Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koronavirus vaikuttaa monen koulutussuunnitelmiin. Katso etäkoulutukset täältä ja osallistu kyselyymme: COVID-19 ja täydennyskoulutus

Laatuseminaari

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
1 päivä
250 EUR + alv 24 %
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Vantaa, Verkossa/etänä
Avoin koulutus

Laatuseminaari

Laatuseminaari, Bureau Veritas

Päivitä tietosi laadunhallinnan, sertifioinnin ja standardien osalta

Bureau Veritas Certification järjestää ensimmäistä kertaa seminaarin, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa tämän hetken tärkeimmistä aiheista laadunhallinnan, sertifioinnin ja standardien osalta.

Menestyvien yritysten toiminnan perustana on laatu – toimintatavasta asiakaspalveluun ja tarjottuihin tuotteisiin. Laatuun panostavasta organisaatiosta tulee kevyt ja tarkoituksenmukainen, ja sillä on paremmat mahdollisuudet menestyä yhä kiristyvässä kilpailussa kansainvälisillä markkinoilla.

Päivän aikana keskustellaan ajankohtaisista aiheista liittyen johtamisjärjestelmiin ja standardeihin sekä käydään niihin liittyviä kysymyksiä lävitse.  Aiheista kertovat Bureau Veritaksen johtavat arvioijat. 

Seminaarin vierailevana luennoitsijana on nelinkertainen olympiapikaluistelija Mika Poutala. Mikan luennon aiheena on ”Mitä menestyminen vaatii?” Luento osoittaa, että huippu-urheilun kautta opitut taidot toimivat menestyksen tavoittelussa myös yritysmaailmassa ja muussa elämässä.

Tule hakemaan päivitettyä tietoa ja ajatuksia organisaatiosi toimintaan!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laatuseminaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Seminaari on suunniteltu laatujärjestelmien parissa työskenteleville. Sopii aiheen parissa työskenteleville laatupäälliköille, toimitusjohtajille, tuotantopäälliköille sekä kaikille laatuasioista kiinnostuneille.

Kouluttaja

Matti Hukari, Hanna Manninen, Markus Hamara, Mika Poutala, Mark Fraser

Kustannukset

Seminaarin hinta on 250 € + alv 24 % sisältäen ohjelman mukaiset tarjoilut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laatuseminaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Suomi sosiaalisessa mediassa


Bureau Veritas Finland

Bureau Veritas Finland

Lataa Bureau Veritas Finlandin kevään 2020 koulutuskalenteri » Henkilöstön kouluttaminen on organisaation vaativimpia tehtäviä. Selkeän ja ymmärrettävän tiedon tarjoaminen on vielä haastavampaa. Myös sopivien resurssien ja oikeanlaisen osaamisen löytäminen voi olla hankalaa. Bureau Veritas ymmärtää nämä ongelmat. Se toimii läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 390 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laatuseminaari täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: