Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

BRC Food Standard issue 8 vaatimukset

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
1 päivä
   
Tampere
Avoin koulutus

BRC Food Standard issue 8 vaatimukset

BRC Food Standard issue 8 vaatimukset

Päivitä tietosi BRC Food Standardin mukaisista järjestelmistä

Elintarvikkeiden turvallisuus on nykyään keskeinen kysymys elintarvikeketjun toimijoille. Elintarviketurvallisuuteen liittyviä standardeja on monenlaisia: yrityskohtaisia vaatimuksia, lakisääteisiä määräyksiä ja vähittäiskaupan ja muiden toimijoiden kehittämiä standardeja. Eri tahot vaativat todistusta vaatimuksenmukaisuudesta ja se voidaan osoittaa esim. sertifioidulla tuoteturvallisuusjärjestelmällä.

Koulutuksen sisältö

Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmä BRC Food Standard issue 8 -koulutuksessa käydään läpi BRC Food Standardin mukaisen järjestelmän vaatimukset ja soveltaminen käytäntöön. Tämä sisältää elintarviketurvallisuuden hallinnan periaatteet, BRC Food Standardin issue 8:n vaatimukset ja sertifiointiprosessin. Esityksistä käy ilmi BRC issue 8:aan tulleet muutokset (vs. issue 7). Päivän aikana keskustellaan järjestelmän rakentamisesta ja mahdollisista ongelmakohdista. 

Koulutuspäivän ohjelma:

  • Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
  • Elintarviketurvallisuuden käsitteet
  • BRC Food Standard issue 8
  • Sertifiointiprosessi
  • Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu BRC Food perustaisen toimintajärjestelmän rakentamista ja käyttöönottoa suunnitteleville yrityksille sekä BRC Food sertifioidun järjestelmän kehittäjille, ylläpitäjille ja sisäisille auditoijille.

Tutkinto / todistus

Koulutuksesta saa osallistumistodistuksen. 

Koulutuksen ajankohta ja paikka

Torstai 5.9.2019, klo 9.00 – 16.30

Koulutuspaikkana Scandic Tampere Station, Tampere

Kouluttaja

Hanna Manninen, Arvioija, Bureau Veritas Certification Finland

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa elintarvikealan yrityksiä käyttämään HACCP-järjestelmää elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 680 € + alv 24%.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin (p.l. standardi), aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaan sekä osallistumistodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta BRC Food Standard issue 8 vaatimukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Finland

Bureau Veritas Finland

Lataa Bureau Veritas Finlandin syksyn 2019 koulutuskalenteri » Henkilöstön kouluttaminen on organisaation vaativimpia tehtäviä. Selkeän ja ymmärrettävän tiedon tarjoaminen on vielä haastavampaa. Myös sopivien resurssien ja oikeanlaisen osaamisen löytäminen voi olla hankalaa. Bureau Veritas ymmärtää nämä ongelmat. Se toimii läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 390 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta BRC Food Standard issue 8 vaatimukset täytä seuraavat tiedot: