Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asiakaskeskeinen sitouttava myyntitaitovalmennus

Benmer
Yhteenveto
Kesto: sop. mukaan
Aloituspäivämäärä: sop. mukaan
   
Paikkakunta: Useita paikkakuntia
Koulutustyyppi: Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus
Kouluttaja: Benmer plus

Asiakaskeskeinen sitouttava myyntitaitovalmennus

Sitouttava myyntitaitovalmennus, Benmer

 

Hanki lisää kauppoja ja parempia asiakkuuksia

Benmerin sitouttava myyntitaitovalmennus antaa purevat taidot saada asiakkaan luottamus ja sitoutuminen aikaan sekä keinot ohjata moniuloitteisia myyntiprojekteja maaliin. Nämä taidot todella toimivat!

Tämä Benmerin valmennus sparraa myynti- ja asiakasvastuullisista entistä ammattimaisempia toimijoita. Ei enää selityksiä miksi kauppa ei tullut tai että kun asiakas oli niin vaikea. Osallistuja oppii hallitsemaan myyntitavan, jossa ei tuputeta tai yritetä vakuuttaa asiakasta ominaisuuksien jatkuvalla virralla. Tämä valmennus antaa taidot määrätietoiseen myyntikeskusteluun ja kysymällä vaikuttamiseen, jossa asiakas itse ostaa yrityksen ja ratkaisun ilman myyntitekniikoita tai kaupan hinkkaamista.

Valmennuksen avulla on mahdollista saada aikaan rytmimuutos omassa myyntiorganisaatiossa ja helpottaa sekä nopeuttaa kauppojen tai laajojenkin myyntiprojektien onnistumista. Valmennus voidaan sovittaa asiakkaan toimialan ja haasteiden mukaan. Toteutusvaihtoehtoina ovat myös yksilö- ja miniryhmävalmennukset: kahdesta osallistujasta alkaen.

Valmennuksen aihealueita ovat muun muassa:

  • Asiakkaan odotukset pienissä ja isoissa kaupoissa sekä erilaisissa myyntiprosesseissa
  • Vaikuttavat tekijät myyjää ja ratkaisua kohtaan
  • Ennakkotyö ja myyntineuvottelun kulku
  • Miten lähestyä asiakkaan tilannetta ja tarvetta
  • Muodollinen ja todellinen tarve - merkittävä rooli myyjää ohjaavana tekijänä
  • Miten saada todellista asiakkaan sitoutumista aikaan
  • Tarve – kehittäminen – sitoutuminen
  • Vaikuttaminen kysymisjohtamisella
  • Kysymykset ja sitoumisen kehittäminen
  • Älä myy ratkaisua – asiakas ostaa itse ratkaisun


Myyntivalmennusohjelma on harjoituskeskeinen ja käytännönläheinen. Learning by doing. Tekemisen kautta osaaminen kehittyy ja tässä valmennuksessa tehdään! Tilaa ohjelma koko ryhmälle tai avainpelaajille. Muutos näkyy heti toteutuksen jälkeen. Benmerin tarjonta kattaa ko. ohjelmalle myös monipuolisia jatkovalmennusohjelmia.

Valtava innovaatio myyntivalmennukseen

Yritysten käyttämät myyntivalmennukset ovat taidollisesti olleet samanlaisia riippumatta asiakasyrityksen toimialasta ja kaupan koosta. Samat keinot eivät vaan päde jos myydään ketsuppia tai paperikoneita!

Tuhansien myyntineuvottelujen analyysien avulla pystyttiin selvittämään, että samat taidot, jotka toimivat pienkaupoissa tai lyhyissä myyntiprosesseissa, eivät toimi isommissa kaupoissa tai laajoissa myyntiprosesseissa. Syntyi UUSI myyntivalmennusohjelma, joka antaa merkittävästi lisää tehoa vaikuttaa kauppojen ja laajojen myyntiprojektien onnistumiseen.

Mitä suurempi kauppa tai laajempi myyntiprosessi, sitä suuremmat ovat asiakkaan odotukset myyjää ja ratkaisua kohtaan. Asiakas on arvokeskeinen ja punnitsee tarkoin ratkaisun hyötyjä ja riskejä. Juuri tähän tilanteeseen eivät perinteiset myyntivalmennukset ole antaneet kuin yleispäteviä keinoja, jotka eivät vaan toimi parhaalla tavalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asiakaskeskeinen sitouttava myyntitaitovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sitouttava myyntitaitovalmennus on suunnattu myynti- ja asiakasvastuullisille sekä kaikille muille neuvottelutyötä tekeville.

Kustannukset

Valmennus räätälöidään yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä Benmeriin ja pyydä tarjous Asiakaskeskeinen sitouttava myyntitaitovalmennus -valmennuksesta.

Benmer

Benmer - valmennusta ja yrityskehittämistä

Käytännönläheisiä osallistujakeskeisiä valmennuksia

Benmer on valmennusyritys, joka lupaa vähän, mutta tarjoaa paljon. Tarjolla ei ole maasta taivaaseen koulutustuotteita vaan käytännönläheisiä ja osallistujakeskeisiä sekä yrityskohtaisia että avoimia valmennuksia, joilla voidaan saada näkyvää muutosta aikaan. Benmer on toiminut yrityskehittämisen eri alueilla 20 vuoden ajan ja valmentanut yli...


Lue lisää kouluttajasta Benmer ja katso koulutustarjonta täältä

Tarjouspyyntö

Tällä lomakkeella saat yhteyden kouluttajaan Benmer, kun haluat

  saada lisätietoja

  pyytää tarjousta

Yhteystiedot : Benmer

Benmer

Kauppiaankatu 8 A 4
00160 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.benmer.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (5,0)
Perustuu 17 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Tällä lomakkeella saat yhteyden kouluttajaan Benmer, kun haluat

  saada lisätietoja

  pyytää tarjousta