Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työkaluja laatupäällikön arkeen

Bureau Veritas Finland
Yhteenveto
Kesto: 2 päivää
   
Paikkakunta: Tampere
Koulutustyyppi: Avoin koulutus

Työkaluja laatupäällikön arkeen

Työkaluja laatupäällikön arkeen

Työkaluja laatupäällikön arkeen

Laatu- ja kehityspäällikkö on organisaatiossa keskeisessä roolissa, jossa kohdataan monenlaisia arjen haasteita. Koulutuksen tavoitteena on tutustua erilaisiin toimintamalleihin ja työkaluihin, joilla saadaan ratkottua erinäköisiä ongelmatilanteita sekä kehittämään toimintaa organisaatiossa ja henkilökohtaisella tasolla. Koulutuksen aiheisiin tutustutaan mm. erilaisten ryhmätöiden ja harjoitusten avulla.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen ensimmäisenä päivänä käsitellään laatujohtamisen ja laadunhallintajärjestelmän perusteita käytännönläheisesti sekä käydään läpi keskeisiä tapoja riskien tunnistamiseen ja arviointiin. Toisena päivänä keskitytään jatkuvan parantamisen ja kehittämisen periaatteisiin ja toimintamalleihin sekä tutustutaan erilaisiin ongelmanratkaisun työkaluihin (5 x miksi & miten-, kalanruoto-, pareto- ja vuokaavio -malli). Lisäksi toisena päivänä käsitellään ajankäytön hallintaa, joka on keskeinen asia laatu- ja kehityspäällikön työssä. Koulutuksessa esitellään Stephen Covey’n ajanhallinnan periaate ja tutustutaan myös projektinhallinnan periaatteisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työkaluja laatupäällikön arkeen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu hyvin niin roolissa aloittaneelle kuin jo jonkin aikaa tehtävässä olleelle laatu- tai kehityspäällikölle. Kokeneemmille laatu- ja kehityspäälliköille koulutus toimii tietämystä vahvistavana sekä tuo mahdollisesti uusia näkökulmia omaan työskentelyyn.

Ohjelma

Keskiviikko 24.10.2018, klo 9:00 - 17:00:

  • Koulutuksen tavoitteet, ohjelma ja esittelyt
  • Laatujohtamisen perusteet
  • Laadunhallintajärjestelmän perusteet käytännössä
  • Riskien arviointi ja hallinta

Torstai 25.10.2018, klo 9:00 - 16:30:

  • Jatkuvan parantamisen ja kehittämisen periaatteet sekä toimintamallit
  • Ongelmanratkaisun työkalut
  • Ajankäytön hallinta
  • Koulutuksen yhteenveto, palaute ja päivän päätös

Koulutuspaikka

Scandic Tampere Station, Tampere.

Kouluttaja

Jarno Ikonen, johtava arvoija, kouluttaja, Bureau Veritas Certification Finland

Jarnolla on yli 12 vuoden kokemus kansainvälisessä FMCG sektorissa niin myynnin ja markkinoinnin kuin elintarvikkeiden valmistuksen parissa. Hän on työskennellyt useissa eri tehtävissä aina asiantuntijasta johtotehtäviin hyvinkin erilaisissa vastuissa. Kouluttajana Jarno haluaa hyödyntää monipuolista kokemustaan kansainvälisessä ympäristössä omien kokemusten kautta sekä kannustaa yrityksiä erilaisten johtamisjärjestelmien hallintaan ja kehittämiseen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1100 € + alv 24%.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin (p.l. standardi), aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaat sekä osallistumistodistuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työkaluja laatupäällikön arkeen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Bureau Veritas Finland

Bureau Veritas Finland

Lataa Bureau Veritas Finlandin syksyn 2018 koulutuskalenteri » Henkilöstön kouluttaminen on organisaation vaativimpia tehtäviä. Selkeän ja ymmärrettävän tiedon tarjoaminen on vielä haastavampaa. Myös sopivien resurssien ja oikeanlaisen osaamisen löytäminen voi olla hankalaa. Bureau Veritas ymmärtää nämä ongelmat. Se toimii läheisessä yhteistyössä yritysten kanssa...


Lue lisää kouluttajasta Bureau Veritas Finland ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Bureau Veritas Finland

Hermannin rantatie 10
00580 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bureauveritas.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,3)
Perustuu 390 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työkaluja laatupäällikön arkeen täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Onko toiminta työyhteisössäsi sujuvaa? Tarkastele sitä uusin silmin.

Lean Six Sigma Green Belt ja Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus haastavat sinut katsomaan organisaatiosi toimintaa uusin silmin ja kehittymään laadun ammatti-laiseksi. Seuraavat valmennukset alkavat keväällä 2019.