sisältöstandardit täyttävä ACTP-akkreditointi, ja se on osa Certified Business Coach Master® koulutuskokonaisuutta. Koulutuksen jälkeen voit halutessasi hakea kansainvälistä ACC sertifiointia International Coach Federationilta muiden kelpoisuusehtojen täyttyessä.

Coaching-osaamisen todentamiseksi on kansainvälisesti rakennettu sertifiointijärjestelmiä, jonka läpikäymällä coach voi todentaa hallitsevansa ammatilliseen osaamiseen liittyvät ydintaidot. Sertifiointi auttaa niin coachattavia kuin coachingia ostavaa organisaatiota arvioimaan, että he saavat laadukasta palvelua.

Certified Business Coach -koulutusohjelma on International Coaching Federationin (ICF) akkreditoitu koulutusohjelma, joka hyväksytysti läpikäymällä saat Business Coaching Instituten myöntämän sertifioinnin. Koulutuksen jälkeen voit halutessasi hakea kansainvälistä sertifiointia ICF:ltä.

Lisäksi European Mentoring & Coaching Council (EMCC) on myöntänyt Certified Business Coach® ja Certified Business Coach Master® -ohjelmille arvostetun EMCC-akkreditoinnin.

Koulutuksen aikataulu

Certified Business Coach (CBC)® -koulutus kestää noin neljä kuukautta ja koostuu viidestä kahden päivän lähiopintojaksosta. Lähipäivät koostuvat teoriaosuudesta, harjoittelusta ja ryhmätehtävistä. Lisäksi ohjelmaan kuuluu etäopiskelua ja henkilökohtaista harjoittelua.

CBC®-koulutus sisältää

  • 60 ICF-akkreditoitua lähiopetustuntia
  • 20 tuntia asiakascoachingia
  • 10 tuntia vertaiscoachingia
  • etäopiskelua
  • pienryhmätyöskentelyä
  • oheiskirjallisuuteen tutustumista
  • henkilökohtaista harjoittelua
  • oppimispäiväkirjan pitoa.

Seuraavat avoimet koulutukset

Koulutuspäivät ovat klo 9–16

CBC 66 Espoo (RYHMÄ ON TÄYNNÄ)

1. Moduuli: 27.-28.10.2020
2. Moduuli: 25.-26.11.2020
3. Moduuli: 16.-17.12.2020
4. Moduuli: 14.-15.1.2021

+ virtuaalinen orientaatiomoduuli ennen ensimmäistä lähiopetuskertaa

CBC 67 Espoo (ryhmässä on tilaa)

1. Moduuli: 10.-11.12.2020
2. Moduuli: 12.-13.1.2021
3. Moduuli: 10.-11.2.2021
4. Moduuli: 11.-12.3.2021

+ virtuaalinen orientaatiomoduuli ennen ensimmäistä lähiopetuskertaa

CBC 68 Espoo (ryhmässä on tilaa)

0. Orientaatio (virtuaalinen): 7.-28.1.2021
1. Moduuli: 28.-29.1.2021
2. Moduuli: 2.-3.3.2021
3. Moduuli: 13.-14.4.2021
4. Moduuli: 27.-28.5.2021

CBC 69 Espoo (ryhmässä on tilaa)

0. Orientaatio (virtuaalinen): 19.1.-16.2.2021
1. Moduuli: 16.-17.2.2021
2. Moduuli: 6.-7.4.2021
3. Moduuli: 11.-12.5.2021
4. Moduuli: 15.-16.6.2021

CBC verkossa (aamu- ja iltaryhmä) 

Orientaatiomoduuli: 14.12.2020-11.1.2021
Moduulit 1-4: 11.1.2021-3.5.2021

Moduulien 1-4 verkko-opetuspäivät (16 kpl) ovat maanantaisin klo 9-12 tai klo 18-21 (pääsiäsmaanantaina 5.4.2021 ei ole opetusta).

Koulutuspaikka

BCI

UMA Workspace (Accountor Tower 5. krs)

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Akkreditoitu coaching-kouluttaja

Ohjelman kouluttajina toimivat Suomen kokeneimmat sertifioidut ammatticoachit, joillla kaikilla on myös yli 10 vuoden kokemus kouluttajan työstä. Jokaisella kouluttajalla on taustallaan monipuolinen ja pitkä työkokemus ennen ammatticoachin ja -kouluttajan uraa.

CBC-koulutuksessa nähdään myös vierailevia luennoitsijoita eri organisaatioista.

Jatko-opinnot

Koulutuksesta voi jatkaa suoraan Certified Business Coach Master® -ohjelmaan, joka täyttää International Coach Federationin määrittelemät PCC-tason sertifioinnin ehdot. 

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 4500 € + alv 24 %.

Koulutusmaksun voi halutessaan suorittaa pienemmissä maksuerissä (1-15 korotonta maksuerää).

BCI Business Coaching Institute Oy

Business Coaching Institute Oy

» BCI somessa BCI Business Coaching Institute on Suomen johtava coach-kouluttaja – eli alan pioneeri ja suurin toimija. BCI:n valttikortteja ovat vahva asiantuntijuus sekä käytännönläheiset koulutukset. BCI tarjoaa laadukasta, tuloksellista, testatusti toimivaa ja kansainvälisesti vertailukelpoista business coach -koulutusta. BCI:n koulutuksissa...


Lue lisää kouluttajasta BCI Business Coaching Institute Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Certified Business Coach® (CBC) -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : BCI Business Coaching Institute Oy

BCI Business Coaching Institute Oy

Mäkelänkatu 54 A
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bci.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 22 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Certified Business Coach® (CBC) -koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: