Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

BRC Food Standard issue 8

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
1 päivä
800 EUR + alv 24 %
17.3.2021 09.00
suomi
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus

BRC Food Standard issue 8

BRC Food Standard issue 8 vaatimukset

Päivitä tietosi BRC Food Standardin mukaisista järjestelmistä

Elintarvikkeiden turvallisuus on nykyään keskeinen kysymys elintarvikeketjun toimijoille. Elintarviketurvallisuuteen liittyviä standardeja on monenlaisia: yrityskohtaisia vaatimuksia, lakisääteisiä määräyksiä ja vähittäiskaupan ja muiden toimijoiden kehittämiä standardeja. Eri tahot vaativat todistusta vaatimuksenmukaisuudesta ja se voidaan osoittaa esim. sertifioidulla tuoteturvallisuusjärjestelmällä.

Koulutuksen sisältö

Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä BRC Food Standard issue 8 -koulutuksessa käydään läpi BRC Food Standardin mukaisen järjestelmän vaatimukset ja soveltaminen käytäntöön. Tämä sisältää elintarviketurvallisuuden hallinnan periaatteet, BRC Food Standardin issue 8:n vaatimukset ja sertifiointiprosessin. Esityksistä käy ilmi BRC issue 8:aan tulleet muutokset (vs. issue 7). Päivän aikana keskustellaan järjestelmän rakentamisesta ja mahdollisista ongelmakohdista. 

Koulutuspäivän ohjelma, klo 9:00-16:30:

  • Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
  • Elintarviketurvallisuuden käsitteet
  • BRC Food Standard issue 8
  • Sertifiointiprosessi
  • Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta BRC Food Standard issue 8, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu BRC Food perustaisen toimintajärjestelmän rakentamista ja käyttöönottoa suunnitteleville yrityksille sekä BRC Food sertifioidun järjestelmän kehittäjille, ylläpitäjille ja sisäisille auditoijille.

Kouluttaja

Hanna Manninen, Arvioija, Bureau Veritas Certification Finland

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta sisältää koulutusmateriaalin (p.l. standardi) sekä osallistumistodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta BRC Food Standard issue 8? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Suomi sosiaalisessa mediassa


Bureau Veritas Finland

Bureau Veritas Finland

Koulutus apuna uusien menetelmien ja "oikean asenteen" lanseeraamisessa

Henkilöstön kouluttaminen on organisaation vaativimpia tehtäviä. Selkeän ja ymmärrettävän tiedon tarjoaminen on vielä haastavampaa. Myös sopivien resurssien ja oikeanlaisen osaamisen löytäminen voi olla hankalaa. Bureau Veritas ymmärtää nämä ongelmat. Se toimii läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa ja tarjoaa käytännöllisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 390 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta BRC Food Standard issue 8 täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: