Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Elintarviketurvallisuusseminaari

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
1 päivä
   
Tampere, Verkossa
Koulutus

Elintarviketurvallisuusseminaari

Elintarviketurvallisuusseminaari, Bureau Veritas

Elintarviketurvallisuuden standardit tutuksi!

Bureau Veritas Certification on markkinajohtajohtaja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien sertifioinnissa Suomessa. Bureau Veritas järjestää huhtikuussa seminaarin, joka kerää yhteen elintarviketurvallisuuden asiantuntijat ja tarjoaa ajankohtaista tietoa tämän hetken tärkeimmistä standardeista elintarvikealalla.

Elintarviketurvallisuuteen liittyvät standardit koskevat elintarvikkeiden valmistajia sekä niiden ympärille rakentuvaa toimitusketjua, kuten pakkausvalmistajia ja vähittäiskauppaa.

Seminaarissa pääset kuulemaan ja keskustelemaan elintarviketurvallisuuden ja vastuullisuuden ajankohtaisista aiheista!

Seminaarin ohjelma keskiviikko 1.4.2020

klo 8.30 Aamupala tarjolla Hotelli Tornin kahvitorilla
klo 9.15 Päivän avaus ja ajatuksia laatujohtamisesta / Matti Hukari, tuotepäällikkö, Bureau Veritas Certification
klo 9.45 IFS ja BRC vertailua / Jarno Ikonen, johtava arvioija,
Bureau Veritas Certification
klo 10.40 Kahvitauko
klo 11.00 Elintarvikkeiden takaisinvetojen hyvät käytännöt ja EU:n RASFF-järjestelmä /
Mika Varjonen, ylitarkastaja, ETM, KTM, Ruokavirasto
klo 12.00 Lounas
klo 13.00 Mitä GLOBALG.A.P. vaatimusten täyttäminen kertoo maatalousalan yrityksestä elintarviketeollisuuden tavarantoimittajana /
Alisa Toivonen, Vihannes-Laitila Oy
klo 13.30 Kestävät kalatuotteet ravintolassa ja ruokakaupassa – MSC ja ASC sertifiointi / Anni-Kaisa Stengård, kehityspäällikkö, ABC Solutions Oy
klo 14.00 Iltapäiväkahvi
klo 14.20 BRC ja EU-lainsäädännön vaatimusten eroavaisuudet lihateollisuudessa /
Merja Ahonen, johtava arvioija, Bureau Veritas Certification
klo 15.00 Päivän yhteenveto / Matti Hukari, tuotepäällikkö, Bureau Veritas Certification
klo 15.15 Tilaisuus päättyy

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarviketurvallisuusseminaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Seminaari on suunniteltu elintarvikealan toimijoiden laadusta ja elintarviketurvallisuudesta vastaaville, johdon edustajille, elintarviketurvallisuusjärjestelmiä rakentaville, kehittäville ja ylläpitäville sekä kaikille elintarviketurvallisuuden ajankohtaisista aiheista kiinnostuneille.

Kouluttaja

Matti Hukari, Jarno Ikonen, Mika Varjonen, Alisa Toivonen, Anni-Kaisa Stengård, Merja Ahonen

Kustannukset

Seminaarin hinta on 250 euroa + alv 24%, sisältäen tarjoilut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarviketurvallisuusseminaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Suomi sosiaalisessa mediassa


Bureau Veritas Finland

Bureau Veritas Finland

Lataa Bureau Veritas Finlandin kevään 2020 koulutuskalenteri » Henkilöstön kouluttaminen on organisaation vaativimpia tehtäviä. Selkeän ja ymmärrettävän tiedon tarjoaminen on vielä haastavampaa. Myös sopivien resurssien ja oikeanlaisen osaamisen löytäminen voi olla hankalaa. Bureau Veritas ymmärtää nämä ongelmat. Se toimii läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 390 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Elintarviketurvallisuusseminaari täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: