Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinto

Business College Helsinki
Yhteenveto
1 vuosi
650 EUR + alv 24 % (yht. 806 EUR)
Ilmoitetaan myöhemmin
   
Lähiopetus
Helsinki
Tutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinto

Digitalisaation ja automatisaation myötä moni palkka- ja henkilöstöhallinnon rutiinitehtävä tulee jäämään historiaan. Jäljelle jäävät vaativammat asiantuntija ja -neuvontatehtävät, oman vastuualueen kehittäminen sekä liiketoiminnan tukena toimiminen.

Palkanlaskijasta palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijaksi -koulutus (liiketoiminnan erikoisammatti-tutkinto) antaa opiskelijalle valmiudet työskennellä vaativissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä palkka- ja henkilöstöhallinnossa sekä toimia liiketoiminnan tukena omasta tehtävänkuvasta käsin.

Koulutuksen painopiste on palkanlaskennan vaativissa tilanteissa ja ajankohtaisasioissa sekä henkilöstöhallinnon eri osa-alueissa strategiasta henkilöstöprosessien ja henkilöstön kehittämiseen sekä muutoksen johtamiseen ja tukemiseen. Perehdyt myös työsuhdeasioiden hoitamiseen liittyvien säädöksiin ja sopimuksiin.

Koulutuksen sisältö

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Alkavan toteutuksen tutkintokoulutuksen sisältö ja teemat on rakennettu seuraavien tutkinnon osien pohjalta:

  • Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)
  • Palkanlaskennan hoitaminen (60 osp)*
  • Henkilöstötyö (60 osp)

* tämä tutkinnon osa on liiketoiminnan ammattitutkinnosta

Koulutuksen toteutus

Koulutus kestää reilun vuoden sisältäen yhdeksän koulutuspäivää oppilaitoksen tiloissa Pasilassa sekä verkko-opintoja ja oppimistehtäviä. Lisäksi hankit osaamista omalla työpaikallasi tutkinnon edellyttämiä työtehtäviä tehden.

Tarvittava osaaminen hankitaan opintojen alussa laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Opiskelijavalinnoissa tärkeänä valintakriteerinä on nykyisten työtehtäviesi soveltuvuus tutkinnon suorittamiseen.

Koulutus sopii sinulle, jos toimit palkka- ja henkilöstöhallinnon työtehtävissä ja omaat työkokemusta vastaavista tehtävistä ainakin muutamia vuosia. Työskentelet esimerkiksi palkanlaskijana ja toimenkuvasi on laajentunut myös henkilöstöhallinnon tehtäviin, tai toimit jo HR-tehtävissä ja haluat syventää asiantuntemustasi tai siirtyä tulosvastuullisempiin tehtäviin.

Tutkinnon edellyttämä osaaminen näytetään omissa työtehtävissä, joten työtehtäviesi tulee sisältää palkanlaskentaa ja siihen liittyvien ilmoitusten ja raporttien tekemistä, sekä henkilöstötyön suunnittelu- ja kehittämistehtäviä ja henkilöstötyön ohjeistamista esimiehille. Sinulle valitaan työpaikaltasi arvioija, joka arvioi osaamistasi yhdessä oppilaitoksen arvioijan kanssa.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Kustannukset

Voit osallistua koulutukseen ja suorittaa tutkinnon ns. omaehtoisina opintoina tai oppisopimuskoulutuksena, jolloin työnantaja, opiskelija ja koulutuksen järjestäjä solmivat oppisopimuksen.

  • Omaehtoisessa koulutuksessa osallistumismaksu on 650 €.
  • Oppisopimuskoulutuksessa osallistumismaksu on 250 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...


Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | henkilöstöhallinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Kustannukset
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)