Anniskelupassikoulutus ja -testi

Careeria, paikassa Porvoo
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Anniskelupassikoulutus ja -testi

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Anniskelupassi on tarkoitettu anniskelupaikassa työskenteleville vastaaville ja varavastaaville henkilöille, joilla ei ole tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja siitä tutkintotodistusta. Alkoholilainsäädännön koulutuksen tarkoituksena on arvioida henkilön alkoholilainsäädännön osaamisen riittävyys ja saada alkoholilain 21 b §:n 3 ja 4 momentissa tarkoitettu todistus (anniskelupassi) siitä, että hän hallitsee alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Anniskelupassikoulutus ja -testi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Anniskelupassikoulutus ja -testi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu