Dieettikokki | Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Careeria, paikassa Helsinki
Koulutuskieli
suomi
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Dieettikokki | Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Careeria - Uralla eteenpäin - Katso koulutukset
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon suorittaneena osaat suunnitella ja valmistaa aterioita erityisruokavaliota noudattaville erilaisissa keittiöissä ja ravintoloissa. Dieettikokkina voit toimia myös erityisruokavalioiden asiantuntijana tai alan yrittäjänä. Koulutuksen jälkeen sinulla on kattavasti ravitsemus- ja erityisruokavaliotietoa, sekä osaat soveltaa sitä erilaisissa työympäristöissä erilaisille asiakkaille. Kannat vastuuta asiakkaidesi terveydestä ja hyvinvoinnista. Siksi työssäsi korostuu asiakaslähtöinen suunnittelu, huolellisuus sekä oikean tiedon välittäminen. Tutkinnon suoritettuasi olet erityisruokavalioiden asiantuntija ja osaat suunnitella reseptiikkaohjelmalla ravitsemuksellisesti oikein koostettuja aterioita ja ruokalistoja. Careeriassa tutkinnon suorittamistasi ovat ohjaamassa alan ammattilaiset apunaan asiantuntijoita eri osa-alueilta.

Kenelle?

Dieettikokkikoulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet dieettiruokien parissa ja haluat suorittaa erikoisammattitutkinnon ja kehittää ammatillista osaamistasi uudelle tasolle. Koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla työpaikka, jonne voidaan tehdä oppisopimus.

Käytännön toteutus

Dieettikokin erikoisammattitutkinto koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta itseopiskelusta, verkko-opiskelusta sekä työssä oppimisesta omalla työpaikalla.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Dieettikokki | Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Koulutuspaikka

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Dieettikokki | Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Lämmittäjänkatu 2 A
00880 Helsinki

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää kouluttajasta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu