Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinto

Business College Helsinki
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
650 EUR + alv 24 %
Syksy 2020
   
Lähiopetus
Helsinki
Tutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, koulutus tulevaisuuden taloushallinnon asiantuntijoille

Sinä kokenut kirjanpitäjä, controller tai taloushallinnon vaativissa tehtävissä toimiva – varmista osaamisesi myös tulevaisuuden työtehtävissä! Digitalisaatio ja muuttuneet asiakastarpeet muuttavat yhä enemmän taloushallinnossa toimivien osaamisvaatimuksia. Asiakkaat toivovat ja tarvitsevat ammattilaista, joka suunnittelee heidän yrityksensä taloushallinnon kokonaisuutta ja analysoi yrityksen toimintaa sen elinkaaren eri vaiheissa konsultoiden ja tarjoten vaihtoehtoja toiminnan tueksi.

Koulutus valmentaa sinua kohti monimuotoisia, asiantuntijuutta vaativien taloushallinnon palvelukokonaisuuksien hallintaa. Opit toimimaan uudenlaisessa toimintaympäristössä uusin välinein, ymmärrät asiakkaan talouden hallinnan tarpeet ja kykenet konsultoimaan asiakastasi ratkaisujen tekemisessä. Tule sinäkin ja hio osaamisesi huippukuntoon! Saat varmuutta työtehtäviisi päivitetyn osaamisen myötä ja voit toimia esimerkiksi talouspäällikkönä, pääkirjanpitäjänä, controllerina tai taloushallinnon asiakaspalvelupäällikkönä. 

Koulutuksen sisältö

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Koulutuksessa suoritetaan seuraavat kolme tutkinnon osaa:

  • Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)
  • Taloudenhallinta (60 osp)
  • Taloushallinnon asiantuntijapalvelut (60 osp)

Koulutus sisältää yhdeksän valmennuspäivää ja verkko-opintoja sisältäen oppimistehtäviä, sekä tutkinnon ohjausta pienryhmissä. Lisäksi opiskelet ja hankit osaamista omalla työpaikallasi, käytännön työtehtäviä tehden. Valmennuspäivissä sinua sparraavat alan huippuosaajat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opiskelijavalinnoissa hakukriteerinä on työtehtävien soveltuvuus tutkintoon. Opiskelijavalinnoissa kiinnitetään huomiota myös hakijan aikaisempaan koulutukseen ja alan työkokemukseen. 

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinto

Kustannukset

Osallistumismaksu oppisopimuksella 250 €, muuten 650 €. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

 Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...


Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto | taloushallinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: