Arvioinnit aiheesta Cairos Coaching Oy

Keskiarvo: 5

Terveydenhoitaja
Verkostoituminen, monipuolisuus, ajankohtaisuus, koulutuksen merkityksellisyys nuorten hyvinvoinnin näkökulmasta!!
Etsivä nuorisotyöntekijä
Kerrankin asiantuntijaluento, jossa ei jaariteltu ja jossa sisältö ei ollut puuduttavaa ja jo monesti kuultua. Asioista puhuttiin oikeilla nimillä ja aiheet olivat sellaisia joita usein pohditaan nuorten kanssa. Tämä oli erittäin hyvä.
Kuraattori
Olen oppinut todella paljon ratkaisukeskeisyydestä ja valmennuksellisesta työotteesta. Koulutus on antanut uutta puhtia ja näkökulmia ennaltaehkäisevään työhön, ja on vastannut odotuksiani. Harjoitteet ovat monipuolisia. Tunnelma jokaisella kerralla on hyvä.
Lastensuojelun ammattilainen
Näitä lähipäiviä oikein odottaa. Jaksaa kiireisen arjen keskellä, kun ajattelee, että kohta on taas pari päivää, jolloin on aikaa omille ajatuksille.
Nuorisotyöntekijä
Koulutuspäiviä aina odottaa innolla, on vastapainoa työlle ja muulle arjelle. Koulutussisällöt päiviin hyviä, sopivassa määrin teoriaa ja harjoitteita.
Yläkoulun opinto-ohjaaja
Täydellinen koulutus uuden tehostetun oppilaanohjauksen kehittämiseen.
Perheneuvolan sosiaalityöntekijä
Voi kunpa jokainen nuorten kanssa työskentelevä pääsisi joskus osallistumaan tällaiseen! Kerrankin koulutus, johon mennessä ei mietitytä, että hukkaanko aikaani.
studentum.fi
Tilaa uutiskirjeemme
Saat koulutusvinkkejä, tarjouksia ja uutisia suoraan sähköpostiisi.