Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etäkoulutus: Onnistuneen muutosmatkan ABC

Brik
Yhteenveto
3 tuntia
590 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
590 EUR
6.9.2021

Verkossa
590 EUR
26.10.2021

Verkossa
590 EUR
10.12.2021

Verkossa
Pyydä tarjousta

Etäkoulutus: Onnistuneen muutosmatkan ABC

Muutoshankkeen vieminen maaliin on tämän ajan tärkein johtamistaito. Kyse on vaativasta tehtävästä, sillä sen lisäksi, että kykenemme saavuttamaan muutoshankkeelle asetetut tavoitteet, muutosmatka on myös kyettävä toteuttamaan siten, että se häiritsee mahdollisimman vähän organisaation päivittäistä toimintaa, asiakaspalvelua ja tuotantoa. Muutoshankkeen teknisen suunnittelun lisäksi on kriittisen tärkeää ymmärtää, miten muutoshankkeet vaikuttavat henkilöstön toimintaan ja laajemmin asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin. Ihmiset ovat lopen kyllästyneitä huonosti johdettuihin muutoshankkeisiin, jotka sotkevat päivittäistä työntekoa, mutta eivät johda haluttuihin tuloksiin. Muutosväsymys on vaarallista, sillä kyky reagoida nopeasti toimintaympäristön muutoksiin ja niistä aukeaviin mahdollisuuksiin on tämän ajan keskeinen menestystekijä millä tahansa toimialalla.

Tervetuloa mukaan kehittämään omia muutoksen johtamisen taitojasi suositun etäkoulutuksemme avulla. Etäkoulutuksemme on tehokasta ja joustavaa. Kolmen tunnin mittaisen webinaarin ja kahden 60 minuutin mittaisen videon kokonaisuus kiteyttää muutoksen johtamisen keskeiset kulmakivet, auttaa tunnistamaan muutosjohtamiseen liittyvät haasteet ja löytämään keinoja niiden voittamiseksi.

Etäkoulutuksen sisältö

 • Jakso 1: Video, joka käsittelee muutoshankkeiden haasteita ja taitavan muutosjohtamisen merkitystä organisaation kilpailukyvyn kannalta
 • Jakso 2: Livenä toteu­tettava webinaari (3h), jossa käydään läpi onnistuneen muutosmatkan vaiheet ja tärkeimmät onnistumisen edellytykset
 • Itsearviointitehtävä, joka auttaa tunnistamaan omia muutosjohtamisen vahvuuksia ja kehittämiskohteita
 • Jakso 3: Video, joka auttaa soveltamaan valmennuksessa opittuja asioita käytännön muutosjohtamisessa
 • Jari Salmisen kirjoittama Muutosmatka – muutosvoimaa uudistuvalle organisaatiolle –kirja

Hyödyt osallistujille

 • Opit ymmärtämään muutosilmiöitä syvällisemmin ja tiedostat muutoskyvyn merkityksen jatkuvien epäjatkuvien muutosten maailmassa.
 • Tiedät millaisia taitoja vaikuttava muutosjohtaminen edellyttää
 • Opit suunnittelemaan muutoshankkeesi sekä teknisinä muutosprojekteina että henkilöstön psykologisena muutosmatkana
 • Osaat hahmottaa muutoshankkeiden onnistumisen edellytykset laaja-alaisesti ja vahvistat omaa johtamisvoimaasi
 • Opit luomaan omaan muutostilanteeseesi parhaiten soveltuvan tavan johtaa muutosta
 • Tunnistat omat vahvuutesi ja kehityskohteesi muutosjohtajana ja opit johtamaan vaativia muutoshankkeita entistä taitavammin

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu kaikille johtajille, esimiehille ja asiantuntijoille, joiden tehtäviin kuuluu vaativien muutoshankkeiden johtaminen.

Kouluttaja

Jari Salminen

Jari on yli 25 vuoden koke­muk­sellaan johta­mis­teh­tävien grand old man. Jari on monen­laisten johta­mis­teh­tävien ohella toiminut yritys­kon­sulttina jo vuodesta 1986 ja väitellyt tohto­riksi Turun Kaup­pa­kor­kea­kou­lusta aiheenaan muutos­joh­ta­minen ja johta­mis­vies­tintä.

Kustannukset

Etäkou­lu­tuksen hinta on 590 eur/​hlö + alv 24%, joka sisältää Jari Salmisen kirjoittaman Muutosmatka – muutosvoimaa uudistuvalle organisaatiolle –kirjan.

Onko yrityksessäsi useita koulutuksesta kiinnostuneita ? Kysy ryhmäalennusta tai pyydä tarjousta räätälöitynä organisaatiollesi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Etäkoulutus: Onnistuneen muutosmatkan ABC? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Brik sosiaalisessa mediassa

Brik

Kaipaavatko työsukset voitelua? Narisevatko tuloksenteon saranat? Tule hakemaan uutta pontta tekemiseen!

Brik valmentaa työmaailman huipputyyppejä ja menestyviä joukkueita. Yhteensä lähes puolen vuosisadan valmennuskokemuksen pohjalta Brikin osaajat tietävät, että innostava ja kannustava ilmapiiri tuottavat tulosta tehokkaammin kuin yksisuuntainen opetus. Valmennuksissa luodaan positiivinen ilmapiiri, jossa on turvallista kokeilla uutta ja rohkaistua revittelemäänkin! Ei...


Lue lisää kouluttajasta Brik ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Brik

Metsänneidonkuja 4
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.brik.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 96 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Etäkoulutus: Onnistuneen muutosmatkan ABC täytä seuraavat tiedot: