Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Benmer

Käytännönläheisiä osallistujakeskeisiä valmennuksia

Benmer on valmennusyritys, joka lupaa vähän, mutta tarjoaa paljon. Tarjolla ei ole maasta taivaaseen koulutustuotteita vaan käytännönläheisiä ja osallistujakeskeisiä sekä yrityskohtaisia että avoimia valmennuksia, joilla voidaan saada näkyvää muutosta aikaan.

Benmer on toiminut yrityskehittämisen eri alueilla 25 vuoden ajan ja valmentanut yli 25 000 henkilöä sekä kymmeniä yrityksiä entistä paremmiksi osaajiksi. Tulokset ovat näkyneet asiakkaiden tyytyväisyydessä. Tämä on kannustanut Benmeriläiset tekemään asiat vielä paremmin ja tuottamaan uusia yritysvalmennuksia asiakkaidensa hyödyksi.

Benmer on valmennuksen ja yrityskehittämisen erikoisliike. Mitä Benmerin tarjonta ei kata, voivat he rakentaa sellaisen. Tarjoomasta löytyy esimerkiksi yritysvalmennusta, coachingia, personal trainingia ja konsultointia aina yksikkö-, osasto- ja henkilötasolle saakka. Laaja tarjonta kattaa työelämän eri vaikuttamisosaamisalueet.

Benmer on kehittänyt myös Quick Training palvelun, jossa yksilövalmennukset pureutetaan osallistujan tulevaan akuuttiin haasteeseen. Kyse voi olla merkittävästä neuvottelusta, sopimuksen tekemisestä, tärkeästä esiintymistilanteesta tai muusta osallistujalle merkittävästä työtilanteesta. Tämä yksilöllinen täsmävalmennus suunnitellaan tuon tilanteen onnistumisen varmistamiseksi. Hyödynnä tätä merkittävää "vipuvartta" avainhenkilöiden työtilanteisiin. Loistava mahdollisuus ja kannattava investointi!

Benmerin tarjonnassa on myös yritystrimmaus, jossa on yhdistetty yritysvalmennuksen ja konsultoinnin parhaat puolet. Ei enää raskaita ja pitkiä kehitysprosesseja vaan kirurgisen tarkkoja, lyhytkestoisia täsmätoimia, jotka purevat heti käytäntöön!

Yrityksille suunnitellut koulutukset

Benmerin valmennukset ovat poikkeuksellisen osallistuja- ja harjoituskeskeisiä. Harjoituksia on niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Jokainen osallistuja voi osallistua osaamistasoltaan ja kehittyä valmennuksen aikana. Tästä syntyy mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen ja muutokseen.

Benmerissä uskotaan yksilölliseen oppimiseen. Valmennusyrityksen kokeneiden valmentajien käsissä ryhmät saadaan motivoituneeksi uuden oppimiseen ja osaamisen hiomiseen. Valmennusten ryhmäkoot ovat yleensä 6–12 henkilöä, joskus hieman suurempiakin.

Toteutusvaihtoehtoja on neljä:

  • Ryhmävalmennus: Osallistuja- ja harjoituskeskeinen vaihtoehto
  • Miniryhmävalmennus: Pienryhmän tehokas intensiivivalmennus
  • Yksilövalmennus: Intensiivinen ja räätälöity täsmävalmennus
  • Täsmäluennot: Valituissa aiheissa haluttu tehoisku

 

Benmerin palveluihin kuuluvat myös erilaiset osaamiskartoitukset, mystery shopping-selvitykset, asiakaskyselytutkimukset sekä muut valmennuksia tukevat ennakkoselvitykset ja valmistelut. Benmerillä on käytössään sähköinen analyysipalvelu, jossa osaamis-, tyytyväisyys- ja muut selvitykset hoituvat todella nopeasti tuloksiksi ja selkeiksi analyyseiksi. Enää ei tarvita pitkiä selvitysaikoja tai mutu-tuntumalla olevia osaamistarvearvioita!

Haluatko lisätietoa Benmerin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Benmerin koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksista ja voit pyytää tarjousta henkilöstöllesi.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset - Benmer

Kommunikointi
Esiintyminen / Äänenkäyttö Kesto Hinta Paikka Alkaa
Ammattimainen vakuuttava esiintymistaitovalmennus 1 päivä 485 EUR + alv 24 % Helsinki 1.11.2019
Ammattimainen vakuuttava esiintymistaitovalmennus räätälöitynä Useita paikkakuntia sop. mukaan
Myynti
Asiakaspalvelu
Ammattimainen asiakaspalvelu 1 päivä 465 EUR + alv 24 % Helsinki 30.10.2019
Ammattimainen asiakaspalveluvalmennus räätälöitynä Useita paikkakuntia sop. mukaan
Myyntitaidot
Ammattimainen asiakkuuksien hallinta ja kehittäminen Useita paikkakuntia sop. mukaan
Ammattimainen ote myyntiin ja neuvotteluihin 1 päivä 465 EUR + alv 24 % Helsinki 31.10.2019
Ammattimainen ote myyntiin ja neuvotteluihin räätälöitynä Useita paikkakuntia sop. mukaan
Puhelinmyynti
Aktiivinen ote puhelintoimintaan Useita paikkakuntia sop. mukaan
Projektinhallinta
Ammattimainen projektinhallinta- ja johtamisvalmennus Useita paikkakuntia sop. mukaan

Näytä kaikki

Tarjouspyyntö

Tällä lomakkeella saat yhteyden kouluttajaan Benmer, kun haluat

  saada lisätietoja

  pyytää tarjousta

Yhteystiedot : Benmer

Benmer

Leppisaarentie 2 B 11
00830 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.benmer.fi

Arvioinnit

Koulutukseen osallistunut
(5)
Mielenkiintoisinta oli asiakkaan lukeminen, yksilöity asiakkaan kohtaaminen ja ristiriitatilanteiden hoitaminen. Kohdat, joissa käytiin läpi minkälaisia asiakkaita on ja miten heille tulisi vastata, olivat antoisia. Koulutusohjelmaa voisi kehittää erikoistumaan eri asiakaspalvelualoille.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Oman työn kannalta antoisimpia aiheita olivat neuvotteluihin valmistautuminen sekä tarjouksen asiajärjestys/muoto. Mielenkiintoista oli myös luonnetyyppien läpikäyminen.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Kaikki aiheet olivat mielenkiintoisia. Sain paljon työkaluja tulevaisuuteen.
Arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 25 arviointiin