Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta Uuden esimiehen tehovalmennus

Keskiarvo: 4,3

Perustuu 12 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
(4)
Koulutukseen osallistunut
(5)
Koulutuksessa käytiin juuri olennaisia asioita juuri aloittelevalle esimiehelle. Puhujat olivat hyviä ja heitä jaksoi kuunnella mielellään.
Koulutukseen osallistunut
(4)
Hyvä tehokas muistinvirkistämiskurssi esimiehen tärkeästä roolista ja sen toteuttamisesta.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Koulutus on hyvin järjestetty ja aihekokonaisuus oli kattava. Koulutuksen vetäjät olivat vakuuttavia ja selvästi tunsivat aihepiirit syvällisesti. Useammasta aiheesta olisi mieluusti kuullut enemmänkin, mutta ymmärrettävästi kaikkea ei voi syvällisemmin mahduttaa ko. ajan puitteissa. Kouluttajat antoivat jatkuvasti vinkkejä ja suositteluja mm. k...
Näytä kokonaan
Koulutukseen osallistunut
(4)
Kiitos hyvästä ja kattavasta koulutuksesta. Koulutus osui hyvin asioihin, jotka olivat mielessä aiemmin ja sain hyviä ajatuksia, miten voin hoitaa näitä esimiehenä tulevaisuudessa.
Koulutukseen osallistunut
(4)
Koulutus antoi hyviä eväitä oman esimiestyöskentelyn rakentamiseen sekä esimiehen ja työntekijän vastuiden ja velvollisuuksien suhteiden ymmärtämiseen. Paljon jäi myös vielä opittavaa!
Koulutukseen osallistunut
(5)
Kiitos hyvistä kahdesta päivästä. Valmennus toi varmuutta ja tukea omille ajatuksille. Hyvän valmennuksen/kurssin merkki on se, että ei tarvitse katsoa kelloa. Tässä valmennuksessa ei tarvinnut ja päivät menivät nopeasti. Aihealueet vastasivat omia tarpeita ja sisältö vastasi luvattua.
Kimmo Minkkinen
(4)
Hyvää asiaa tukemaan esimiestyötä. Kouluttajan kokemuksia oli hyvä kuulla.
Koulutukseen osallistunut
(4)
Kahden päivän koulutukseksi kokonaisuus oli hyvä. Tuli myös paljon tietoa siitä, mistä saa lisätietoa. Suosittelen muillekin.
Aleksi K.
(5)
Hienosti rakennettu kokonaisuus. Kurssin avainasiat löytyvät varmasti myös googlettamalla, mutta koulutustilaisuus toi ryhmän mielipiteiden ja kouluttajien käytännön esimerkkien avulla lisäarvoa itsenäiseen opiskeluun.
Juha K.
(4)
Kaiken kaikkiaan hyvä peruskoulutus.
Camilla K.
(4)
Koulutus on toimiva uudelle esimiehelle, jolla vähän kokemusta. Koulutuksessa käydään perus asioita läpi ja saa hyvän kokonaiskuvan esimiehen työstä. Paljon on saatu mahtumaan kahteen päivään ja kaiken materiaalin, kun saa itselleen, voi niihin hyvin palata myöhemminkin. Pienenä miinuksena on koulutuksen etenemisen vauhti. Olisi hyvä olla enemmä...
Näytä kokonaan
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.