Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koodaajakoulutus, React & Symfony, englannin kielellä

Business College Helsinki
Yhteenveto
17 kuukautta
tammikuu 2021
Haku päättyy: 25.10.2020
englanti
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Koodaajakoulutus, React & Symfony, englannin kielellä / Business College Helsinki

Koodaajakoulutus, React & Symfony, englannin kielellä

Kouluttaudu ohjelmistokehittäjäksi ja erikoistu JavaScriptiin, React- ja Redux-kirjastoihin sekä PHP, Symfonyyn ja Drupaliin. Koodaajakoulutus on intensiivinen ja tiivis kokonaisuus, joka kestää vuoden 2021 tammikuusta toukokuun 2022 loppuun. Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja käytössä on alusta lähtien Web-ohjelmointiin hyvin soveltuva macOS. Koulutus järjestetään englannin kielellä.

Koodaajakoulutus on suunniteltu aikuisille, jotka haluavat tehdä töitä ohjelmistokehittäjinä. Koodaajakoulutus on hyvin käytännönläheistä verrattuna vastaaviin korkeakouluopintoihin. Opinnoissa keskitytään 100-prosenttisesti hankkimaan ohjelmistokehittäjälle tärkeitä avaintaitoja.

Koulutuksen sisältö

Kevät 2021
Agile Software Development
HTML5 and CSS3
UI Design and Prototyping
Programming JavaScript
React and Redux basics
Programming PHP
Symfony Framework
Drupal basics
Data Structures
Summer project

Syksy 2021
React and Redux advanced
Drupal Module Development
Unit testing and quality assurance
Continuous integrations and AWS
Software development team project (yhteistyössä Citruksen kanssa)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koodaajakoulutus, React & Symfony, englannin kielellä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koodaajakoulutukseen ei ole pääsykoetta. Sopivimmat hakijat valitaan haastatteluun. Haastatteluiden perusteella ryhmään valitaan noin 30 opiskelijaa. Tärkeintä on hyvä motivaatio, joten jos sinä todella haluat aloittaa uran ohjelmistokehittäjänä, sinulla on hyvä mahdollisuus päästä mukaan!

Valintaperusteet

  • Hakemus: 0 – 5 valintapistettä (arvioidaan hakijan motivaatiota, urasuunnitelmaa sekä tietotekniikan ja ohjelmistokehityksen pohjaosaamista)
  • Suomen kielen osaaminen: 0 – 1 valintapistettä (äidinkieli, toinen kieli suomena tai YKI 4 –tason todistettu osaaminen: 1 valintapiste)
  • Pohjakoulutus: 0 – 2 valintapistettä (vähintään alempi korkeakoulututkinto: 1 valintapiste, vähintään ylempi korkeakoulututkinto tai vähintään alempi korkeakoulututkinto tekniikasta, luonnontieteistä tai liiketaloudesta: 2 valintapistettä)
  • Haastattelu: 0 – 5 valintapistettä

Opiskelijavalinta tehdään haastattelun valintapisteiden, suomen kielen osaamisen valintapisteiden sekä pohjakoulutuksen valintapisteiden summan perusteella. Pisteiden ollessa tasan, valintajärjestys ratkaistaan hakemuksen valintapisteiden perusteella. Kaikkien pisteiden ollessa tasan valinta tehdään arvonnalla.

Tutkinto / todistus

Koodaajakoulutus - React & Symfony

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koodaajakoulutus, React & Symfony, englannin kielellä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

 Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...


Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Koodaajakoulutus, React & Symfony, englannin kielellä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: