🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala | verkko-opinnot

Kesto
1 vuosi
Kesto
1 vuosi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala | verkko-opinnot

 Liiketoiminnan ammattitutkinto

Haluatko kehittää kirjanpidon ja tilinpäätöksen laadinnan taitojasi? Työskenteletkö työsuhdeasioiden parissa esimerkiksi perehdyttämällä uusia työntekijöitä? Ovatko lomapalkkajaksotukset hallussa? Tai oletko yrittäjä ja tarvitset kättä pidempää yrityksesi kannattavuuden suunnittelua ja kehittämistä varten?

Taloushallinnon verkko-opinnoissa voit kehittää talous- ja HR-osaamistasi valitsemalla juuri omaan tarpeeseen sopivan opintopolun tai yksittäisiä tutkinnon osia.

Mitä opiskellaan?

Voit valita erilaisista opintopoluista sinulle parhaiten sopivan:

  • Palkanlaskijan polku, kirjanpitäjän polku ja yrittäjän tulospolku–  kulkemalla jonkun näistä poluista, suoritat samalla liiketoiminnan ammattitutkinnon.
  • HR-osaajan polku – suoritat osatutkinnon.
  • Itse valitsemasi polku – voit valita ne sisällöt, joissa haluat vahvistaa omaa osaamistasi ja suorittaa joko koko tutkinnon tai osatutkinnon.

Valitset opintojesi sisällön sen mukaan, minkälaisissa työtehtävissä toimit ja minkälaisia tehtäviä pääset työpaikallasi tekemään oppiaksesi lisää. Käymme ennen opintojen alkua yhdessä läpi osaamisesi, työtehtäväsi sekä kiinnostuksen kohteesi opintoihin liittyen ja laadimme sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jonka pohjalta lähdet viemään opintojasi eteenpäin.

Koulutuksen toteutus

Opintoihin liittyvä koulutus tapahtuu kokonaan verkossa. Voit osallistua koulutukseen asuinpaikastasi riippumatta. Verkko-opiskelussa on tärkeää, että sinulla on hyvät ajanhallinnan ja itsensä johtamisen taidot, jotta opintosi edistyvät aikataulun mukaan.

Sinulla tulee olla työpaikallasi mahdollisuus tehdä monipuolisesti niiden aihealueiden työtehtäviä, joita olet valinnut opintoihisi, sillä työpaikkasi on keskeinen oppimisympäristö, jossa hankit tutkinnon edellyttämää osaamista käytännön tehtävissä. Näytät osaamistasi koulutuksen edetessä, opintojen alussa tehdyn näyttösuunnitelman mukaisesti.

Opiskeluun kuuluu se, että:

  • osallistut webinaareihin (4 x 3 h / tutkinnon osa)
  • katsot teemoihin liittyviä verkkokoulutustallenteita (Eduhouse)
  • teet annettuja oppimistehtäviä
  • hankit osaamista käytännön työtehtävissä työpaikallasi
  • annat näytöt osaamisestasi käytännön työtehtävissä työpaikallasi ja teet tarvittavat arviointiaineistot

Jos suoritat koko tutkinnon, koulutus kestää on noin yhden vuoden.

Miksi valita tämä koulutus?

  • Verkko-opiskelu on tehokas ja paikasta riippumaton tapa osallistua koulutukseen. Sinulla ei mene aikaa matkustamiseen ja voit osallistua koulutukseen mistä päin Suomea tahansa.
  • Pidetyt ja pätevät kouluttajat kertovat sinulle uusimman ja ajantasaisen tiedon webinaareissa. Voit esittää heille kysymyksiä myös webinaarin aikana.
  • Kompakteihin kolmen tunnin webinaareihin on helpompi irrottautua kuin koko päivän kestäviin koulutuksiin.
  • Webinaarien lisäksi käytössäsi on laaja määrä aiheisiin liittyviä verkkokoulutustallenteita (Eduhouse), joiden avulla syvennät tutkinnon eri teemoja. Koulutusten jälkeen pääset testaamaan osaamistasi kurssitestillä.
  • Verkkokoulutuksia voit kuunnella milloin ja missä tahansa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala | verkko-opinnot, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Opinnot ovat täydennyskoulutusta alalla jo toimiville henkilöille, joilla on jo jonkin verran työkokemusta alan tehtävistä. Sinulla on perustiedot ja taidot jo hyppysissäsi – opiskelun kautta syvennät ja päivität osaamistasi eri teemojen ympärillä.

Opiskelu tapahtuu työn ohella, joten suorittaaksesi opinnot (tutkinnon tai yksittäisiä tutkinnon osia), sinulla on oltava työpaikka ja työtehtävät, joissa pääset toteuttamaan opiskeltavia asioita. Kehität ammattitaitoasi käytännön työtehtäviä tehden ja osoitat oman osaamisesi myös käytännössä, omalla työpaikallasi tutkinnon ammattitaitovaatimusten mukaisesti. Työpaikaltasi sinulle valitaan arvioija (työelämäarvioija), joka arvioi osaamistasi suullisesti ja kirjallisesti.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Koko tutkinto / 3 tutkinnon osaa: Oppisopimuksella 250 € tai 500 € osallistumismaksulla. 

HR-osaajan polku / 2 tutkinnon osaa: 200 € / 400 €

Yksi tutkinnon osa: 150 € / 250 €

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | taloushallinnon osaamisala | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Business College Helsinki
Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...

Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu