Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja, keynoteja ja virtuaalimessut – nappaa maksuton lippusi UpSkill-virtuaalitapahtumaan!

Laatutyökaluja arkeen

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
1 päivä
800 EUR + alv 24 %
suomi
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Tilauksesta

Verkossa
800 EUR
2.6.2021
Laatutyökaluja arkeen

Laatutyökaluja arkeen

Koulutuksen tavoitteena on tutustua erilaisiin toimintamalleihin ja työkaluihin, joilla saadaan ratkottua erinäköisiä ongelmatilanteita sekä kehittämään toimintaa organisaatiossa ja henkilökohtaisella tasolla. Laatu- ja kehityspäälliköt ovatkin organisaatioissaan keskeisessä roolissa etsiessään ratkaisuja arjen haasteisiin.

Bureau Veritaksen Laatutyökaluja arkeen -koulutuksen ensimmäisenä päivänä käsitellään laatujohtamisen ja laadunhallintajärjestelmän perusteita käytännönläheisesti sekä käydään läpi keskeisiä tapoja riskien tunnistamiseen ja arviointiin. Koulutuksen toisena päivänä keskitytään jatkuvan parantamisen ja kehittämisen periaatteisiin ja toimintamalleihin sekä tutustutaan erilaisiin ongelmanratkaisun työkaluihin (5 x miksi & miten-, kalanruoto-, pareto- ja vuokaavio -malli). Lisäksi toisena päivänä käsitellään ajankäytön ja projektinhallinnan periaatteita, jotka ovat keskeisiä laatu- ja kehityspäällikköjen työssä. Koulutuksen yhteydessä hyödynnetään myös käytännön harjoituksia ja esimerkkejä.

Koulutuspäivän ohjelma, klo 9:00-16:30:

  • Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
  • Laatujohtamisen perusteet
  • Jatkuvan parantamisen ja kehittämisen periaatteet sekä toimintamallit
  • Ongelmanratkaisun työkalut
  • Ajankäytön ja projektinhallinnan periaatteita
  • Koulutuksen yhteenveto, palaute ja päivän päätös

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laatutyökaluja arkeen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu hyvin niin roolissa aloittaneelle kuin jo jonkin aikaa tehtävässä olleelle laatu- tai kehityspäällikölle. Kokeneemmille laatu- ja kehityspäälliköille koulutus toimii tietämystä vahvistavana sekä tuo mahdollisesti uusia näkökulmia omaan työskentelyyn.

Kouluttaja

Jarno Ikonen, johtava arvoija, kouluttaja, Bureau Veritas Certification Finland

Jarnolla on yli 12 vuoden kokemus kansainvälisessä FMCG sektorissa niin myynnin ja markkinoinnin kuin elintarvikkeiden valmistuksen parissa. Hän on työskennellyt useissa eri tehtävissä aina asiantuntijasta johtotehtäviin hyvinkin erilaisissa vastuissa. Kouluttajana Jarno haluaa hyödyntää monipuolista kokemustaan kansainvälisessä ympäristössä omien kokemusten kautta sekä kannustaa yrityksiä erilaisten johtamisjärjestelmien hallintaan ja kehittämiseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laatutyökaluja arkeen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Suomi sosiaalisessa mediassa


Bureau Veritas Finland

Maailmanluokan kumppani osaamisen kehittämiseen

Bureau Veritas on maailman johtava testaus-, tarkastus- ja sertifiointipalveluja tarjoava yritys. Bureau Veritaksen n. 50 asiantuntijan joukko palvelee Suomessa asiakkaitaan sitoutuen kaikessa toiminnassaan vahvoihin eettisiin periaatteisiin. Globaalisti Bureau Veritaksella on yli 78 000 työntekijää ympäri maailmaa. Bureau Veritaksen koulutuspuoli tarjoaa kattavia ja...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 397 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Varmista kilpailukyky!

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennuksella ennakoit riskit ja viet liiketoimintaa eteenpäin vastaamaan muuttuviin tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laatutyökaluja arkeen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: