Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
2 päivää
   
Verkossa
Koulutus
Coachaava esihenkilö

Coachaava esihenkilö

Coachaava esihenkilö -ohjelma sopii kaikille esihenkilöille ja johtajille, jotka haluavat oppia vuorovaikutukseen perustuvia, tuloksekkaita toimintamalleja ihmisten ja organisaation johtamiseen. Koulutus antaa osallistujille tarvittavat tiedot, taidot ja työvälineet coachaavan otteen omaksumiseen osaksi omaa esihenkilö- ja johtamisroolia. Se auttaa soveltamaan coaching-taitoja arjen erilaisissa johtamis- ja vuorovaikutustilanteissa.

Valmentava esihenkilö tuo esiin ihmisten potentiaalin ja rakentaa vahvaa organisaatiokulttuuria

Johtaminen on suuren murroksen keskellä työelämän rakenteiden muuttuessa ja digitalisaation lisääntyessä. Valmentava johtamisote auttaa esihenkilöitä nykypäivän toimintaympäristössä. Coachaus tarjoaa heille valmiuksia ja työkaluja ihmisläheiseen johtamiseen, joka on tavoitteellista, kannustavaa, vahvuuksille perustuvaa ja vastuullisuutta korostavaa.

Miksi esihenkilö tarvitsee coach-koulutusta?

Nykypäivän muuttuvassa toimintaympäristössä valmentava ja ihmistä arvostava johtamistyyli alkaa olla välttämätöntä. Coaching on muotoutumassa vakiintuneeksi henkilöstön hyvinvointia ja suoritusta parantavaksi kehittämismenetelmäksi. Sen avulla organisaatioon luodaan yksilön arvoa kunnioittava kulttuuri, joka samalla tähtää itsensä johtamisen ja vastuunkantokyvyn lisääntymiseen. Valmentavan työkulttuurin rakentamiseen tarvitaan erityisesti johdon esimerkkiä ja esihenkilöiden läpikäymää akkreditoitua coach-koulutusta.

Koulutuksen rakenne ja sisältö

Avoin ohjelma sisältää:

– Vaikuttavan oppimisprosessin, valmennusta ja ohjausta lähipäivissä
– Monipuolisen valmennusmateriaalin
– Käytännön harjoittelua sekä ryhmä- ja yksilötöitä koulutuspäivien aikana ja ohjattua harjoittelua päivien välillä
– Henkilökohtaisen suunnitelman coachingin käytöstä omassa toimintaympäristössä

Ohjelma tarjoaa vankan paketin ymmärrystä, taitoja ja työvälineitä muun muassa seuraaviin teemoihin liittyen:

– Muuttuva toimintaympäristö ja sen haasteet esihenkilöille ja organisaatioille
– Coachaava johtamistyyli
– Mitä on coaching ja mihin tilanteisiin se sopii
– Coachingasenne esihenkilötyön kulmakivenä
– Coachaavat johtamiskeskustelut käytännössä
– Coachaava kehityskeskustelu

Koulutuksen aikataulu, laajuus ja kesto

Coachaava esihenkilö -koulutukseen voi osallistua sekä avoimessa koulutusohjelmassa että organisaatiolle erikseen suunnitelluissa valmennuksissa. Avoin koulutusohjelma on kahden päivän mittainen, sisältäen kolme opetuskertaa (1 + 0,5 + 0,5 päivää). Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa Zoomin välityksellä. Koulutuspäivien aikana saat innostavaa tietoa coachingista ja pääset harjoittelemaan coaching-taitoja käytännössä.

Organisaatioiden sisäiset valmennusohjelmat suunnitellaan aina tilaajan tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaksi. Toteutamme coaching-taitovalmennuksia esihenkilöille aina puolen päivän mittaisesta inspiraatiovalmennuksesta pidempiin valmennuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Coachaava esihenkilö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Coachaava esihenkilö -ohjelma sopii kaikille esihenkilöille ja johtajille, jotka haluavat oppia vuorovaikutukseen perustuvia, tuloksekkaita toimintamalleja ihmisten ja organisaation johtamiseen. Koulutus antaa osallistujille tarvittavat tiedot, taidot ja työvälineet coachaavan otteen omaksumiseen osaksi omaa esihenkilö- ja johtamisroolia. Se auttaa soveltamaan coaching-taitoja arjen erilaisissa johtamis- ja vuorovaikutustilanteissa. Miksi esihenkilö tarvitsee coach-koulutusta? Nykypäivän muuttuvassa toimintaympäristössä valmentava ja ihmistä arvostava johtamistyyli alkaa olla välttämätöntä. Coaching on muotoutumassa vakiintuneeksi henkilöstön hyvinvointia ja suoritusta parantavaksi kehittämismenetelmäksi. Coachingin avulla organisaatioon luodaan yksilön arvoa kunnioittava kulttuuri, joka samalla tähtää itsensä johtamisen ja vastuunkantokyvyn lisääntymiseen. Valmentavan työkulttuurin rakentamiseen tarvitaan erityisesti johdon esimerkkiä ja esihenkilöiden läpikäymää akkreditoitua coach-koulutusta.

Koulutuspaikka

Zoomin välityksellä

Kustannukset

750 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Coachaava esihenkilö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

BCI Business Coaching Institute Oy

» BCI somessa BCI Business Coaching Institute on Suomen johtava coach-kouluttaja – eli alan pioneeri ja suurin toimija. BCI:n valttikortteja ovat vahva asiantuntijuus sekä käytännönläheiset koulutukset. BCI tarjoaa laadukasta, tuloksellista, testatusti toimivaa ja kansainvälisesti vertailukelpoista business coach -koulutusta. BCI:n koulutuksissa...


Lue lisää kouluttajasta BCI Business Coaching Institute Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

BCI Business Coaching Institute Oy

BCI
Puolikkotie 8
02230 Espoo Uusimaa

 Näytä puhelinnumero
www.bci.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 22 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Coachaava esihenkilö täytä seuraavat tiedot: