Koulutus
Ei arviointeja

ISO 27001 vaatimukset ja sisäinen auditointi

Bureau Veritas Finland, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
2 päivää
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

ISO 27001 vaatimukset ja sisäinen auditointi

ISO 27001 vaatimukset ja sisäinen auditointi

Riippuvuus tietojärjestelmistä ja -palveluista tekee organisaatiot herkemmiksi tietoturvauhkille. 2020-luvun aikana tallennetun ja säilytetyn digitaalisen tiedon määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Digitaalinen toimintaympäristö tarjoaakin monenlaisia mahdollisuuksia, mutta se tulee myös suojata asianmukaisesti, jotta tietojärjestelmien luotettavuus ja käyttövarmuus säilyvät eikä tietoja päädy vääriin käsiin.

 

Bureau Veritaksen ISO 27001 vaatimukset -koulutuksessa käsitellään käytännönläheisesti tietoturvallisuuden hallinnan periaatteet sekä ISO 27001 -standardin rakenne ja vaatimukset. ISO 27001 on kansainvälinen standardi, joka määrittelee tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän vaatimukset mahdollistaen riskien arvioinnin sekä tarvittavien ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisen. Suuri osa tietoturvastandardeista ja -malleista pohjautuu ISO 27001 standardiin.

Bureau Veritaksen ISO 27001 vaatimukset -koulutuksessa käsitellään käytännönläheisesti tietoturvallisuuden hallinnan periaatteet sekä ISO 27001:2013 ja ISO 27001:2022 -standardien rakenne, vaatimukset ja keskinäiset muutokset sekä liite A:n kontrolleja soveltuvin osin harjoituksissa.

Koulutuspäivän ohjelma:
1. Päivä

 • Koulutuksen tavoitteet, ohjelma jaesittelyt
 •  Tietoturvallisuuden hallintaperiaatteet
 • ISO27001 -standardin rakenne ja vaatimukset, riskien arviointi ja
    turvamekanismien valinta
 •  ISO27001 –standardiin pohjautuvan järjestelmänsertifiointiprosessi
 •  Keskustelu, yhteenveto ja koulutuspäivänpäätös

2. Päivä

 • Sisäisten auditointien tarkoitus
 • Auditointien suunnittelu, toteutus ja purku
 • Ryhmätyö
 •  Ryhmätöiden purku
 •  Koulutuspäivän päätös ja kurssi yhteenveto

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta ISO 27001 vaatimukset ja sisäinen auditointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Tilauksesta

 • Tilauskoulutus
 • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus sopii hyvin tietoturvallisuusjärjestelmän rakentamisesta kiinnostuneille tai aloittelevalle ylläpitäjälle. 

ISO 27001 standardista on julkaistu uusi versio 8.11.2022. IAF on määrittänyt akkreditoitujen sertifikaattien siirtymäajaksi kolme vuotta. 

Kouluttaja

Kouluttaja Markus Hamara Trainer & Lead Auditor

Markuksella on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta, erityisesti ohjelmistokehityksen ja kyberturvallisuuden parista. Markus on suorittanut mm. CISSP-sertifikaatin (Certified Information Systems Security Professional).Työtehtäviin kuuluvat ohjelmistojen suunnittelu, kehittäminen ja testaaminen sekä erilaiset arkkitehtuuriarvioinnit, ohjelmistoturvallisuuden kehittäminen ja tietoturvatestaukset. Markus auditoi sekä ISO/IEC 27001- että ISO/IEC9001 -standardien perusteella rakennettuja johtamisjärjestelmiä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta ISO 27001 vaatimukset ja sisäinen auditointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Maailmanluokan kumppani osaamisen kehittämiseen

Bureau Veritas on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Bureau Veritaksen n. 50 asiantuntijan joukko palvelee Suomessa asiakkaitaan sitoutuen kaikessa toiminnassaan vahvoihin eettisiin periaatteisiin. Globaalisti Bureau Veritaksella on yli 78 000 työntekijää ympäri maailmaa. Bureau Veritaksen koulutuspuoli tarjoaa kattavia ja...

Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu