Allasveden vesityökorttikoulutus ja -testi

Careeria
Yhteenveto
suomi
   
Porvoo
Koulutus
Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset

Allasveden vesityökorttikoulutus ja -testi

Koulutus lisää ammattitaitoasi allasveden laatuun liittyvissä toimenpiteissä.

Koulutuksen tavoitteena on, että saat riittävät perustiedot allasveden laadun varmistamiseen sekä valmiudet suorittaa osaamistesti.

Uimahalleissa ja kylpylöissä tai vastaavissa laitoksissa työskentelevällä, allasveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekevällä henkilöllä on oltava Valviran antama todistus eli vesityökortti laitosteknisestä ja allasvesihygieenisestä osaamisesta. Vesityökortti pitää olla henkilöillä, jotka työskentelevät laitoksissa, joissa uima-allas on tarkoitettu käytettäväksi siten, että yleisöllä on mahdollisuus päästä sinne joko maksua vastaan tai vastikkeetta.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Allasveden vesityökorttikoulutus ja -testi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille uima-allasveden kanssa tekemisissä oleville ja/tai aiheesta kiinnostuneille sekä uimalassa, uimahallissa, kylpylässä, vesipuistossa, virkistymis-, kuntoutus- tai hierontalaitoksessa taikka muussa vastaavassa laitoksessa työskenteleville, allasveden laatuun vaikuttavia toimenpiteitä tekeville. 

]]

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Allasveden vesityökorttikoulutus ja -testi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Careeria

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...


Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Careeria

Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.careeria.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Allasveden vesityökorttikoulutus ja -testi täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)