QMS Lead Auditor (IRCA) - Laadunhallintajärjestelmän johtava arvioija

Bureau Veritas Finland, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
5 päivää
Hinta
3 175 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
3 kesäkuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
5 päivää
Hinta
3 175 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
3 kesäkuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus, Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 3 175 EUR + alv 24 % / osallistuja

QMS Lead Auditor (IRCA) - Laadunhallintajärjestelmän johtava arvioija

Laadunhallintajärjestelmän johtava arvioija

Kun yritys haluaa menestyä jatkuvasti kiristyvässä kilpailussa, sen on perustettava toimintansa laatuun. Riskinhallintakonseptin sisältävä prosessimainen laadunhallintajärjestelmä tukee tätä tavoitetta.

Laadunhallintajärjestelmiä koskeva ISO 9001 –standardi on kansainvälinen laadunhallintastandardi, joka soveltuu kaikille yrityksille toimialasta ja toiminnasta riippumatta.

QMS Lead Auditor (IRCA) - Laadunhallintajärjestelmän johtava arvioija –koulutuksessa perehdytään organisaation laadunhallintamenettelyiden arviointiin ISO 9000 standardisarjan (ISO 9001) avulla.

Koulutus on IRCA-sertifioitu (International Register of Certificated Auditors) tunnuksella A17929, ja täyttää kansainväliseen IRCA-auditoijapätevyyteen tarvittavan koulutuksen kriteerit. Koulutuksen päätteeksi järjestettävän kokeen hyväksytysti läpäisseet saavat kurssisertifikaatin, joka mahdollistaa IRCA-auditoija -sertifioinnin anomisen CQI-IRCA-organisaatiolta.

Koulutukseen liittyvien harjoitusten ja ryhmätöiden yhteydessä harjoitellaan mm. esiintymistekniikkaa, prosessikartoitusta, auditoinnin johtamistaitoja, kysymystekniikkaa, objektiivista raportointia ja ajanhallintaa. Koulutukseen aktiivisesti osallistunut pystyy suunnittelemaan, toteuttamaan ja raportoimaan laatujärjestelmän auditoinnin sekä kommunikoimaan tulokset selkeästi asiakkaalle tai toimeksiantajalle. Kurssi koostuu luennoista ja useista käytännön harjoituksista.

Ennen kurssin aloittamista osallistujin odotetaan tutustuneen mm.

  • Plan, Do, Check, Act (PDCA) –malliin
  • Laadunhallinnan ja asiakastyytyväisyyden väliseen suhteeseen
  • Yleisesti käytettyihin laadunhallinnan termeihin ja määritelmiin sekä laadun 7 periaatteeseen (ISO 9000 mukaan).

Vaikka em. aiheet eivät olisikaan tuttuja, olemme kooneet koulutukseen tulijoille esimateriaalin, jossa aiheisiin tutustutaan ja näin osallistujalle varmistetaan riittävät tiedot osallistua koulutukseen.

Koulutuksen ja siinä käytettävien materiaalien kieli on suomi. Koulutukseen kuuluu kaksi ennakkotehtävää, jotka osallistujat suorittavat ennen koulutukseen saapumista. Kurssille osallistujien minimimäärä 4 henkilöä. Koulutuksen IRCA-sertifiointi edellyttää osallistumista kaikkina koulutuspäivinä. Koulutuspäivien tarkka ohjelma toimitetaan ennakkomateriaalin yhteydessä, mutta päivien kestot ovat seuraavat:

  • • Maanantai, klo 8:45-19:00
    • Tiistai, klo 9:00-18:15
    • Keskiviikko, klo 9:00-18:00
    • Torstai, klo 9:00-17:30
    • Perjantai, klo 9:00-16:00

    Osallistumismaksu sisältää opetuksen, koulutusmateriaalin sekä kurssitodistuksen. Lisäksi jokaisena koulutuspäivänä tarjolla aamukahvit ja pientä aamupalaa, lounas sekä iltapäiväkahvitarjoilu.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

3 kesäkuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Tilauksesta

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat perehtyä organisaation laadunhallintamenettelyiden arviointiin ISO 9000 standardisarjan (ISO 9001) avulla.

Kouluttaja

Hanna Manninen, johtava arvioija, Bureau Veritas Certification Finland
Hannalla on yli 20 vuoden kokemus elintarvike- ja prosessiteollisuuden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä niin B-to-B kuin B-to-C sektoreilla. Auditoijana pääpaino on elintarviketurvallisuusjärjestelmien auditoinneissa. Kouluttajana Hanna toivoo innostavansa yrityksiä käyttämään toimintajärjestelmästandardeja elävänä työkaluna toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen.

Mari Välimaajohtava arvioija, Bureau Veritas Certification Finland 
Mari on auditoinut yli 200 erilaista johtamisjärjestelmää ja päässyt tutustumaan lähes yhtä moneen mielenkiintoiseen yritykseen. Työhistoriasta löytyvät myös esimiestehtävät, projektien johtaminen sekä laadusta vastaavana toimiminen. Marin teoriapohja rakentuu yritysjohtamisen tradenomin, talousoikeuden ekonomin sekä Hyväksytty Hallituksen Jäsen -tutkintojen yhdistelmästä. Sertifiointiosaaminen koostuu ISO9001, ISO14001 ja ISO45001 järjestelmien johtavan auditoijan koulutuksista. Kouluttajana Mari käyttää paljon käytännön esimerkkejä, joiden avulla uudet asiakokonaisuudet tulevat helpommin pureskeltaviksi ja jäävät paremmin mieleen.

Bureau Veritas Suomi sosiaalisessa mediassa


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta QMS Lead Auditor (IRCA) - Laadunhallintajärjestelmän johtava arvioija? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Bureau Veritas Finland
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

Maailmanluokan kumppani osaamisen kehittämiseen

Bureau Veritas on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Bureau Veritaksen n. 50 asiantuntijan joukko palvelee Suomessa asiakkaitaan sitoutuen kaikessa toiminnassaan vahvoihin eettisiin periaatteisiin. Globaalisti Bureau Veritaksella on yli 78 000 työntekijää ympäri maailmaa. Bureau Veritaksen koulutuspuoli tarjoaa kattavia ja...

Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu