⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Tutkinto
Ei arviointeja

Aulapalveluhenkilö | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Careeria, paikassa Vantaa
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Aulapalveluhenkilö | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Aulapalveluhenkilönä voit työskennellä monipuolisissa asiakaspalvelullisissa toimintaympäristöissä ja työtehtävissä. Tuleva ammattinimikkeesi voi olla esimerkiksi vastaanottovirkailija, vahtimestari, virastomestari, aulapalveluhenkilö, kouluisäntä tai monipalvelutyöntekijä. Aulapalveluhenkilön koulutuksella syvennät asiakaspalveluosaamistasi ja saat tärkeitä taitoja turvallisuudesta huolehtimiseen. Opit myös toimimaan erilaisissa palvelutilanteissa ratkaisukeskeisesti ja vastuullisesti.

Kenelle?</h2> 

Aulapalveluhenkilön koulutus sopii sinulle, joka haluat työskennellä vaihtelevissa ja monipuolisissa aula- ja asiakaspalvelun työtehtävissä.

Käytännön toteutus

 

Aulapalveluhenkilön koulutus on joustavaa monimuoto-opiskelua, joka sisältää lähiopetusta, ohjattua verkko-opetusta, itsenäisesti suoritettavia verkkokokonaisuuksia ja opitun soveltamista omassa työssäsi. 

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aulapalveluhenkilö | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aulapalveluhenkilö | Liiketoiminnan ammattitutkinto, liiketoiminnan palveluiden osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu