Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koodaajakoulutus - Angular & .Net

Business College Helsinki
Yhteenveto
17 kuukautta
   
Helsinki
Koulutus

Koodaajakoulutus - Angular & .Net

angular&net

Koodaajakoulutus - Angular & .Net

Kouluttaudu ohjelmistokehittäjäksi ja erikoistu C# ja ASP.NET Core-frameworkiin, TypeScriptiin ja Angular-frameworkiin. Koodaajakoulutus on intensiivinen ja tiivis kokonaisuus, joka kestää vuoden 2020 elokuusta joulukuun 2021 loppuun. Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja opiskelijoiden käytössä on Windows-ympäristö ja kannettavat tietokoneet.

Koodaajakoulutus on suunniteltu aikuisille, jotka haluavat tehdä töitä ohjelmistokehittäjinä. Koodaajakoulutus on hyvin käytännönläheistä verrattuna vastaaviin korkeakouluopintoihin. Opinnoissa keskitytään 100-prosenttisesti hankkimaan ohjelmistokehittäjälle tärkeitä avaintaitoja.

Koulutuksen sisältö

Elokuusta joulukuuhun 2020 opiskellaan koulussa opettajien johdolla. Ennen joulua toteutetaan ensimmäinen hieman laajempi projektikokonaisuus opiskelijatiimeissä.

Tammikuusta toukokuuhun 2021 jatketaan opiskelua koulussa opettajien johdolla. Kevään lopulla tehdään opiskelijatiimeissä laajempi projektikokonaisuus, jossa on mukana yritysyhteistyökumppaneitamme.

Opintojen loppuaika vietetään työelämässä oppien. Harjoittelun suositeltu kesto on 5 kuukautta ja se sijoittuu kesä- ja/ tai syyslukukaudelle 2021.

Syksy 2020:

 • Ketterä ohjelmistokehitys
 • HTML5 ja CSS3
 • JavaScript- ja TypeScript-ohjelmointi
 • C#-ohjelmointi
 • Azuren peruspalvelut
 • Git ja DevOps perusteet
 • Angularin perusteet
 • ASP.NET Core perusteet
 • Ohjelmistokehitysprojekti 1

Kevät 2021:

 • Angularin jatko
 • ASP.NET Core jatko
 • SQL Server
 • Yksikkötestaus ja CI/CD
 • Ohjelmistokehitysprojekti 2 (yhteistyössä partnereiden kanssa)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koodaajakoulutus - Angular & .Net, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koodaajakoulutukseen ei ole pääsykoetta. Sopivimmat hakijat valitaan haastatteluun. Haastatteluiden perusteella ryhmään valitaan noin 30 opiskelijaa. Tärkeintä on hyvä motivaatio, joten jos sinä todella haluat aloittaa uran ohjelmistokehittäjänä, sinulla on hyvä mahdollisuus päästä mukaan! Koulutus järjestetään suomen kielellä. 

Valintaperusteet

 • Hakemus: 0 – 5 valintapistettä (arvioidaan hakijan motivaatiota, urasuunnitelmaa, suomen kielen osaamista sekä tietotekniikan ja ohjelmistokehityksen pohjaosaamista)
 • Pohjakoulutus: 0 – 2 valintapistettä (vähintään alempi korkeakoulututkinto: 1 valintapiste, vähintään ylempi korkeakoulututkinto tai vähintään alempi korkeakoulututkinto tekniikasta, luonnontieteistä tai liiketaloudesta: 2 valintapistettä)
 • Haastattelu0 – 5 valintapistettä

Hakijat kutsutaan haastatteluun hakemuksen valintapisteiden sekä pohjakoulutuksen valintapisteiden summan perusteella.

Opiskelijavalinta tehdään haastattelun valintapisteiden sekä pohjakoulutuksen valintapisteiden summan perusteella. Pisteiden ollessa tasan, valintajärjestys ratkaistaan hakemuksen valintapisteiden perusteella. Kaikkien pisteiden ollessa tasan valinta tehdään arvonnalla.

Tutkinto / todistus

Koodaajakoulutus - Angular & .Net

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koodaajakoulutus - Angular & .Net? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

 Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...


Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Koodaajakoulutus - Angular & .Net täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: