Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit aiheesta HACCP-järjestelmän rakentaminen elintarviketeollisuudessa

Keskiarvo: 5

Perustuu 9 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
(5)
Kouluttajalla oli hyviä käytännön esimerkkejä arviointikysymyksistä HACCP-järjestelmää koskien.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Rento ote koulutukseen, silti asiantunteva. Hyvin käytännön esimerkkejä. Ryhmätyöt kivoja (vaikka alkuun niiden hyödyllisyyttä epäilin).
Minna Korhonen
(5)
Päivä ei tuntunut pitkältä, vaihtelua ja monipuolista (mm. ryhmätyöt). Piti myös itse miettiä, ja se on aina hyvä.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Kiitos :) Todella valaiseva koulutus!
Joonas
(5)
Selkokielellä selitetty asiat.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Hyvä Hanna! Ryhmätyöt avasivat hyvin HACCP:n. Käytännönläheinen ja ymmärrettävässä muodossa asiat esitettiin. Ei ollut "kapula"kieltä.
Koulutukseen osallistunut
(5)
Käytännön harjoitukset hyviä, selkeytti kokonaisuuden hallintaa ja omaa roolia
Koulutukseen osallistunut
(5)
Hyvät käytännön esimerkit, hyvin järjestetty koulutus ylipäätään
Koulutukseen osallistunut
(5)
Ryhmätyöt olivat hyviä ja niiden kautta hahmotti vielä paremmin asiakokonaisuutta.
Studentum.fi
Koulutusvinkkejä suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla! Saat koulutusvinkkejä ja tietoa ajankohtaisista teemoista osaamisen kehittämisen saralla.