Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
2 päivää
750 EUR + alv 24 %
21.9.2022
Haku päättyy: 7.9.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kahdet kädet

Coachaava HR

Tulevaisuudessa HR halutaan yhä vahvemmin nähdä henkilöstön potentiaalin vapauttajana ja liiketoimintalähtöisenä johdon kumppanina. Tässä kehityksessä coaching toimii loistavana työkaluna ja muutoksen mahdollistajana. Henkilöstöjohtamisessa coachaus on paitsi selkeyttämistä myös ymmärryksen luomista ja siltojen rakentamista.

Koulutuksen rakenne ja sisältö

Koulutus antaa hyvät valmiudet muun muassa coachaavien keskusteluiden käymiseen liiketoimintajohdon ja henkilöstön kanssa. Koulutus tuo esille runsaasti esimerkkejä siitä, kuinka kytkeä valmentava tyyli esimerkiksi osaksi kehityskeskusteluita, 360-arvioita, mentorointiohjelmia, palkkakeskusteluja ja muita HR-prosesseja. Saat käsityksen siitä, miten coachaus-asenteet tukevat henkilöstöjohtamista ja kuinka kohentaa työyhteisön ilmapiiriä. Valmennuksen työkalut auttavat myös luomaan yhteistä maaperää henkilöstön ja johdon kesken.

Koulutuksen keskeisiä teemoja ovat muun muassa:

  • Mitä on coaching?
  • Miten HR voi toimia coachina?
  • Kuinka toteutan coaching -keskusteluita käytännössä?
  • Millä tavoin integroida coachingin ydin osaksi eri HR -prosesseja?
  • Erityishaasteita coachina toimimiseen HR -roolissa ja miten ne voitetaan?
  • Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ulkoisia coacheja hyödynnettäessä?
  • Miten tukea coaching-kulttuurin muotoutumista organisaatiossa?

Koulutuksen aikataulu, laajuus ja kesto

Coachaava HR -koulutukseen voi osallistua sekä avoimessa koulutusohjelmassa että organisaatioiden HR-tiimeille erikseen suunnitelluissa valmennuksissa. Avoin koulutusohjelma on kahden päivän mittainen ja koostuu yhdestä kokonaisesta ja kahdesta puolikkaasta koulutuspäivästä. Koulutus toteutetaan kokonaisuudessaan verkossa Zoomin välityksellä.

Organisaatioiden sisäiset valmennusohjelmat suunnitellaan tilaajan tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaksi. Toteutamme coaching-taitovalmennuksia organisaatioiden HR-tiimeille aina puolen päivän mittaisesta inspiraatiovalmennuksesta pidempiin valmennuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Coachaava HR, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Coachaava HR -koulutus on kaikille HR -tehtävissä työskenteleville suunnattu käytännönläheinen coaching-taitojen koulutus. Siinä keskitytään erityisesti valmentavan työtavan soveltamiseen osana vaikuttavaa henkilöstöjohtamista. Voit osallistua koulutukseen, mikäli työskentelet HR-tehtävissä tai hoidat HR-tehtäviä osana omaa työtäsi. Aiempaa tuntemusta tai kokemusta coachingista ei edellytetä.

Koulutuspaikka

Zoomin välityksellä

Kouluttaja

Kouluttajana tässä ohjelmassa on Sini Rantama.

Kustannukset

750 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Coachaava HR? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

BCI Business Coaching Institute Oy

» BCI somessa BCI Business Coaching Institute on Suomen johtava coach-kouluttaja – eli alan pioneeri ja suurin toimija. BCI:n valttikortteja ovat vahva asiantuntijuus sekä käytännönläheiset koulutukset. BCI tarjoaa laadukasta, tuloksellista, testatusti toimivaa ja kansainvälisesti vertailukelpoista business coach -koulutusta. BCI:n koulutuksissa...


Lue lisää kouluttajasta BCI Business Coaching Institute Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

BCI Business Coaching Institute Oy

BCI
Puolikkotie 8
02230 Espoo Uusimaa

 Näytä puhelinnumero
www.bci.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 22 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Coachaava HR täytä seuraavat tiedot: