Valmentava ote asiakasrajapinnassa

BCI Business Coaching Institute Oy
Yhteenveto
3 päivää
   
Espoo
Koulutus
Valmentava ote asiakasrajapinnassa / BCI Business Coaching Institute Oy

Valmentava ote asiakasrajapinnassa

Valmentava ote asiakasrajapinnassa -valmennus sopii jokaiselle vastuullisessa asiakastyössä toimivalle. Koulutus on hyvä tuki urapolulla – se antaa mahdollisuuksia kasvattaa omaa osaamista niin nuorelle kuin kokeneelle ammattilaiselle. Tavoitteena on vauhdittaa sekä tuloksia että asiakasvastaavan kehittymistä työssä.

Valmentavan otteen myyntityö onnistuu aktiivisella ja uteliaalla, kuuntelevalla ja kysyvällä asenteella. Näitä opettelemalla syntyy aitoa yhteistyötä, joka tuottaa arvoa molemmille osapuolille. Koulutuksesta hyötyvät kaikki, joiden vastuulla on asiakassuhteiden luominen ja ylläpitäminen.

Valmentava ote asiakastyössä alkaa tavoitteellisesta vuorovaikutuksesta ja yhteisestä arvon luonnista. Valmentavan asenteen lähtökohtana ovat luottamus, läsnäolo ja toista arvostava kohtaaminen. Yhteistyön ytimessä on aina ihminen – niin asiakkaana kuin asiakasvastaavana. Parhaat tulokset saavutetaan aktiivisen kuuntelun ja yhteisen dialogin avulla. Näin on mahdollista ymmärtää asiakkaan tarpeita ja saavuttaa yhdessä uusia oivalluksia. 

Koulutus on kestoltaan noin 2 kk ja sisältää orientaatiotehtävän, yhden lähipäivän sekä 2 aamupäivää etäopetusta

Sisältö

  • Miten kohdata asiakas arvostavasti ja luottamusta rakentaen?
  • Miten ymmärtää asiakkaan todellinen tarve?
  • Millaiset tavoitteet vievät parhaisiin tuloksiin?
  • Miten luomme yhteisen arvolupauksen?

Koulutuksessa opit valmentavan otteen soveltamista tulokselliseen asiakastyöhön. Samalla kasvatat itsetuntemustasi ja saat rohkeutta tarttua vaativimpiinkin rooleihin. Syvennät omaa asiantuntijuuttasi ja saat tukea ammattitaitosi kehittämiseen. Koulutus on erittäin vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen. Saat työkaluja omaan arkeesi sovellettavaksi saman tien.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valmentava ote asiakasrajapinnassa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Asiakastyössä toimivat

Aikataulu

31.3.–2.6.2023

Moduuli 1: 31.3.2023 klo 9.00–16.00 (lähiopetus)
Moduuli 2: 5.5.2023 klo 9.00–12.00 (etäopetus)
Moduuli 3: 2.6.2023 klo 9.00–12.00 (etäopetus)

Kouluttaja

Vetäjänä valmentavan myynnin ammattilainen Katri Koli

Katri Kolilla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus työelämästä. Hänen osaamisalueitaan ovat mm. valmentava myynti ja myynnin johtaminen sekä liiketoiminnan kehittäminen. Katrin intohimona on auttaa muita menestymään. Punaisena lankana hänen kaikessa tekemisessään on asiakaslähtöisyys ja ihmisten ymmärtäminen. Katri on innostava valmentaja, jonka toimintaa ohjaa tavoitteellisuus ja ratkaisukeskeisyys.

Kustannukset

1150 € + alv 24 %
BCI:n alumnit saavat koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valmentava ote asiakasrajapinnassa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

BCI Business Coaching Institute Oy

» BCI somessa BCI Business Coaching Institute on Suomen johtava coach-kouluttaja – eli alan pioneeri ja suurin toimija. BCI:n valttikortteja ovat vahva asiantuntijuus sekä käytännönläheiset koulutukset. BCI tarjoaa laadukasta, tuloksellista, testatusti toimivaa ja kansainvälisesti vertailukelpoista business coach -koulutusta. BCI:n koulutuksissa...


Lue lisää kouluttajasta BCI Business Coaching Institute Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

BCI Business Coaching Institute Oy

BCI
Puolikkotie 8
02230 Espoo Uusimaa

 Näytä puhelinnumero
www.bci.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 22 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Valmentava ote asiakasrajapinnassa täytä seuraavat tiedot: