Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etäkoulutus: Tilinpäätöksen perusteet ja yrityksen tärkeimmät tunnusluvut

Brik
Yhteenveto
4 tuntia
   
Verkossa
Koulutus
Etäkoulutus: Tilinpäätöksen perusteet ja yrityksen tärkeimmät tunnusluvut | Brik

Etäkoulutus: Tilinpäätöksen perusteet ja yrityksen tärkeimmät tunnusluvut

Koulu­tuk­sessa käymme läpi tilin­pää­töksen peri­aatteet sekä tulos­las­kelman ja taseen sisällön. Koulutus auttaa osal­lis­tujia arvioimaan yrityksen kannat­ta­vuutta tilin­pää­tö­sai­neiston perus­teella.

Kurs­simme on saanut paljon kiitosta selkey­destään ja ymmär­ret­tä­vyy­destään. Runsaat lasken­ta­teh­tävät auttavat opitun omak­su­mi­sessa. Osal­lis­tu­minen ei edellytä aiempaa talous­hal­linnon osaa­mista.

Etäkoulutuksen sisältö

  • Työkirja, joka ohjaa koulu­tus­ko­ko­nai­suuden suorit­ta­mista. Sisältää myös katta­vasti oheis­tietoa sekä erilaisia harjoi­tuksia ja tehtäviä.
  • Jakso 1: Video (noin 1h) katsot­ta­vaksi silloin kun sinulle parhaiten sopii.
  • Jakso 2: Livenä toteu­tettava webi­naari (2h), jossa sinulla on mahdol­lisuus keskus­tella koulut­tajan ja muiden osal­lis­tujien kanssa. Webi­naa­rissa käymme läpi Esimerk­kiy­ritys Oy:n tilin­pää­töksen rivi riviltä.
  • Jakso 3: Video (noin 1h) ), jossa opetellaan laskemaan yrityksen tärkeimpiä tunnus­lukuja ja syven­netään tilin­pää­töksen analy­soin­ti­taitoja.

Hyödyt osallistujille

  • Opit kirjan­pidon perus­pe­ri­aatteet
  • Saat helposti omak­sut­tavan yleis­kuvan tulos­las­kel­masta, taseesta ja kassa­vir­rasta
  • Opit tuntemaan tilin­pää­töksen tärkeimmät käsitteet, tunnus­luvut ja raportit
  • Opit arvioimaan yrityksen toimintaa ja kannat­ta­vuutta tunnus­lu­kujen avulla

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Etäkoulutus: Tilinpäätöksen perusteet ja yrityksen tärkeimmät tunnusluvut, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suun­ni­teltu kaikille asian­tun­ti­joille, esimie­hille ja johta­jille, jotka haluavat vahvistaa ulkoisen lasken­ta­toimen osaa­mistaan, mutta eivät tee päätyökseen talous­hal­linnon tehtäviä.

Aikataulu

Live-webi­naarin ajan­kohdat ovat:

16.09.2020 klo 09:30-11.30

13.10.2020 klo 09:30-11.30

Kouluttaja

Jari Salminen

Kustannukset

Etäkou­lu­tuksen hinta on 590 eur/​hlö + alv 24%, joka sisältää ladat­tavan työkirjan. Jos yrityk­sessäsi on useita koulu­tuk­sesta kiin­nos­tu­neita (väh. 3 hlöä), tiedustele ryhmä­alen­nusta koulut­ta­jalta

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Etäkoulutus: Tilinpäätöksen perusteet ja yrityksen tärkeimmät tunnusluvut? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Brik sosiaalisessa mediassa

Brik

Brik

Kaipaavatko työsukset voitelua? Narisevatko tuloksenteon saranat? Tule hakemaan uutta pontta tekemiseen!

Brik valmentaa työmaailman huipputyyppejä ja menestyviä joukkueita. Yhteensä lähes puolen vuosisadan valmennuskokemuksen pohjalta Brikin osaajat tietävät, että innostava ja kannustava ilmapiiri tuottavat tulosta tehokkaammin kuin yksisuuntainen opetus. Valmennuksissa luodaan positiivinen ilmapiiri, jossa on turvallista kokeilla uutta ja rohkaistua revittelemäänkin! Ei...


Lue lisää kouluttajasta Brik ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Brik

Metsänneidonkuja 4
02130 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.brik.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 74 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Etäkoulutus: Tilinpäätöksen perusteet ja yrityksen tärkeimmät tunnusluvut täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi 2020

Kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan opittuja asioita käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: