🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Koulutus

HACCP järjestelmän rakentaminen

Bureau Veritas Finland, paikassa Helsinki (+2 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Hinta
825 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
13 kesäkuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 päivä
Hinta
825 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
13 kesäkuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 825 EUR + alv 24 % / osallistuja

HACCP järjestelmän rakentaminen

HACCP järjestelmän rakentaminen

Elintarvikkeiden tuoteturvallisuusriskien hallitseminen on olennaista elintarvikkeiden valmistuksessa. Valmistajan tulee ymmärtää riskit kokonaisvaltaisesti, ne tulee tunnistaa ja niitä tulee hallita. HACCP -periaatteiden käyttö on lakisääteinen velvollisuus.

Bureau Veritaksen HACCP järjestelmän rakentaminen -koulutuksessa käsitellään HACCP -periaatteita ja niiden toteutusta käytännön esimerkein. Koulutuksessa perehdytetään myös järjestelmän ylläpitoon ja kelpuuttamiseen elintarviketurvallisuusstandardien vaatimusten mukaisesti.

Koulutuspäivän ohjelma, klo 9:00-16:30:

  • Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
  • HACCP järjestelmän laatimisen velvoite
  • HACCP järjestelmän rakentaminen ja ylläpito
  • HACCP järjestelmän todentaminen ja kelpuutus
  • Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivän päätös

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

13 kesäkuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

TIlauksesta

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu kaikille elintarviketurvallisuuden parissa työskenteleville ja sopii esimerkiksi kehitys- ja tuotantopäälliköille, johdolle sekä kaikille elintarvikkeiden valmistuksen riskienhallinnasta kiinnostuneille.

Kouluttaja

Hanna Manninen, johtava arvioija, Bureau Veritas Certification Finland

Mannisella on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B- kuin B-to-C-sektoreilla. Auditoijana hän on erikoistunut elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditointeihin. Kouluttajana Manninen toivoo innostavansa elintarvikealan yrityksiä käyttämään HACCP-järjestelmää elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Bureau Veritas Suomi sosiaalisessa mediassa


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HACCP järjestelmän rakentaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Bureau Veritas Finland
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

Maailmanluokan kumppani osaamisen kehittämiseen

Bureau Veritas on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Bureau Veritaksen n. 50 asiantuntijan joukko palvelee Suomessa asiakkaitaan sitoutuen kaikessa toiminnassaan vahvoihin eettisiin periaatteisiin. Globaalisti Bureau Veritaksella on yli 78 000 työntekijää ympäri maailmaa. Bureau Veritaksen koulutuspuoli tarjoaa kattavia ja...

Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 10 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Koulutukseen osallistunut
07 tammi 2021

Verkkototeutus oli tosi hyvä, kaikki sujui erinomaisesti ja aikaa säästyi.

5/5
Koulutukseen osallistunut
02 tammi 2018
HACCP-järjestelmän rakentaminen elintarviketeollisuudessa

Kouluttajalla oli hyviä käytännön esimerkkejä arviointikysymyksistä HACCP-järjestelmää koskien.

5/5
Koulutukseen osallistunut
02 tammi 2018
HACCP-järjestelmän rakentaminen elintarviketeollisuudessa

Rento ote koulutukseen, silti asiantunteva. Hyvin käytännön esimerkkejä. Ryhmätyöt kivoja (vaikka alkuun niiden hyödyllisyyttä epäilin).

Sponsoroitu