Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja, keynoteja ja digimessut – tule maksuttomaan UpSkill-virtuaalitapahtumaan 3.–4.3.!

Identity and Access Management (IAM) -koulutus, englannin kielellä

Business College Helsinki
Yhteenveto
17 kuukautta
englanti
   
Helsinki
Tutkinto
Identity and Access Management

Identity and Access Management (IAM) -koulutus, englannin kielellä

Opiskele kyberturvallisuuden asiantuntijaksi erikoistumalla digitaalisten identiteettien- ja pääsynhallintaan, joka on yksi tärkeimmistä tietoturvapalveluista ja johon myös GDPR nojaa. Identity and Access Management (IAM) -koulutus on intensiivinen ja tiivis kokonaisuus, joka panostaa käytännönläheiseen opetukseen. Tarve alan asiantuntijoista on suuri, koska palvelujärjestelmien määrä kasvaa ja käytännössä kaikissa niissä tarvitaan identiteetin- ja pääsynhallintaa. 

Koulutuksessa opetetaan vain digitaalisen identiteetin ja käyttöoikeuksien hallinnan työn kannalta keskeisimmät tutkinnon osat tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnosta. Nämä osat ovat tieto- ja viestintätekniikan perustehtävät, teknisessä tukipalvelussa toimiminen, järjestelmätuessa toimiminen ja kyberturvallisuuden ylläpitäminen.

Koulutus järjestetään englannin kielellä. 

Koulutuksen sisältö

Kevät 2021

  • Linux as a Service Platform
  • Data Communication
  • IT Service Processes and Active Directory
  • Databases
  • Identity Management
  • Access Management

Syksy 2021

  • IAM as an Integration Service
  • Data Synchronization
  • Introduction to Privileged Account Management
  • Centralized Log Management

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Identity and Access Management (IAM) -koulutus, englannin kielellä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka haluavat työskennellä tietoturva-alan asiantuntijatehtävissä.

Identity and Access Management (IAM) -koulutukseen ei ole pääsykoetta. Sopivimmat hakijat valitaan haastatteluun. Haastatteluiden perusteella ryhmään valitaan noin 30 opiskelijaa. Haastattelut pidetään 9.-13.11.

Valintaperusteet

Hakemus: 0-5 valintapistettä (arvioidaan hakijan motivaatiota, urasuunnitelmaa sekä tietotekniikan ja ohjelmistokehityksen pohjaosaamista)

Suomen kielen osaaminen: 0-1 valintapistettä (äidinkieli, toinen kieli suomena tai YKI 4 –tason todistettu osaaminen: 1 valintapiste)

Pohjakoulutus: 0-2 valintapistettä hakemusvaiheessa, 0-1 haastatteluvaiheessa (vähintään alempi korkeakoulututkinto: 1 valintapiste, vähintään ylempi korkeakoulututkinto tai vähintään alempi korkeakoulututkinto tekniikasta, luonnontieteistä tai liiketaloudesta: 2 valintapistettä). Haastatteluvaiheessa kaikista aiemmin suoritetuista korkeakoulututkinnoista saa 1 valintapisteen.

Haastattelu: 0-5 valintapistettä

Hakijat kutsutaan haastatteluun hakemuksen valintapisteiden, suomen kielen osaamisen valintapisteiden sekä pohjakoulutuksen valintapisteiden summan perusteella.

Opiskelijavalinta tehdään haastattelun valintapisteiden, suomen kielen osaamisen valintapisteiden sekä pohjakoulutuksen valintapisteiden summan perusteella. Pisteiden ollessa tasan, valintajärjestys ratkaistaan hakemuksen valintapisteiden perusteella. Kaikkien pisteiden ollessa tasan valinta tehdään arvonnalla.

Tutkinto / todistus

Identity and Access Management (IAM) –koulutus, Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osatutkinto

Aikataulu

Tammikuusta 2021 joulukuuhun 2021 opiskellaan sekä fyysisesti Business Collegessa että etäopetuksena Teamsin välityksellä opettajien johdolla.

Opintojen loppuaika vietetään työelämässä oppien. Harjoittelun suositeltu kesto on 5 kk ja se sijoittuu kevätlukukaudelle tammikuu-toukokuu 2022.

Jatko-opinnot

Jos haluatkin suorittaa tämän osatutkinnon lisäksi koko IT-tukihenkilön tutkinnon (tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto), opiskellaan puuttuvat osat ajasta ja paikasta riippumattomassa verkko-oppimisympäristössä.

Jos haluat jatkaa alan korkeakouluopintoja töiden ohella, perustutkinnosta voit hakeutua jatkamaan jatko-opintoväylien kautta Haaga-Heliaan ICT-Tradenomiksi tai Metropoliaan ICT-insinööriksi. Jatko-opintoväylän opiskelijana voit saavuttaa aiemmin hankitun osaamisen tunnustamisen kautta lähes vuoden korkeakouluopinnot perustutkinnossa saavutetusta osaamisesta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Identity and Access Management (IAM) -koulutus, englannin kielellä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...


Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Identity and Access Management (IAM) -koulutus, englannin kielellä täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja?
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Kustannukset
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: