Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Business College Helsinki
Yhteenveto
1–2 vuotta
   
Helsinki
Tutkinto
Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Oletko jo liiketoiminnan alan tehtävissä, mutta sinulta puuttuu alan tutkinto? Tai oletko vaihtamassa alaa bisneksen puolelle ja haluaisit varmistaa asemaasi? Sinulla on jo paljon osaamista, mutta sinulta puuttuu todistus osaamisestasi. Haluaisitko osata vielä enemmän ja laajemmin? Opiskele liiketoiminnan perustutkinto (entinen liiketalouden perustutkinto) työsi ohessa aikuiskoulutuksessa. Merkonomitutkinto antaa yleisen jatko-opiskelukelpoisuuden yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin.

Opiskelu työn ohessa

Voit valita opiskeletko työsi ohella merkonomiksi oppisopimuksella tai osittain päiväryhmien kanssa. Valitse opiskelumuotosi työ- tai elämäntilanteesi mukaan.

Opiskelet aikuisopiskeluissa sekä koulussa että itsenäisesti, ja verkko-oppimisympäristössä. Opetustunnit pidetään oppilaitoksen tiloissa Helsingin Pasilassa. 

Oppisopimuksella merkonomiksi opiskelu tapahtuu pääosin työpaikallasi. Työpaikalta sinulle valitaan työpaikkaohjaaja.

Opettajat tukevat opiskelua, mutta työskentelet myös itsenäisesti verkko-oppimisympäristössä.

Oppilaitoksen ohjauksen palvelut ovat käytettävissä opiskelujesi ajan.

Opiskelet henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi (HOKS) mukaisesti. HOKS:n avulla sovitaan aikataulut. Voit nopeuttaa halutessasi opintoja. Opinnot kestävät noin 1–2 vuotta. Opintojen kestoon vaikuttaa esim. aiempi koulutuksesi ja työkokemuksesi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tutkinnon suorittaminen sopii henkilöille, jotka ovat jo kaupallisen alan tehtävissä, ja saat alan työ- tai harjoittelupaikan siihen mennessä, kun koulutus alkaa.

Kustannukset

Perustutkinto on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...


Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Kustannukset
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)