Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarviketurvallisuusseminaari

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
1 päivä
250 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa
Alkavat koulutukset
Helsinki
250 EUR
5.11.2020

Verkossa
250 EUR
5.11.2020

Elintarviketurvallisuusseminaari

Järjestämme suosituksi nousseen Elintarviketurvallisuusseminaarimme keväältä syksylle koronan takia siirrettynä 5.11.2020. Nyt on erinomainen tilaisuus saada päivitettyä tietoa ja tuoreet ajatukset toimintaan elintarvikealalla, lämpimästi tervetuloa!

Sisältö: Puhujamme tarjoavat tietoa tämän hetken ajankohtaisista teemoista elintarvikealalla sekä siitä, miten elintarviketurvallisuuteen liittyvät standardit koskevat elintarvikkeiden valmistajia sekä niiden ympärille rakentuvaa toimitusketjua kuten pakkausvalmistajia ja vähittäiskauppaa. Aiheista kertovat Bureau Veritaksen johtavat arvioijat, joiden puheenvuorot koskevat teemoja kuten esimerkiksi:

  • Elintarvikkeiden takaisinvetojen hyvät käytännöt ja EU:n RASFF-järjestelmä
  • Kestävästi tuotetun palmuöljyn sertifiointi elintarviketeollisuudessa
  • BRC ja EU lainsäädännön vaatimusten eroavaisuudet lihateollisuudessa
  • IFS ja BRC vertailu.

Kenelle? Seminaari on suunniteltu elintarvikealan toimijoiden laadusta ja elintarviketurvallisuudesta vastaaville henkilöille ja kaikille jotka ovat halukkaita syventämään osaamistaan elintarvikealan hallintajärjestelmistä sekä kehittämään elintarvikealalla toimivan yrityksensä liiketoimintaa.

Osallistumisvaihtoehdot:Voit halutessasi osallistua joko etätoteutukseen tai paikan päällä Original Sokos Hotel Triplassa Helsingissä.

Osallistumismaksu: Osallistuminen maksaa 250 € + alv 24%.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarviketurvallisuusseminaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Seminaari on suunniteltu elintarvikealan toimijoiden laadusta ja elintarviketurvallisuudesta vastaaville henkilöille ja kaikille jotka ovat halukkaita syventämään osaamistaan elintarvikalan hallintajärjestelmistä sekä kehittämään elintarvikealalla toimivan yrityksensä liiketoimintaa.

Kustannukset

Seminaarin hinta on 250 euroa + alv 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarviketurvallisuusseminaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Suomi sosiaalisessa mediassa


Bureau Veritas Finland

Bureau Veritas Finland

Lataa Bureau Veritas Finlandin syksyn 2020 koulutuskalenteri » Henkilöstön kouluttaminen on organisaation vaativimpia tehtäviä. Selkeän ja ymmärrettävän tiedon tarjoaminen on vielä haastavampaa. Myös sopivien resurssien ja oikeanlaisen osaamisen löytäminen voi olla hankalaa. Bureau Veritas ymmärtää nämä ongelmat. Se toimii läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 390 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Elintarviketurvallisuusseminaari täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: