Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Riskienhallintakoulutus

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
2 päivää
1 150 EUR + alv 24 %
11.11.2020 09.00
suomi
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus

Riskienhallintakoulutus

Riskienhallinnan periaatteet, Bureau Veritas

Perehdy riskienhallinnan periaatteisiin

Koulutuksessa käsitellään riskienhallinnan periaatteet sekä se, miten nämä periaatteet ja menettelyt voidaan integroida organisaation muihin johtamismenettelyihin. Koulutuksessa käydään myös läpi erilaisia riskien arviointimenetelmiä. 

Koulutuksen ensimmäinen päivä keskittyy riskienhallinnan periaatteisiin ja toimintatapoihin. Toisena päivänä käydään toteutusta ja erilaisia riskien arviointimenetelmiä sekä riskien arvioinnin tekniikoita läpi muun muassa harjoitusten avulla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Riskienhallintakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu kaikille johtamisjärjestelmän (kuten ISO 9001, 14001 ja 45001) parissa työskenteleville. Koulutus sopii laatu-, kehitys- ja tuotantopäälliköille, johdolle, esimiehille sekä kaikille riskienhallinnasta kiinnostuneille.

Kouluttaja

Jarno Ikonen, johtava arvioija, kouluttaja, Bureau Veritas Certification

Jarnolla on yli 12 vuoden kokemus kansainvälisessä FMCG sektorissa niin myynnin ja markkinoinnin kuin elintarvikkeiden valmistuksen parissa. Hän on työskennellyt useissa eri tehtävissä aina asiantuntijasta johtotehtäviin hyvinkin erilaisissa vastuissa. Kouluttajana Jarno haluaa hyödyntää monipuolista kokemustaan kansainvälisessä ympäristössä omien kokemusten kautta sekä kannustaa yrityksiä erilaisten johtamisjärjestelmien hallintaan ja kehittämiseen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1 150 € + alv 24%. Hinta sisältää koulutusmateriaalin (p.l. standardit) sekä osallistumistodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Riskienhallintakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Suomi sosiaalisessa mediassa


Bureau Veritas Finland

Bureau Veritas Finland

Lataa Bureau Veritas Finlandin syksyn 2020 koulutuskalenteri » Henkilöstön kouluttaminen on organisaation vaativimpia tehtäviä. Selkeän ja ymmärrettävän tiedon tarjoaminen on vielä haastavampaa. Myös sopivien resurssien ja oikeanlaisen osaamisen löytäminen voi olla hankalaa. Bureau Veritas ymmärtää nämä ongelmat. Se toimii läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 390 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Riskienhallintakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: