Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Elintarviketurvallisuusseminaari

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
1 päivä
   
Tampere
Avoin koulutus

Elintarviketurvallisuusseminaari

Elintarviketurvallisuusseminaari, Bureau Veritas

Elintarviketurvallisuuden standardit tutuksi!

Bureau Veritas Certification on markkinajohtajohtaja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien sertifioinnissa Suomessa. Bureau Veritas järjestää huhtikuussa seminaarin, joka kerää yhteen elintarviketurvallisuuden asiantuntijat ja tarjoaa ajankohtaista tietoa tämän hetken tärkeimmistä standardeista elintarvikealalla.

Elintarviketurvallisuuteen liittyvät standardit koskevat elintarvikkeiden valmistajia sekä niiden ympärille rakentuvaa toimitusketjua, kuten pakkausvalmistajia ja vähittäiskauppaa.

Seminaarissa pääset kuulemaan ja keskustelemaan elintarviketurvallisuuden ja vastuullisuuden ajankohtaisista aiheista!

Kohderyhmä

Seminaari on suunniteltu elintarvikealan toimijoiden laadusta ja elintarviketurvallisuudesta vastaaville, johdon edustajille, elintarviketurvallisuusjärjestelmiä rakentaville, kehittäville ja ylläpitäville sekä kaikille elintarviketurvallisuuden ajankohtaisista aiheista kiinnostuneille.

Aika ja paikka

Seminaari järjestetään torstaina 11.4.2019 Solo Sokos Hotel Torni Tampereella, osoitteessa Ratapihankatu 43, 33100 Tampere.

Ohjelma

8.30    Aamupala tarjolla Hotelli Tornin kahvitorilla

9.15    Päivän avaus ja esittelyt
           Matti Hukari, tuotepäällikkö / Bureau Veritas  Finland

9.45    BRC Food Standard versio 8 julkaistu. Mikä muuttuu?
           Asko Mäyry, toimitusjohtaja / ABC Solutions Oy

10.30  Kahvitauko

10.50  Materiaalitehokkuuden parantamismahdollisuudet elintarviketeollisuudessa
           Kati Oikarinen, johtava asiantuntija/ Envitecpolis Oy

11.45  Lounas

12.45  FSSC 22000 sertifioinnin uudet vaatimukset 2019 
           Merja Ahonen, johtava arvioija / Bureau Veritas Finland 

13.20  Uusi ISO 22000:2018 lyhyesti
           Hanna Manninen, johtava arvioija/ Bureau Veritas Finland

14.00  Työturvallisuuden kehityskohteita elintarviketeollisuudessa
           Jarno Ikonen, johtava arvioija / Bureau Veritas Finland

14.50  Päivän yhteenveto
           Salla Punkari, I&F Manager / Bureau Veritas Finland

15.00   Iltapäiväkahvi ja tilaisuus päättyy

Kustannukset

Seminaarin hinta on 200 euroa + alv 24%, sisältäen tarjoilut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Elintarviketurvallisuusseminaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Finland

Bureau Veritas Finland

Lataa Bureau Veritas Finlandin syksyn 2019 koulutuskalenteri » Henkilöstön kouluttaminen on organisaation vaativimpia tehtäviä. Selkeän ja ymmärrettävän tiedon tarjoaminen on vielä haastavampaa. Myös sopivien resurssien ja oikeanlaisen osaamisen löytäminen voi olla hankalaa. Bureau Veritas ymmärtää nämä ongelmat. Se toimii läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 390 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Elintarviketurvallisuusseminaari täytä seuraavat tiedot: