Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarviketurvallisuusseminaari

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
Kesto: 1 päivä
   
Paikkakunta: Tampere
Koulutustyyppi: Avoin koulutus

Elintarviketurvallisuusseminaari

Elintarviketurvallisuusseminaari, Bureau Veritas

Elintarviketurvallisuuden standardit tutuksi!

Bureau Veritas Certification on markkinajohtajohtaja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien sertifioinnissa Suomessa. Bureau Veritas järjestää huhtikuussa seminaarin, joka kerää yhteen elintarviketurvallisuuden asiantuntijat ja tarjoaa ajankohtaista tietoa tämän hetken tärkeimmistä standardeista elintarvikealalla.

Elintarviketurvallisuuteen liittyvät standardit koskevat elintarvikkeiden valmistajia sekä niiden ympärille rakentuvaa toimitusketjua, kuten pakkausvalmistajia ja vähittäiskauppaa.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan viimeisimmistä standardien vaatimuksista ja sertifiointien tilanteesta!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarviketurvallisuusseminaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Seminaari on suunniteltu elintarvikealan toimijoiden laadusta ja elintarviketurvallisuudesta vastaaville, johdon edustajille, elintarviketurvallisuusjärjestelmiä rakentaville, kehittäville ja ylläpitäville sekä kaikille elintarviketurvallisuuden ajankohtaisista aiheista kiinnostuneille.

Ohjelma

8.30    Aamupala tarjolla Hotelli Tornin kahvitorilla

9.15    Päivän avaus ja esittelyt, Matti Hukari, tuotepäällikkö / Bureau Veritas  Finland

9.40    Kokemuksia  FSSC V4 auditoinneista, Hanna Manninen, johtava arvioija /
Bureau Veritas Finland

10.20  Kahvitauko

10.40   Puubiomassasta eristettävien arvoyhdisteiden tutkimus, kehitys ja kaupallistaminen  kansainvälisiksi hyvinvointituotteiksi, Harri Latva-Mäenpää, kehityspäällikkö FT/ Foodwest Oy

11.20   Nyhtökaura - Innovaatiosta menestystuotteeksi,  Reetta Kivelä, CTO /  
Gold&Green Foods Oy, Green Gold

12.00   Kokemuksia puhtaanapidon kehittämisestä elintarviketeollisuudessa, Merja Ahonen, johtava      arvioija / Bureau Veritas Finland 

12.30   Lounas

13.30   Kiinan viennin haasteet ja toteutusmahdollisuudet, Riitta Rahkila, ylitarkastaja,
Senior Officer, DVM, PhD / Elintarviketurvallisuusvirasto Evira

14.15   Kahvitauko

14.35   Mitä Gluteenittoman tuotteen merkki edellyttää tuotevalmistajalta, Tarja Heimolehto,                    tuoteasiantuntija / Keliakialiitto

15.00   Kokemuksia tuotannon Gluteenittomuuden auditoinneista, Jarno Ikonen, johtava arvioija / Bureau Veritas Finland

15.15   Päivän yhteenveto ja päätös / Matti Hukari  

Koulutuspaikka

Tampere, Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Kustannukset

Seminaarin hinta on 200 euroa + alv 24%, sisältäen tarjoilut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarviketurvallisuusseminaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Finland

Bureau Veritas Finland

Lataa Bureau Veritas Finlandin syksyn 2018 koulutuskalenteri » Henkilöstön kouluttaminen on organisaation vaativimpia tehtäviä. Selkeän ja ymmärrettävän tiedon tarjoaminen on vielä haastavampaa. Myös sopivien resurssien ja oikeanlaisen osaamisen löytäminen voi olla hankalaa. Bureau Veritas ymmärtää nämä ongelmat. Se toimii läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,3)
Perustuu 390 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Elintarviketurvallisuusseminaari täytä seuraavat tiedot: