⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea stipendiä! »

Koulutus
Ei arviointeja

Koodaajakoulutus - React & Node, englannin kielellä

Business College Helsinki, paikassa Helsinki
Kesto
17 kuukautta
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
17 kuukautta
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Koodaajakoulutus - React & Node, englannin kielellä

Koulutuksen opettajat

Aikuisille alanvaihtajille suunniteltu intensiivinen ja tiivis koodaajakoulutus alkaa elokuussa 2023! Koulutusohjelman pääteknologioina ovat JavaScript, React, Node ja TypeScript. Koulutuksessa keskeisessä roolissa on projektityöskentely ja asioita opitaan tekemällä.

Ohjelmistokehittäjäksi käytännönläheisillä opinnoilla

Koodaajakoulutus on suunniteltu aikuisille, jotka haluavat tehdä töitä ohjelmistokehittäjinä. Koodaajakoulutus on hyvin käytännönläheistä verrattuna vastaaviin korkeakouluopintoihin. Opinnoissa keskitytään 100-prosenttisesti hankkimaan ohjelmistokehittäjälle tärkeitä avaintaitoja. Opiskelu on täysipäiväistä. 

Elokuusta 2023 toukokuuhun 2024 opiskellaan koulussa opettajien johdolla. Ennen joulua toteutetaan ensimmäinen yhdessä tehtävä projektikokonaisuus.  Maalis-toukokuussa 2024 tehdään opiskelijatiimeissä laajempi projektikokonaisuus, jossa on mukana yrityskumppani.  

Opintojen loppuaika vietetään yrityksissä työelämässä oppien. Harjoittelun suositeltu kesto on 5 kk ja se sijoittuu kesä/syyslukukaudelle 2024.

Koulutuksessa opetetaan vain ohjelmistokehittäjän työn kannalta keskeisimmät tutkinnon osat tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnosta: 

  • Ohjelmointi  
  • Ohjelmistokehittäjänä toimiminen  
  • Ohjelmiston toteuttaminen ohjelmistokomponenttikirjastolla  

Syksy 2023

Working in a Software Development Team
UI Design and Prototyping
HTML5 and CSS3
Programming JavaScript
React Basics
Node Basics
Databases and Data Structures
Software Development Team Project 1

Kevät 2024

TypeScript 
React Advanced
Node Advanced
Continuous Integrations and AWS
Unit Testing and Quality Assurance
Software Development Team Project 2

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koodaajakoulutus - React & Node, englannin kielellä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Elokuu 2023

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu aikuisille lukion käyneille/yo-tutkinnon suorittaneille tai toisen ammatillisen tutkinnon suorittaneille yli 18-vuotiaille opiskelijoille sekä alan vaihtajille, joilla on riittävästi työkokemusta. Koulutus järjestetään englannin kielellä.

Tutkinto / todistus

Koodaajakoulutus - React & Node

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koodaajakoulutus - React & Node, englannin kielellä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Business College Helsinki
Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...

Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu