Inspiroidu koulutusvaihtoehdoista tilaamalla kuukausittainen uutiskirjeemme.
Elintarviketurvallisuusseminaari
Bureau Veritas FinlandElintarviketurvallisuusseminaari
Elintarviketurvallisuuden standardit tutuksi!
Bureau Veritas Certification on markkinajohtajohtaja elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien sertifioinnissa Suomessa. Bureau Veritas järjestää huhtikuussa seminaarin, joka kerää yhteen elintarviketurvallisuuden asiantuntijat ja tarjoaa ajankohtaista tietoa tämän hetken tärkeimmistä standardeista elintarvikealalla.
Elintarviketurvallisuuteen liittyvät standardit koskevat elintarvikkeiden valmistajia sekä niiden ympärille rakentuvaa toimitusketjua, kuten pakkausvalmistajia ja vähittäiskauppaa.
Seminaarissa pääset kuulemaan ja keskustelemaan elintarviketurvallisuuden ja vastuullisuuden ajankohtaisista aiheista!
Kiinnostuitko koulutuksesta?
Jos haluat lisätietoa aiheesta Elintarviketurvallisuusseminaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.Kohderyhmä
Seminaari on suunniteltu elintarvikealan toimijoiden laadusta ja elintarviketurvallisuudesta vastaaville, johdon edustajille, elintarviketurvallisuusjärjestelmiä rakentaville, kehittäville ja ylläpitäville sekä kaikille elintarviketurvallisuuden ajankohtaisista aiheista kiinnostuneille.
Aika ja paikka
Seminaari järjestetään torstaina 11.4.2019 Solo Sokos Hotel Torni Tampereella, osoitteessa Ratapihankatu 43, 33100 Tampere.
Ohjelma
8.30 Aamupala tarjolla Hotelli Tornin kahvitorilla
9.15 Päivän avaus ja esittelyt
Matti Hukari, tuotepäällikkö / Bureau Veritas Finland
9.45 BRC Food Standard versio 8 julkaistu. Mikä muuttuu?
Asko Mäyry, toimitusjohtaja / ABC Solutions Oy
10.30 Kahvitauko
10.50 Materiaalitehokkuuden parantamismahdollisuudet elintarviketeollisuudessa
Kati Oikarinen, johtava asiantuntija/ Envitecpolis Oy
11.45 Lounas
12.45 FSSC 22000 sertifioinnin uudet vaatimukset 2019
Merja Ahonen, johtava arvioija / Bureau Veritas Finland
13.20 Uusi ISO 22000:2018 lyhyesti
Hanna Manninen, johtava arvioija/ Bureau Veritas Finland
14.00 Työturvallisuuden kehityskohteita elintarviketeollisuudessa
Jarno Ikonen, johtava arvioija / Bureau Veritas Finland
14.50 Päivän yhteenveto
Salla Punkari, I&F Manager / Bureau Veritas Finland
15.00 Iltapäiväkahvi ja tilaisuus päättyy
Kustannukset
Seminaarin hinta on 200 euroa + alv 24%, sisältäen tarjoilut.
Ota yhteyttä
Bureau Veritas Finland

Lataa Bureau Veritas Finlandin kevään 2019 koulutuskalenteri » Henkilöstön kouluttaminen on organisaation vaativimpia tehtäviä. Selkeän ja ymmärrettävän tiedon tarjoaminen on vielä haastavampaa. Myös sopivien resurssien ja oikeanlaisen osaamisen löytäminen voi olla hankalaa. Bureau Veritas ymmärtää nämä ongelmat. Se toimii läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa...
Yhteystiedot
Bureau Veritas Finland
Saadaksesi lisätietoa aiheesta Elintarviketurvallisuusseminaari täytä seuraavat tiedot:
Onko toiminta työyhteisössäsi sujuvaa?
Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus haastaa sinut katsomaan organisaatiosi toimintaa uusin silmin ja kehittymään laadun ammattilaiseksi. Voit myös syventää osaamistasi aihekohtaisilla koulutuksilla!