Valmentava myynnin johtaja

BCI Business Coaching Institute Oy
Yhteenveto
3 päivää
   
Espoo
Koulutus
Valmentava myynnin johtaja / BCI Business Coaching Institute Oy

Valmentava myynnin johtaja

Valmentava myynnin johtaja -valmennus sopii jokaiselle myynnin parissa työskentelevälle – niin kokeneelle myyntijohtajalle kuin nuorelle uraansa aloittelevalle. Jokaisella on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä oppimalla modernia myynnin johtamisen otetta.

Valmentavan otteen tulokset ovat kiistattomia: oppimisen kautta luodaan uusia käyttäytymismalleja ja sitä kautta saavutetaan parempia taloudellisia tuloksia. Opit rakentamaan luottamuksellisuutta olemalla läsnä. Kun ymmärrät asiakkaan maailmaa, arvostat ja kuuntelet häntä sekä olet itse avoin ja inhimillinen, vahvistat luottamuksellista suhdetta. 

Valmentavan otteen taidot auttavat yhteisen päämäärän ja onnistumisen tavoitteessa. Esimerkiksi liiketoimintajohtajat, asiakasvastuulliset johtajat ja myyntitiimien esihenkilöt kuin myös uran alkutaipaleella olevat myyntihenkilöt hyötyvät koulutuksessa saamalla oppia ja oivalluksia myynnin vauhdittamiseen, tuloksellisuuden kehittämiseen ja vaikkapa strategiauudistuksen tueksi. 

Sisältö ja toteutus:

  • Millainen on valmentavan myynnin johtajan ajattelutapa? Mistä se koostuu?
  • Miten soveltaa valmentavan johtamisen lähestymistapaa ja työkaluja tulokselliseen liiketoimintaan?
  • Miten hyödyntää ja kehittää yksilöiden sekä tiimin potentiaalia parhaalla mahdollisella tavalla?

Koulutuksesta saat vastauksia ja konkreettisia työkaluja arkeen sekä käytännön harjoittelua uusiin toimintatapoihin. Opit esihenkilönä kehittämään, valmentamaan ja tukemaan omia myyjiäsi. Koulutus keskittyy valmentavan otteen ajattelu- ja toimintamalleihin, eikä siis uppoudu digitaalisen myynnin maailmaan.

Koulutus on kestoltaan noin 2 kk. Koulutus sisältää orientaatiotehtävän, yhden lähipäivän ja kaksi aamupäivää etäopetusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valmentava myynnin johtaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Liiketoimintajohtajat, asiakasvastuulliset johtajat ja myyntitiimien esihenkilöt kuin myös uran alkutaipaleella olevat myyntihenkilöt

Aikataulu

16.2.–13.4.2023

Moduuli 1: 16.2.2023 klo 9.00–16.00 (lähiopetus)
Moduuli 2: 18.3.2023 klo 9.00–12.00 (etäopetus)
Moduuli 3: 13.4.2023 klo 9.00–12.00 (etäopetus)

Kouluttaja

Valmentajana johtamisen asiantuntija Jorma Pirinen

Jorma Pirinen työskentelee hallitusammattilaisena ja on julkaissut useamman kirjan johtamisesta ja johtajan työkaluista. Yli 30-vuotisen uran kautta Jormalla on omakohtaista kokemusta valmentavasta johtamisesta ja sen soveltamisesta käytäntöön. Saat tukun ajateltavaa ja konkreettisia tapoja viedä opit omaan arkeesi. Jorma on suosittu puhuja, jota luonnehditaan käytännönläheiseksi ja selkeäksi.

Kustannukset

1150 € + alv 24 %
BCI:n alumnit saavat koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valmentava myynnin johtaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

BCI Business Coaching Institute Oy

» BCI somessa BCI Business Coaching Institute on Suomen johtava coach-kouluttaja – eli alan pioneeri ja suurin toimija. BCI:n valttikortteja ovat vahva asiantuntijuus sekä käytännönläheiset koulutukset. BCI tarjoaa laadukasta, tuloksellista, testatusti toimivaa ja kansainvälisesti vertailukelpoista business coach -koulutusta. BCI:n koulutuksissa...


Lue lisää kouluttajasta BCI Business Coaching Institute Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

BCI Business Coaching Institute Oy

BCI
Puolikkotie 8
02230 Espoo Uusimaa

 Näytä puhelinnumero
www.bci.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 22 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Valmentava myynnin johtaja täytä seuraavat tiedot: