Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johdanto ISO 45001 -standardiin

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
3 tuntia
179 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Tilauksesta

Verkossa
179 EUR
Kysy seuraavaa toteutusta
ISO 45001 vaatimukset

Johdanto ISO 45001 -standardiin

Jäsennelty ja systemaattinen suhtautuminen työterveyden ja -turvallisuuden tekemiseen on myös etäaikana tärkeää, niin etänä kuin toimistolla työskennellessä. Yrityksien tuleekin huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista työskentelypaikasta huolimatta.

Pidämme alkuperäisestä 1-päiväisestä ISO 45001 vaatimukset -koulutuksestamme muokatun uuden koulutustyypin, jossa tehokkaan 3 tuntisen aikana käsitellään ISO 45001 -standardin perusteet. Koulutus sopii hyvin työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän parissa työskenteleville tai järjestelmän rakentamisesta kiinnostuneille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johdanto ISO 45001 -standardiin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän parissa työskenteleville tai sen rakentamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Kouluttaja

Hanna Manninen, johtava arvioija, Bureau Veritas Certification Finland

Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarvike-turvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johdanto ISO 45001 -standardiin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Suomi sosiaalisessa mediassa


Bureau Veritas Finland

Maailmanluokan kumppani osaamisen kehittämiseen

Bureau Veritas on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Bureau Veritaksen n. 50 asiantuntijan joukko palvelee Suomessa asiakkaitaan sitoutuen kaikessa toiminnassaan vahvoihin eettisiin periaatteisiin. Globaalisti Bureau Veritaksella on yli 78 000 työntekijää ympäri maailmaa. Bureau Veritaksen koulutuspuoli tarjoaa kattavia ja...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 4 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
Koulutus oli erittäin hyvä kokonaisuus, jossa vedettiin yhteen niin toimittaja-auditoinnin perusajatuksia, tarpeita ja hyötyjä, kuin hyviä esimerkkejä erilaisista toimintatavoista.
Koulutukseen osallistunut
Kuiva asia hyvin esitettynä ja kansantajuisesti. Kouluttajan kokemus eri aloista ja käytännöistä toi esimerkkien kautta elävyyttä ja konkretiaa.
Koulutukseen osallistunut
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,2)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 407 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Paloturvallisuus kuntoon

KIP Service huolehtii yrityksenne sammuttimista sekä henkilökuntanne koulutuksista – ammattitaidolla!  Tutustu mm. tulityökortti-, työturvallisuuskortti- ja alkusammutuskoulutuksiin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johdanto ISO 45001 -standardiin täytä seuraavat tiedot: